Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Tiepmiep

Tiepmiep

20-01-2015 om 11:55

Kado gezocht voor man!

Hellup! Waarom is het toch altijd zo moeilijk om een cadeau voor een man te verzinnen? Ik heb dit jaar wel heel weinig inspiratie...kunnen jullie me wat ideeen geven voor een cadeau voor mijn man? Half in de 30...iets origineels....wat geven jullie je echtgenoot?

tante Sidonia

tante Sidonia

20-01-2015 om 11:58

sokken

of een bioscoopbon?

bloemetje

bloemetje

20-01-2015 om 12:02

ideeën

Lekker etentje voor twee
Leuk avondje uit met z'n tweeën (bios, theater, ouwe lullen disco)
Parachutesprong (heb ik mijn man gegeven toen hij 30 werd)
Ballonvaart
Slipcursus in Zandvoort

Of wat minder duur:
Lekker pakketje met koffie enzo
Of een pakketje met Italiaanse, Spaanse of Griekse hapjes (olijven, toastjes)

mijk

mijk

20-01-2015 om 13:07

Hij is morgen jarig

En het wordt een nieuwe verrekijker, een boek nieuwe uit serie die hij volgt, een nieuwe riem en sokken (krijgt ie altijd van mijn moeder met sint maar dit jaar niet en kamerplantenzaden omdat hij erg veel lol heeft in het opkweken van dingen.

Vorig jaar een broodrooster (hij is dol op toast en het jaar daarvoor musekaartjes). maar dat is dus leuk omdat hij het leuk vindt. Iets voor een hobby, muziek waar hij van houdt......

Die slipcursus onthoud ik trouwens voor volgend jaar!

Mijk

Juno

Juno

20-01-2015 om 13:42

Gereedschap

Mijn man is dol op mooi gereedschap. Ik heb hem al eens een accuboormachine, een klopboor, een vlakschuur, en een momentsleutel cadeau gedaan. Niet in hetzelfde jaar.
Speciale schroevendraaiers, een dingetje om schroefdraad op een buis te kunnen maken, tangetjes en ander bijzonder gereedschap. De mijne wordt ook blij van een goede single malt whiskey, een dik boek en touw. Hij heeft touwen in allerlei verschillende diktes, ooit had hij een restje op een klos gekregen en dat was echt perfect touw. Op een gegeven moment was het op en er stond geen etiket op. Ik heb me suf gegoogled en het bleek touw te zijn wat bij vliegeren/kitesurfen ed gebruikt wordt.
Is een goede vlieger een idee? Zo een dat je mee de lucht in gaat? Weekendje weg, mooie riem, belevenis, workshop?
Heeft je man hobbies?

slipcursus

Slipcursus is geen gek idee. Vond mijn partner erg leuk, en mijn vader heeft het ook een keer gedaan en ook die vond het erg leuk. Als bruin het kan trekken natuurlijk.

Verder is een proefabonnement op een tijdschrift misschien iets. Veel keuze, en het neemt weinig plaats in.

En tenslotte: originaliteit wordt m.i. ernstig overschat. Geef m iets waarvan je denkt dat hij er blij mee is, ook al is dat een fles drank en een paar sokken, liever dan dat je jezelf in bochten wringt om iets origineels te verzinnen.

Groeten,

Temet

Barvaux

Barvaux

20-01-2015 om 18:01

slipcursus

Zoek een slipcursus via vakantieveilingen. Ik heb een verkorte gedaan (dus zonder lunch) en dat scheelt veel geld.

Lou

Lou

20-01-2015 om 18:04

Uitje of spijkerbroek

Mijn man heb ik dit jaar blij gemaakt met een uitje naar een show van Najib Amhali. Hij heeft mij blij gemaakt met een uitje naar een spijkerbroekenwinkel. Inderdaad: originaliteit zegt nog niet hoe blij hij ermee is. Ik had ook een keer een ballonvaart gegeven, dat was eigenlijk best saai En een keer een antieke typemachine, daar was hij dan weer dolgelukkig mee. Denk aan: wat koopt hij niet zo snel voor zichzelf maar wordt hij wel gelukkig van?

