Home » Forum » Space scooter ja of nee

Space scooter - ja of nee?

14 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Tiepmiep
Space scooter - ja of nee?

Dochterlief wil voor haar 7e verjaardag graag zo'n space scooter. (nw of 2e hands). Wat zijn jullie ervaringen hiermee? Gaat 'zo'n ding lang mee? Snel op uitgekeken of juist niet? En hoe 'goed' moet je ervoor zorgen ? (hier liggen de steppen graag in de tuin).

Temet
wat mij opvalt

Een tijdje terug keek ik of die dingen op MP worden aangeboden. Nee dus. Dat doet mij vermoeden dat het niet iets is waar ze heel snel op uitgekeken zijn.

Overigens heeft er een tijd terug ook een draadje gelopen over dit onderwerp, men was in meerderheid geloof ik vrij positief. Zelf heb ik geen ervaring trouwens.

Groeten,

Temet

amk
kopen

ja, is een wereld investering. Dochter heeft 'm gekregen voor haar 8e verjaardag, de meeste vriendinnen ook en met deze winter hebben ze 'm heerlijk elke dag kunnen gebruiken. Die dingen vergen iets meer aandacht dan een gewone step, maar zijn behoorlijk stevig.

Waar je wel op moet letten is dat ze hem goed onder controle hebben want ze gaan mega hard. Hier gaan veel kinderen er mee naar school, en gaan dan net zo hard als hun fietsende ouders.

Ze zijn er na een jaar zeker nog niet op uitgekeken.

Katniss
Ja

Mijn dochter heeft hem voor haar verjaardag gekregen en hij wordt intensief gebruikt. Ik zou hem niet onbeheerd in de (voor-) tuin laten liggen want het is natuurlijk wel een duur ding.

lisbeth
zoon krijgt hem komend weekend

hij wordt 7, ik ben wel benieuwd.

is het nog aan et raden om bij zo'n ding valbescherming te dragen of valt dat mee?

Fenix78
De chirurg van mijn jongste

zou die dingen het liefst verbieden, net als waveboards en trampolines. Hij kreeg regelmatig kinderen met ernstige breuken vanwege die dingen.
Ik zou dus wel valbescherming laten dragen. Mijn oudste krijgt wel een spacescooter, die krijgt dus ook beschermers en een helm.

MarSy
Ja

Hier gekregen samen met andere familieleden alleen geven vonden we te duur ze ise r erg blij mee!

Inderdaad netjes omgaan, netjes in de tuin zetten en niet los op straat.

Gaat hard ja, maar op de fiets draagt ze ook geen helm

guera
hier

Ook een succes bij dochter v 8. Ik heb haar uitgelegd dat het een duur ding is en ze er goed voor moet zorgen. Dat doet ze. Ande re stepjes bleven weleens liggen bij hrt speeltuintje waardoor andere kinderen er ook op gingen. Dat doet ze niet. Ze behandelt hem zoals haar fiets. Niet latenslingeren. Niet nneergooien en binnen zetten. Gaat prima!

Polletje Piekhaar
hier heb ik er een in de aanbieding

Tiepmiep!
Mijn zoon heeft er een van mij gehad (in een opwelling) maar vond het bij nader inzien te kinderachtig.... Hij is 15, dus dat snap je vast wel.
Ik heb hem toendertijd gekocht bij Kwantum, hij kostte €60. Hij is praktisch niet gebruikt.Het is een geheel zwarte, misschien vind ze dat wat minder? Laat maar weten of je interesse hebt.

angelina ballerina
ja doen!

Hier wordt hij al drie kwart jaar heel veel gebruikt. Zowel als vervoermiddel in plaats van de fiets als tijdens het buiten spelen.

Molleke
Vraag

Het is niet mijn bedoeling om reclame te maken maar ik zit er ook aan te denken om er eentje voor mijn dochter aan te schaffen. Ik was aan het googlen op de voordeligste prijs en nu kwam ik uit bij BOL.com. Daar hebben ze een space padeler scooter te koop voor 89 euro. Wat is precies het verschil tussen beide want ze hebben ook de space scooter voor 129 euro (en hij wordt voor die prijs bijna overal verkocht). Ik zou het jammer vinden als ik die van 89 euro koop dat dit een miskoop is?

amk
eerste gezicht

Bij de pedaler heb je 2 pedalen die je beweegt hier kunnen dus makkelijk kindervoeten tussen komen, dat heb je niet bij de space scooter.

Bij de spacescooter heb je 1 plank die je heen en weer beweegt.

Myrna Brekebeen
Gezien

Ik heb er net eentje gezien (voor het eerst). Het lijkt me leuk als speelgoed maar op de openbare weg vind ik het niets.
Het meisje ging veel te hard en kon eigenlijk niet op tijd remmen om voorrang te geven, gelukkig lette die andere fietser op. Richting aangeven gaat ook al niet en zodoende zat ik er bijna bovenop.

Molleke
G

Volgens mij heb je gelijk. Hmmmm ik denk toch dat ik maar voor die duurdere Ga komend weekend even paar filmpjes bekijken en dan de knoop doorhakken. Bedankt voor de reacties! (en het kapen van dit draadje)

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.