Home » Forum » Wat geven jullie gemiddeld uit aan vakantie

Wat geven jullie gemiddeld uit aan vakantie?

104 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Brianna F
Vera

Hij wordt uitgezonden op Starz t.v. en ik meen ook op HBO.

Vera*
Brianna F ot

Heb ik allebei niet maar ondertussen wel wat op Youtube gevonden. Kwijl. ik ben nu op tweederde van het vierde deel.

bertje1
tv serie (off topic) Gabaldon

hm. ik ben bang om te kijken, bang dat ik al mijn beelden in mijn hoofd verpest. Wanneer is het en ik heb nu al wat gemist denk ik???
Dat ie in november uit kwam, wist ik nog niet, had alleen de engelse versie gezien maar toch iets te moeilijk (of geen zin om in het engels te lezen).
Hoop dat het naar 'wens' afloopt...

Ella2007
tussen de 2000 en 8000

Ervan afhangend of we gaan (budget)kamperen (drie weken, eten moet je thuis ook, dus dat reken ik dan niet). We zijn ook wel eens twee weken naar Curacao geweest, daar waren we toen 8000 euro voor kwijt. En een weekje wintersport halfpension, voor een week 3500 euro. Tegenwoordig koken we zelf ;-)

Tijgeroog
Euh...

Ik weet het niet zo goed. Vier personen. Camping voor twee weken was een kleine €600,-. Heenreis hotel en restaurant zal iets van €200,- geweest zijn. Overnachtingen en eten, drinken in hutten (duur!) was in totaal zo'n €700,-, voor in totaal 4 nachten. Dan nog zo'n maximaal €200,- in restaurants en apfelstrudelgelegenheden. €250,- aan boodschappen? En €100,- voor de "reisorganisatie". Dus ruim €2000,-, ruwe schatting, en dan hebben we niet ons best gedaan om het goedkoop te houden.
Daarnaast zijn we eerder dit jaar twee weken naar noord-Afrika geweest, dat was inclusief vlucht en redelijk luxe hotels ongeveer €3000,-. De wintersportvakantie van een week wordt waarschijnlijk de duurste...

Overigens geven we verder niet zoveel geld uit. We gaan wel erg graag op vakantie. :-)

Tijgeroog
En verder

Ik lees in een aantal reacties (op de eerste pagina) "we moeten huren", omdat er geen tent of caravan is. Maar dat is toch geen moeten, dat is toch ook een keuze? Waarom dan op deze manier formuleren?

Gezin op Reis
Kosten vakantie in Azie

Wij waren voor een vakantie in azie met baby minder dan 2775 euro kwijt. Als je nieuwsgierig bent we hebben een overzicht gemaakt: http://www.gezinopreis.nl/kosten-vakantie-azie/

vlinder72
Verre reizen met kinderen

Als wij dan toch gaan spammen :-)

Ik kan de website Verre Reizen met kinderen aanraden (geen aandelen en ik heb er nog nooit iets op geplaatst) maar er staan leuke reisverhalen op. Echt goede concrete tips en het is niet zo'n gelikt reclame verhaal als de website hierboven.

Goedkoop reizen met kleine kinderen is altijd wel mogelijk. Ik lees liever iets over goedkoop reizen midden in de schoolvakantie met schoolgaande kinderen.

ijsvogeltje
he?

Nou vlinder, ik heb de site ook even bekeken, en het is gewoon de site van een stel-met-kind en hun eigen reisverslagen. Waarom zo negatief?

MK
Curacao

Net terug uit Curacao. 2 weken in augustus, villa € 4600, 2 weken autohuur € 400, elke dag uit eten, vaak uit lunchen.. nog geen idee wat de kosten hiervan waren maar we eten graag goed en uitgebreid dus is schat zeker wel € 2500 (4 personen).

Vakanties zijn belangrijk voor ons en hier geven we graag geld aan uit. Wij hechten weer minder aan dure materiële zaken zoals een nieuwe auto of TV.

Gezin op Reis
Spammen?

Sorry wou niet spammen maar leek me handige info. Verre reizen met kinderen is ook een leuk site waar ik vaak kijk.

Maar ben wel benieuwd waarom je denkt dat we een reclame verhaal hebben? zijn gewoon gek op reizen en willen dat ook graag met onze dochter blijven doen.

MarSy
En hier

Eigen tweedehands buscamper, drieenhalve week Oostenrijk Hongarije, €2000,- 2 volwassen en 2 kids. Inclusief eten, (uiteten en zelf koken)overnachten, diesel en uitstapjes, exclusief afschrijving camper, verzekering en kosten onderhoud.

Wij staan niet op campings die €60,- per nacht kosten, dan rijden we door. Dit jaar Max €30,- pp vorig jaar in kroatie max €35,-

Nien
leuk draadje

Dit is al weer de derde week dat ik aan het werk ben maar ik had dit draadje nog niet gezien. Wij hebben 3 weken door Thailand gereisd. Ik en mijn twee zonen. Inclusief vlucht, binnenlandse vlucht alle verblijfkosten, eten en leuke dingen heeft deze vakantie €3750,- gekost. In dit bedrag zit niet de inentingen van €200,- deze krijg ik terug van de verzekering. Het was echt een super vakantie. Waarin we heel veel hebben gezien. Volgend jaar weer wat goedkoper. Logeren in Frankrijk.

Pagina's

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.