Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Zonwering

Hallo,

Toen wij een paar jaar geleden ons huis kochten, kochten we automatisch onze zonwering boven de serre mee van de vorige bewoners. Het is zo'n elektrisch uitschuifsysteem dat prima helpt om de serre (en dus de rest van de woonkamer ook) lekker koel te houden in de zomer. Nu is alleen het doek van deze zonwering heel lelijk geworden. Het weer zit erin en geeft lelijke groene vlekken. Het geheel functioneert nog prima , maar alles bij elkaar ziet het er wel heel lelijk uit. Omdat de rest van het systeem het nog wel goed doet, vroegen wij ons af of het mogelijk is om alleen het doek te (laten) vervangen in het systeem, zodat we niet hopelijk niet hoeven over te gaan op de aanschaf van een geheel nieuw systeem.

Heeft iemand dit misschien eerder gedaan? Wat zijn de voor- en nadelen?

Alvast bedankt voor jullie reacties!

Groet,
Mariola

Ja dat kan

Ik heb er geen ervaring mee maar weet vrij zeker dat het kan, want volgens mij heb ik dat vorig jaar zien gebeuren bij zonneschermen in de buurt van mijn werk.

Groeten,

Temet

Eva

Eva

22-04-2014 om 14:01

Markies

Hallo,

Mijn ouders hebben ook zo'n Markies zonweringen van www.flexsun.nl en die zijn er supertevreden over.
Misschien is het een goed idee voor jou / jullie?

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.