Baby Essentials: 10x items die je leven fijner maken
Babytijd Babytijd

Babytijd

Lees ook op
tonny

tonny

31-07-2015 om 21:53

kolven lang volhouden - hoe ? (couveusebaby)


10 weken

Ik heb voor de jongste 10 weken gekolfd tot ze zelf uit de borst kon drinken. Stoer van je dochter hoor dat ze het al 4 maanden doet! Wat een bof dat ze ook een moeder heeft die er veel van af weet!

Hermine

Hermine

15-06-2016 om 22:07

Uit de vriezer tot een jaar bv

Ook ik heb mijn jongste bv via de fles gegeven. Ik had ook zo'n blauwe dubbele Medela bak. Op een gegeven moment schoot de melk al toe als ik het zoemen van de kolf hoorde, goed geconditioneerd dus .

Ik heb destijds wel extra zachte schelpen voor de kolf gekocht want mijn tepels vonden het soms minder fijn. Ook gebruikte ik lanoline om de boel heel te houden, (Blijkbaar een gevoelige huid). Ik heb al met al denk ik 7 maanden gekolfd en wat ik teveel had ingevroren. Ik denk dat mijn lijf door de super sterke Medela kolf dacht dat ik een tweeling had .

Ms

Ms

25-10-2016 om 18:17

let op jezelf

Hoi,

Ik heb het 4 maanden gedaan. Borstvoeding ging niet. Daarom ben ik gaan kolven. Mijn kindje is als dysmatuurtje geboren en dronk ook nog eens anderhalf uur.. dan nog kolven. En om de drie uur moest ze een voeding. Ze is nu 5,5 maand en ik krijg nog tranen in m'n ogen als ik eraan terug denk. Ik was op. Echt helemaal op. En ook al vind heel Nederland me zwak, ik kon het echt niet meer. Je moet je voorstellen dat je ook 's nachts af en toe een uurtje kan slapen. Maar als je net ingedommeld bent 'moet je alweer'. Ik heb altijd full time gewerkt, drukke baan en er van alles naast gedaan. Maar dat is 1000x zwaarder. En ik vind het heeeeel erg knap van je. Maar pas alsjeblieft op dat je niet zwaar oververmoeid raakt. Ik snap je helemaal. Je wilt het beste voor je kindje. Je doet er alles voor! En dat zegt veel over je. Die eerste 6 weken zijn belangrijk. En dan nog, flesvoeding is prima. haha dat ik dat ooit nog eens zou zeggen. Maar het is zo! Let op jezelf. Alleen als je uitgerust bent kan je ook van je kindje genieten. Ik zag het niet eens zitten om een stukje te wandelen. laat het niet zover komen!

minimeisje is ondertussen al 1,5 jaar toch?

Lief dat je reageert, maar t meisje wat vèèl te vroeg geboren was is volgens mij nu een peutertje van 1,5

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.