Home » Forum » Help ik word oud

help ik word oud!

69 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
IngridT
Een sport waar donkere haren bij horen???

Nu pieker ik me helemaal suf wat dat kan zijn....

Ingrid

amk
IngridT (ot)

veel mensen betitelen het waarschijnlijk niet als sport.
Maar met 6 - 8 uur training per week is het dat wel.

Latin formation dance

Juno
Brazella

Welke borstel heb jij?

IngridT
Amk....

Leuk!!! ( heb vroeger jaren wedstrijd gedanst, latin en ballroom.)

Maarre.... Mocht je met blond haar niet meedoen????

Ingrid

Brazella
Juno

Hoi Juno,

Ik weet niet of dit nu als reclame gezien word maar hij is van het merk Silk'n, je hebt daar 2 varianten van: Silk'n SonicClean en de Silk'n Sonic Clean Plus, ik heb de eerste. Het enige verschil is dat de plus onder de douche kan, maar dat kan de gewone ook, er zit namelijk een rubertje wat je in de de oplaadingang stopt. Ik heb hem destijds gekocht bij Marskramen, hij is ook verkrijgbaar bij kijkshop, blokker, en mediamarkt maar ik weet niet of die hem nu nog verkopen nu de luxere variant uitgekomen is. Die van mij werkt in ieder geval prima. Hij heeft 2 standen, kan mee in de douche en ik gebruik hem met een facewash. Hij schakelt na 1 minuut automatisch uit, zodat je hem niet te lang gebruikt. Hij is ook oplaadbaar, das ook fijn om te weten, en als hij opgeladen is duurt het best lang voordat hij weer in de lader moet. Je hebt in electrische borstels 2 versies. Bij de ene draait de bostel (heb veel gelezen dat dit niet echt een fijn gevoel is op je gezicht). En de andere werkt met trillingen (zogenaamde sonische beweging). Die van mij werkt met trillingen.

amk
IngridT

nee, bij ons team niet, want bij formatie dansen is het wel zo mooi als alles er zo veel mogelijk het zelfde uitziet. Dus of je hele team blond of het hele team donker, wij kozen voor donker omdat dat het dichtst bij onze eigen haarkleur lag.

Ella1234
Rimpels verwijderen

Interessant artikel over het verwijderen van rimpels http://cosmetique-totale.nl/rimpels-verwijderen/

tonny
uit de weekendbijlage van de krant

dit citaat:

Carlo Leget: ‘Tussen het zo lang mogelijk vasthouden van de jeugd en gezondheid aan de ene kant en het actief afkappen van een leven dat ‘onder de maat’ is, gaapt een kloof. Wat hier ontbreekt is het leren omgaan met verlies, onmacht, falen, minderen, lijden.’

Pagina's

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.