Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Jasmijn

Jasmijn

10-05-2015 om 23:20

Tapijt op trap, door wie laten doen.

Zit al een half uurtje te Googlen en zie door de bomen het bos niet meer, heeft iemand een goede referentie voor het laten bekleden van je trap? (met tapijt)
Ik woon in Midden Nederland, ik zie specialisten, sommige met een hele professionele sites, sommige heel rommelig, en heb bij chique woninginrichters gekeken en sites als Kwantum, Gamma, Roobol e.d.
Prijzen ook heel gevarieerd, dus mijn vraag is...wie heeft er tips, ik hoef echt niet voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten, maar heb ook geen zin om de hoofdprijs te betalen.

Maakt niet veel uit.

Je kiest de vloerbedekking, kan je net zo duur maken als je wilt. Kiest voor wel of geen ondertapijt en je laat een offerte maken incl. leggen. Wij waren bij de specialist niets duurder uit. Ondertapijt, lijm, afwerking en arbeidsloon berekenen ze allemaal.

Dendy Pearson

Dendy Pearson

11-05-2015 om 07:24

carpetright

Wij hebben het tot nu toe altijd laten leggen door Carpetright.
Daar zijn we altijd heel tevreden over geweest. En veel keus wb. kwaliteit en prijs.

Barvaux

Barvaux

11-05-2015 om 07:37

hier ook carpetright

Ziet er na 13 jaar nog prima uit (afgezien van het hoekje wat gescheurd is door vermoedelijk een kleuter die geen zin had om voor straf op de trap te zitten denken wij...)

Je weet nooit wie een bedrijf inhuurt en of die persoon een slechte dag heeft. Vraag naar de garantie als het leggen niet zo mooi is gegaan.

Tindra

Tindra

11-05-2015 om 11:16

Roobol

Bij mijn weten door Roobol, al langer dan 18 jaar ligt dat naar tevredenheid op de trap. Langer dan dat ik daar woon, vandaar dat ik zeg: bij mijn weten. Kleur begint iets te verslijten op de aanzet, maar als ik vertel dat het er al ruim 18 jaar ligt geloofd niemand dat.
Halen er ook gordijnen en vloeren weg, rolgordijnen. Al jaren een tevreden klant dus.

Anne Carin

Anne Carin

11-05-2015 om 13:44

carpetright

Hier ook carpetright. Ligt al 15 jaar en nog prima!

Jasmijn

Jasmijn

11-05-2015 om 23:24

Carpet right of Roobol dus

Nou, mijn huidige tapijt ligt inmiddels 19 jaar! Maar nu begint het toch echt wel te slijten...op de eerste tree het ergste.
Nu nog de kleur kiezen, ik zit te denken aan een donkere kleur (zodat je niet zo snel vlekken ziet) maar volgens mij zie je ook op donker heel snel pluisjes ed. toch? Iemand daar nog een tip voor?
Ik zou het liefste voor heel licht gaan, maar ik heb regelmatig klanten over de vloer (adviesgesprekken) en het kantoortje is boven, ik kan ze moeilijk vragen hun schoenen uit te doen, vandaar dus iets waar je niet snel vuil op ziet.

Barvaux

Barvaux

12-05-2015 om 08:37

kleur

Het is het beste om een gemêleerde kleur te nemen met donkere en lichtere tinten. Dan zie je het minste rommel erop. Wij hebben donkerblauw/blauw en alleen felle witte dingetjes vallen op, stof zie je haast niet (en reken maar dat het er ligt).

Aagje Helderder

Aagje Helderder

12-05-2015 om 13:33

Oooh men, effen donker

hebben wij een paar jaar geleden laten leggen. Mooi tapijt, goed gelegd (lokale stoffeerder), maar als ik beter had nagedacht had ik dat anders gedaan: je ziet er alles op. Ik stofzuig de trappen meerdere keren per week, maar de eerste keer de beste dat je weer op die trap loopt zie je al weer van alles liggen .
Gemêleerd donker en licht, zoals Barvaux zegt, lijkt me inderdaad de beste optie!

En, wat ook al gezegd is, een ondertapijt. Dat dempt het geluid van pubers en kleuters die nooit gewoon naar boven of beneden lopen.

Aagje

Sneeuwitje

Sneeuwitje

12-05-2015 om 16:01

hier

gemeleerd (donker)bruin, van carpet right. Het was nog 'over' ook, dus vreselijk goedkoop. Het ligt nu 7jaar en je ziet er amper wat op.

Sneeuwitje

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.