Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Pirata

Pirata

12-12-2015 om 14:23

zijn vouwbare ballerina's comfortabel?


Pirata

Pirata

27-01-2016 om 11:09

Suzanne

Ja, al best lang, deze zijn nu een jaar of 6 oud en als kind had ik al van die keiharde plastic krengen (in mijn Piedro's, brrr). Gelukkig zijn zolen nu een stuk prettiger, ik ben er heel tevreden over! Ik ga naar een podoloog, ik moet weer langs want deze zijn waarschijnlijk al te oud, maar het loooooopt zo lekker met die dingen.
Ik sta wel veel overdag, omdat ik een sta-bureau heb. Dus ik loop best vaak op sneakers, maar het moet allemaal wel een beetje hip zijn en geschikt voor kantooromgeving (ik ben ICT-er dus supernetjes is niet nodig).
Ja, ik ken Gabor, Durea niet, ik zal eens kijken. Net weer een paar Adidasgympen gekocht in de Sale voor 31,- dus ik kan weer vooruit, deze kunnen ook goed met een blazer. Alleen met een rok/jurk dus niet maar ik heb weer zwarte laarsjes en platte instappers met een kwastje a la collegeschoen. En ik draag nu veel tricot pakken van één stuk, die doen het uitstekend op het werk met een jasje en gympen of nettere schoenen.

Suzanne

Suzanne

27-01-2016 om 21:16

Pirata

6 jaar oud en je bent ook nooit meer voor controle geweest? Volgens mij wordt aangeraden bij regelmatig of dagelijks gebruik van de zolen elk jaar een controle. Ze kijken dan naar de slijtage, pasvorm en functionaliteit van de zolen en hoe de voeten zijn veranderd. Kreeg vroeger als kind eerst altijd van zulke metalen/stalen steunzolen en later pas die rood/oranje (harde maar wel verende) plastic dingen dingen aangemeten door de orthopedisch-instrumentenmaker nadat je eerst bij de orthopeed in het ziekenhuis was geweest. Podologie bestond toen nog niet of stond in de kinderschoenen. Moest jij in je kindertijd zeker ook altijd voor het maken van gipsafdrukken van je voeten? Vreselijk vond ik dat altijd maar het was niet anders. Collegeschoenen daar ben ik ook wel een beetje aan verslingerd. Antonio Paolo (misschien ken je het merk wel?). Maar Durea heeft ook heerlijke Pumps (type 5627) met lage blokhakjes (4/5 cm) en uitneembaar voetbed.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.