Mijntje

Mijntje

20-01-2015 om 18:13

Ik geef altijd

een boek, en dan een die ik zelf ook wil lezen Onze smaak is hetzelfde dus ik doe hem daar ook echt plezier mee. Soms ook een film (dvd).
Mijn eigen cadeau koop ik vaak zelf (met zijn pas)

Lou

"Denk aan: wat koopt hij niet zo snel voor zichzelf maar wordt hij wel gelukkig van?"

In het geval van mijn partner: een (heel) duur horloge. Hij heeft dan ook pech, qua verjaarscadeau .

Hij heeft een dergelijk horloge trouwens wel degelijk voor zichzelf gekocht (nog voor mijn tijd), maar er zou er wat hem betreft best nog eentje bij kunnen. Maar nogmaals: pech.

Groeten,

Temet

Kaaskopje

Kaaskopje

20-01-2015 om 22:28

Nachtje weg

Ook via vakantieveilingen.nl of hotelkamerveiling.nl. Voor een onderonsje zonder kinderen hoef je niet ver te gaan. Oppas regelen, restaurantje reserveren en het romantische uitstapje kan beginnen

Ik zou bij een nachtje weg

via een veiling wel even navragen of je ook daadwerkelijk de kamer krijgt die op de foto bij de veiling staat....

Hier had ega via een veiling een hotelovernachting geboekt, plaatje zag er prachtig uit, dus was helemaal in zijn nopjes. Eenmaal aangekomen was de teleurstelling groot, i.p.v. de grote, lichte kamer zaten we in een klein, donker hok waar geen daglicht was, en waar schuin onder ons raam de koelcel van het naastgelegen restaurant stond, die om de paar minuten aansloeg.

Caesar

Caesar

21-01-2015 om 10:03

Veiling

Ik zou sowieso nooit iets boeken via sites als vakantieveiling. Zelf een beetje grasduinen op zoek naar een leuke aanbieding geeft veel meer zekerheid over wat je boekt en zonder dwingende voorwaarden als verplicht dineren in het hotel etc.

Lou

Lou

21-01-2015 om 10:20

Temet

Mijn man zou ook twee weken Bali heel leuk vinden denk ik. Pech indeed.

woes

woes

21-01-2015 om 11:18

Platenspeler

Ik heb afgelopen jaar een platenspeler gekocht voor mijn man. Hij heeft geen hobby's, houdt wel erg van whisky, maar drinkt niet zo vaak dus om maar weer een fles toe te voegen. Toen we in de vakantie de zolder opruimden en al zijn oude lp's nog tegenkwamen kwam ik op het idee. Het was en is een groot succes. Er zaten ook nog singletjes van mezelf tussen, en ik moet zeggen dat ik het zelf ook erg leuk vind zo'n zondagmiddag al die oude muziek weer eens te draaien. Haha ben weer helemaal terug in de disco . Ook mijn kinderen zetten regelmatig een plaatje op.

Sneeuwitje

Sneeuwitje

21-01-2015 om 13:54

hier

Bijna altijd een of meerdere spelletjes, een boek of een dvd die hij leuk vindt.

S.

Kaaskopje

Kaaskopje

22-01-2015 om 00:20

Caesar

Hotels boeken via vakantieveilingen.nl gaat helemaal niet persé gepaard met dwingende regels als ontbijt en diner-verplichtingen. Die zitten er wel bij, maar ik zou dat zelf ook nooit doen. Ik heb al hele vakanties via die sites bij elkaar gesprokkeld, heel voordelig als je ziet wat de normale prijzen zijn. Allemaal in Fletcher Hotels, of Hampshire Hotels, e.d..

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.