Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Relaties Relaties

Relaties

relatietherapeut groningen eo

Ik ben op zoek naar een goeie relatietherapeut in Groningen(stad) of omgeving.
Het aanbod op internet is groot en ik kan nergens reviews vinden. Heeft iemand hier zelf ervaringen met een therapeut of misschien via via?
Dank alvast,
Riza

Al een relatietherapeut gevonden?

Dag riza,
Ook ik zoek naar een goede relatietherapeut in Groningen e.o., maar kan geen recensies/reviews vinden (er zijn er zoveel). Heb je inmiddels al wat meer info en reviews gevonden of gekregen? En mag ik zo vrij zijn om te vragen of je die wilt delen? Dank sowieso.
gr. Peter

Anke

Anke

28-04-2015 om 13:33

Relatietherapie

Hoi Riza en Peter,

Ik ben lukraak op iemand afgegaan die bovenaan internet stond, maar dat was een behoorlijke misvatting. Het heeft me klauwen vol geld gekost, het was nogal een zweverig type met adviezen waar je niets tot weinig aan had en mijn relatie heeft het niet gered. Dus absoluut geen succes !

Ik loop nu bij het GGZ voor therapie voor mezelf, duurde langer voor ik daar terecht kon, maar een meteen al een wereld van verschil. Voelt veel beter en professioneler.

Ik zou het via de huisarts aankaarten en je door laten verwijzen naar een erkende instelling waar je ook relatietherapie kunt volgen.

grt Anke

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.