Verlies en Verdriet Verlies en Verdriet

Verlies en Verdriet

Kaars blijft branden

een nieuwe draad vol kracht en hoop..
De eerste kaars voor de man van Urslau,hopelijk heel symbolisch als teken voor de eerste lever!


goed idee Urslau

Ik kom naast je zitten en gooi ook nog maar een houtje op het vuur. Voor iedereen die wel een beetje warmte kan gebruiken.
Genista, speciaal ook voor jouw ouders en jullie zelf. Het valt niet mee allemaal!

Gezellig Mickey

kunnen we nog wat kletsen.

Ik doe er ook nog een houtje bij. Afgelopen nacht heeft man weer heerlijk gehoest. Hoop maar dat het de laatste naweeën waren en hij maandag echt vrij van infectie is.

Knutselkei

Knutselkei

04-05-2014 om 17:51 Topicstarter

grote mega kaars

voor Urslau en haar man... dat hij morgen vrij is van infectie!!

nog maar paar kaarsen

vandaag gehoord dat ze de longen van mijn man niet helemaal vertrouwen. Extra onderzoek is nodig en hij mag nu even niet op de wachtlijst.

Pfff geduld is een schone zaak.

Hoe is het bij de anderen?

Hoop dat jullie de kracht hebben om op jullie eigen manier met jullie eigen extra bagage om te gaan. En anders hier gezellig in de kring bij het haardvuur jullie verhaal doen. Mij lucht het een beetje op.

Kaarsjes branden vlijjtig

Mickey, zo lief dat je aan ons blijft denken. Er zijn inderdaad momenten waarop het niet meevalt, voor het overige blijven we stug doormodderen en hoop houden. Nog altijd kan alles ten goede keren, voor allebei. Deze week blijft spannend, volgende week ook weer een spannende dag en intussen blijven de vlammetjes koppig licht geven.

Aan het tijdstip zie je alweer dat slapen momenteel niet zo lukt. Daarom kwam ik maar weer een kaarsje opsteken voor Urslau en gezin en Jippox en Gruffalo en amk en al de anderen die hier ook bij het haardvuur aanschuiven. Ik gooi er maar een paar denappels op, omdat die zo gezellig knisperen en lekker ruiken.

Tabitha

Tabitha

07-05-2014 om 20:50

Genista, Urslau en Hazeltje

Ik wil even laten weten dat ik toch veel aan jullie moet denken en aan de achtbaan waar jullie in zitten. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen met alles!

Raar flakkerkaarsje

Kaarsjes helpen, zoveel is zeker! Maar dingen gaan soms raar. De één om wie we zoveel zorg hadden, heeft een omslag gehad en het gaat echt veel beter (zonder garanties, maar we zijn überhaupt blij). De ander, met wie het juist wat beter ging, blijkt een ernstige complicatie te hebben. Nog altijd gaan de kaarsjes aan voor volledige beterschap. Het kan, het kan... kregen we maar garanties...

Maar weer wat gezelligheid

Genista: en dan nu maar hopen dat de betere beter blijft gaan en dat de betere slechtere weer de betere kant op mag gaan. Wel spannend als je weer zo afhankelijk bent.

We weten er inmiddels helaas maar al te veel vanaf. Leuk is het niet, maar het sterkt een mens wel.

Ik doe maar weer wat dennentakken in de haard. Heerlijk geurende geurkaarsen erbij om ons af te leiden van alles waar we in het dagelijks leven mee te maken hebben.

Jippox, Gruffalo en amk en natuurlijk alle anderen die hier ook bij het haardvuur aanschuiven. Hoe is het met jullie?

hej

gezellig bij het haardvuur, jullie weten zelfs zo'n draadje een fijne sfeer te geven

urslau wat voor onderzoeken krijgt je man, in welke zin vertrouwen ze het niet? wel weer een domper, hopelijk komt hij weer snel (hoog) op de wachtlijst.
Genista wat onverwacht… lijkt me moeilijk, juist het wisselende, onverwachte. hopelijk beter nieuws komende tijd.

wij modderen ook nog steeds door. het gaat zo wisselend met mijn zusje, en dat vind ik het moeilijke, we weten niet wat er de volgende dag gaat gebeuren. zij blijft door gaan, dus wij ook.

ik zet wat kaarsjes er bij op de schoorsteenmantel en gooi nog een dikke blok eikenhout op het vuur, dat blijft mooi lang branden.

ah lekker

Ik ben dol op vuurtjes! Ik gooi er nog wat berkenhout op, dat brandt ook zo lekker. Genoeg warmte voor iedereen hier die dat nodig heeft. En dat zijn er veel.
En ik zet er nog wat extra kaarsen bij voor Urslau, Hazeltje, Gruffalo, Genista, Amk...

