Relaties Relaties

Relaties

John

John

23-09-2015 om 08:46

Welke lieve dingen doen jullie partners?

Wat voor lieve dingen doen jullie partners? En gunnen ze jullie alles? Zo ja, hoe uit zich dat?

Bijv lief voor de kinderen die niet van de partner zijn, graag hoor ik kleine en grote dingen. Waarom wil ik dit weten? Omdat ik dit mis in mijn relatie en daarom heel nieuwsgierig ben hoe dit bij andere is. En vind het leuk om te lezen


creabea

creabea

01-10-2015 om 09:21

Jons

klinkt als de mijne! Totaal niet romantisch, maar vreselijk lief en hij doet heel veel voor me Het enige wat me wel eens dwarszit is dat hij uit zichzelf er nooit op komt om eens met zijn tweeën uit te gaan en de kinderen uit logeren te doen. Daar heeft hij zelf niet bijzonder behoefte aan, dus dat moet ik altijd zelf regelen (hij vindt het wel altijd leuk, hoor!).

Kaaskopje

Kaaskopje

04-10-2015 om 20:24

Veel is zo vanzelfsprekend

tot je er over na 'moet' denken.

Hij gaat 's nachts uit bed voor de honden (nachtelijk rondje), gaat 's morgens vroeg weer met ze naar buiten, loopt gemiddeld in het algemeen vaker met ze buiten. Koken wisselen we af, dan hij, dan ik. Als ik straks weer werk, zal hij weer vaker koken. De vuilnisbak deed mijn man vroeger meestal, maar dat wekte irritatie op, waardoor ik daar nu wat attenter in ben. De vaatwasser doe ik in hoofdzaak, maar hij ook. Hij veegt de vloer net zo vanzelfsprekend als ik dat doe, hij doet praktisch altijd de boodschappen.

Romantisch in de zin van bloemetjes, ontbijtjes en blijk van een goed geheugen wat betreft trouwdagen e.d., is hij niet, maar ik krijg regelmatig te horen hoe blij hij met mij is en hoeveel hij van mij houdt.

PBA

PBA

11-10-2015 om 16:33

wat zij doiet

Telefoon van mijn dochyter weg, mn vriendien had er nog 1 liggen.
fiets gestolen... ze had er nog een over van haar dochter
vraagt of mijn dochter ook thuis is en of die ook mee wil eten

Rick

Rick

11-10-2015 om 22:59

@pba

Haar stiefdochter neem ik aan?

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.