Hier gaat het redelijk. Mijn moeder start volgende week met bestralingen, waar ze wel erg tegenop ziet. Verder gaat ze ook hormoontherapie proberen. Als er veel bijwerkingen is het advies om daar dan vooral snel weer mee te stoppen. Even afwachten dus. Verder is ze nogal somber en kan ze eigenlijk over niets anders meer praten. Dat is wel eens moeilijk vind ik.
Mijn zoontje met longontsteking is pas na een tweede antibiotica kuur opgeknapt maar herstelt nu gelukkig goed. Het zal nog wel even duren voor hij weer helemaal de oude is.

Gruffalo: moeilijk als het zo onzeker is. Wat moet het een slopende tijd zijn voor jullie!

amk

amk

09-05-2014 om 11:28

lekker warm hier

fijn zo'n vuurtje. Ik zet er nog wat gekleurde kaarsen bij voor de sfeer.

Wat lief dat jullie ook naar mij vragen. Na drie weken opname heeft mijn moeder gister voor het eerst een arts gesproken. Volledig tegen de afspraak in werd ik pas aan het eind gebeld. (Ik ben niet helemaal tevreden met deze organisatie, er is in 2 jaar dan ook niets verandert)

Voorlopig gaat ze nog niet naar huis. Wel begint ze nu met medicatie. Maar omdat ze zeker last gaat krijgen van de bijwerkingen voorspel ik het vervolg al. Het gaat wat beter, ze gaat naar huis, medicatie wordt afgebouwd en over 2 jaar zitten we weer in hetzelfde schuitje.

Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte, heb even geen tijd om voor ieder persoonlijk wat te schrijven, dat komt volgende keer wel weer. ☺

Knutselkei

Knutselkei

10-05-2014 om 20:43 Topicstarter

ik gooi er even een dik zaterdagavond blok op

voor wat extra warmte op deze kille regendag, voor ieder die t nodig heeft!

amk

jammer dat het niet zo goed georganiseerd is. Blijft blijkbaar altijd een uitdaging. Als de medicatie aanslaat ben je in ieder geval weer 2 jaar verder, maar liefst had je een blijvende oplossing.

Fijne moederdag vandaag.

Jippox

Spannend. Hoop dat de therapie aan gaat slaan en jullie over een jaar denken "was dat nu alles".

Bij mijn schoonmoeder is dat zo gegaan en ik hoop van harte dat dat bij jullie ook zo is.

Voor vandaag geniet van de moederdag.

Gruffalo

Voor jou wat fijne moederdagkusjes en voor jouw zus een heleboel handkusjes.

Mijn jongste zoon had een mooi gedichtje en ik moest daarbij aan jullie denken:

Hokus pokus pand
Hier is mijn hand
En kijk eens wat ik doen
ik stop er een kusje in
en blaas het naar je toe

veel liefs en hoop dat jullie ook een aardige dag hebben.

Voor mijzelf en anderen

vandaag geniet ik van moederdag.

Morgen weer een spannende dag, mogelijk uitslag van de CT long en de jongste mag naar de kinderarts. Hoop dat het een positieve dag wordt.

En voor ons allemaal een warm haardvuur met mooie kaarsen om ons heen.

Rafelkap

Rafelkap

11-05-2014 om 11:33

Mien

Voor jou ook moederdag vandaag. Een kaarsje voor je meisje.

Knutselkei

Knutselkei

11-05-2014 om 20:53 Topicstarter

hilse en geerke

een kaarsje voor jullie mannen!

Tabitha

Tabitha

11-05-2014 om 21:27

Juf van school

Die zo plotseling haar man heeft verloren.

Tabitha

Tabitha

11-05-2014 om 21:29

Voor alle vrouwen

die zo graag moeder hadden willen worden maar dat niet geworden zijn. En voor al die moeders die hun kind(je) veel te snel weer moesten laten gaan.

Positieve dag

kinderarts was redelijk tevreden. Wel moet er echt hulp voor hem gaan komen om met de situatie om te kunnen gaan en papa mag gelukkig weer op de wachtlijst staan.

Weer even kaars erbij

man vond het niet leuk dat hij toch weer opgenomen moest worden. Hij verloor iets te veel bloed en de artsen willen hem toch een paar dagen in de gaten houden.

@Urslau

Wat een strijd, sterkte schat met je schat.

Urslau

Een grote dikke kaars voor jou en je gezin. En we duimen voor een donor, natuurlijk.

voor ons allemaal

een mooie vuurkorf. Ik hoor de vuurtjes al heerlijk knisperen en de rode gloed geeft mij een warm gevoel. Heerlijk. Laat het betere weer maar komen en de zon ons overdag heerlijk verwarmen.

Verder zie ik een stortvloed aan kaarsen....heerlijk en welke uit gaat vervangen we meteen voor nieuwe zodat er lichtpuntjes blijven. Ik pak er maar alvast een. Wie weet helpt het.

Juno

Juno

18-05-2014 om 16:44

Voor Wubbo Ockels

Een bevlogen mens, een visionair, iemand die mensen kon enthousiasmeren en het belang kon laten inzien waarom we goed voor de aarde én de dampkring moeten zorgen.
Ik hoop dat zijn ideeën gerealiseerd kunnen worden en het niet als bij Leonardo da Vinci op de plank blijft liggen.

hmmm

een vuurkorf na zo'n mooie lentedag, dan lijkt het alsof de problemen heel ver weg zijn. Ik gooi nog een blok op het vuur voor je Urslau, ik hoop dat je man begin deze week thuis komt, of nog beter: moet blijven omdat er een donor is. lief gedicht van je zoon

Jippox, je moeder heeft als het goed is de eerste ronde bestraling achter de rug, hoe is het met haar?

AMK wat frustrerend moet dat zijn, om zo machteloos te staan. een extra kaarsje voor jou en je moeder.

hmm

De bestralingen zijn uitgesteld, de artsen zijn het namelijk niet eens. 2 dagen voor ze hiermee zou beginnen werd ze gebeld met de boodschap dat er opnieuw met iedereen zou worden overlegd. Vanmiddag hoort mijn moeder daarvan de uitkomst: alsnog bestralen of toch een amputatie.

Mijn moeder is ca. 1,55m en heeft minstens cup E. Als er 1 borst afgaat valt ze om, denk ik. Ik zet maar weer even een flinke kaars neer in de hoop dat het toch bestralen wordt...

Jippox wat spannend.

Weten jullie al wat het antwoord is?
Mocht er 1 af moeten zou ik denk ik voor ook de tweede eraf gaan. En anders voor verkleining in ieder geval. Waardeloos zijn dat soort extra discussies.

Kaars erbij voor jou en jouw moeder.

Jippox

Jippox, ach, nou dát weer... Kaarsje van mij erbij voor jou en je moeder. Ik hoop met jullie mee dat het toch borstsparend kan. Weet je het al?

Amk, ook voor jou. Het geeft niet als je niet op afzonderlijke mensen kunt reageren. Soms kun je hier gewoon even rustig van je kaarsjes genieten, of van de warmte van de houtblokken. Soms doe ik ook niet meer dan dat.

Urslau, ook een kaarsje voor jou. Toch weer een dag dat je lief nog bij je was. Ik steek mijn kaarsjes maar steeds voor je aan in de hoop dat er tóch, tóch nog weer een aanbod komt. En dat je kleine zoon tóch langzaam maar zeker verbetering in zijn eetgedrag gaat laten zien.

Kaarsje ook maar voor mijn ouders. Bij de ene wil het maar niet opknappen. Dus vandaag maar weer eens een longfoto en bloedprikken, in de hoop dat er iets behandelbaars uitkomt. Blokje erbij op het vuur. Het is zo mooi om te zien, die vlammen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.