Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

40er

40er

03-02-2016 om 12:38

whaha eindelijk Tatoeage laten zetten


mama2

mama2

04-02-2016 om 12:19

Geen hokje

maar inderdaad wel herkenbaar dat sommige mensen bijna in shock zijn als ze een tattoo zien bij iemand waarbij je het "verwacht"

ben het eens met swaen, er zitten kneuzen tussen, maar wees zelf ook niet zo'n "kneus" door voor de snelle plaatsing te gaan. Ik heb inderdaad 4 mnd moeten wachten eer er plek was en de kosten waren 3x zo hoog als bij de tattoo shop "op de hoek", maar om het risco te minimaliseren dat het een scheven ramp werd toch maar gewacht en betaald!

40er

40er

04-02-2016 om 12:59

artiest

Ik heb volledig vertrouwen in de artiest hoor! Heb meer van zijn werk gezien en dat ziet er mooi uit. Netjes, strak.
Ik heb er helemaal zin in.

meug

Iedereen die een tattoo(klemtoon op de eerste lettergreep? )wil, moet dat vooral doen. Ik hou er niet van, vind de afbeeldingen ook zelden mooi. Jaaaren geleden liet een collega,type keurig, zijn rug en armen helemaal tatoeren, Japanse draken enzo. Iedere keer een stuk, het was enorm duur en in kleur, dat was nog best mooi. Ook zag ik eens een oude documentaire over Maori's in Nieuw-Zeeland, die er indrukwekkend uitzagen met hun tribal tattoos. Behalve die twee keer nooit onder de indruk geweest van welke tattoo dan ook. Maar ieder zijn/haar meug natuurlijk !

Mandy

Mandy

04-02-2016 om 18:52

jawel maar

Maar zelfs dan zie ik dingen waarvan ik denk...joh...
Bij mijn dochter een woord. Ze ging er voor terug, de ene lijn was dikker dan de ander, ietwat scheef (ze heeft er onderzoek naar gedaan en boeken gekeken, in de shops geweest, ging niet over 1 nacht ijs dus). Ze ging terug en kreeg te horen: hmm...dat zie ik niet, ik vind het allemaal wel meevallen.
En dan denk ik: en jij noemt jezelf artiest.

Of een kennis die zich onder laat tekenen, bij een échte kunstenaar. Ik vind het echt gewoon bijna zielig. Misschien kijk ik er kritischer naar omdat ik teken, schilder en beeldhouw, maar het is echt vaker om te huilen dan om blij van te worden. En dan hebben die mensen misschien de "blik" niet om dat te beoordelen en vinden ze het gewoon sneller mooi of zijn sneller tevreden.
Maar als die dan adressen gaan lopen delen om reclame te maken "want hij is zoooo goed" dan kan ik wel janken, want het is gewoon slecht en lelijk. En daarom durf ik zelf niet

40er

40er

08-02-2016 om 12:18

leuk blog

https://artcstory.wordpress.com/2016/02/08/drugs-tattoos-bikkelhard-werken/

tenminste, ik vond het wel leuk om te lezen, over alle vooroordelen

ook even delen

Ik ben in de veertig en dacht ook nooit een tatoeage te nemen. Vanwege dat ik dacht dat je na jaren op alles uitgekeken raakt en vanwege het ouder worden en uitzakken en er niet meer mooi uitzien van je plaatje. Tot ik 2 jaar geleden dacht: dit lijkt me mooi. De plaats wist ik, de afbeelding had ik in mn hoofd.

Heel uitgebreid rondgekeken en iemand uitgezocht die mooie creatieve dingen maakt. Ter plekke heeft hij geschetst wat ik wil hebben, net zo lang tot ik het precies goed vond. Op mijn lichaam geplakt, toch niet helemaal naar mn zin, aangepast en toen gedaan.

Lees dit maar niet topicstartster: PIJN!!! Man, wat viel me dat tegen...Maar mooi dat het is

En als ik over een paar jaar het niet meer mooi vind, denk ik: haha dat was toen mammie een tattoo ging zetten. Voor spijt ben ik niet bang, ik zie het gewoon als een aandenken aan een periode in mijn leven. En van dat uitgezakte lichaamsargument denk ik nu: alsof je er dan strak uitziet zonder tattoo. Het kan me gewoon niet meer schelen.

En in mijn omgeving vinden ze het ook trashy en stom. Jammer dan. Ik ben zo bijzonder, dat ik het leuk vind om eens zoiets doorsnee te doen ))))

Ad Hombre

Ad Hombre

08-02-2016 om 14:54

Tip

Ga naar je klerenkast of je walk-in closet. Pak daar je mooiste jurk. Ga voor de spiegel staan. Stel je voor dat je hem over 20 jaar nog aanhebt...

Ik vond het zo mooi toen een of andere taalterrorist de term 'aarsgewei' bedacht voor die tribal onderrug tattoos. Me indenkend hoe dat voelt als je een van die 100k dames bent met zo'n ding dat vanaf die dag altijd zo zal heten.

Mijn vriendin heeft een kleintje van eentje van de top op dat gebied (Henk Schiffmacher). Helaas kun je nu niet eens meer zien wat het voorstelt. Gelukkig is het maar een kleintje...

Nou ja, geniet van je rebelse actie!

Pijn

Carole gaf aan dat het aanbrengen pijn deed. Toen mijn zus haar tattoo liet weg halen deed dat nog veel meer pijn , en dan wel 8 behandelingen! Het laseren kostte een vermogen. Over pijn gesproken.

---
Ik zie mensen met een tattoo die ze zelf niet eens kunnen bewonderen; 'die op je rug-tattoos'. Dergelijke tattoos vind ik weggegooid geld..

Maar een mooie keltische versiering op een vinger heeft wel iets. Lijkt mij alleen wel erg pijnlijk.

Flanagan

Hoe ziet dat er nu uit, bij je zus? Ik kende vroeger op de sportclub iemand met een heel naar uitziend litteken. Ik dacht dat het van een brandwond was, maar toen ik haar er uiteindelijk eens naar vroeg bleek dat dat kwam na de verwijdering van een tatoeage. Maar ik heb geen idee of dat soort littekens standaard zijn na een verwijdering.

Een Keltische versiering om je vinger is eenvoudig te regelen door een ringetje aan te schaffen . Kan je af en toe nog eens afwisselen. Wil je een echt tatoeage-effect, spuit m dan zwart.

Groeten,

Temet

Miekemieke

Miekemieke

08-02-2016 om 19:00

nooit meer bloot

Tattoo's zijn echt wel algemeen geacepteerd. In de branche waarin ik werkzaam ben zie ik ze dagelijks voorbij komen. Voor middelbare dames uit de middenklasse is het echt hot! Het lijkt mij zo jammer om nooit meer echt bloot te zijn vooral als er veel en uitbundige tattoo's gezet worden, dan ben je als het ware gekleed.

Kijk, daar ga je de mist al in. Henk heeft een grote bek en is bekend binnen en buiten de scene. Maar een tatoeage zetten heeft ie nooit gekund. Hij is technisch gewoon slecht. En bovendien zeer onhebbelijk.

Ad Hombre

Ad Hombre

09-02-2016 om 06:56

swaen

"Kijk, daar ga je de mist al in."

Ach meid, ik ga iedere dag de mist in.

"Henk heeft een grote bek en is bekend binnen en buiten de scene. Maar een tatoeage zetten heeft ie nooit gekund. Hij is technisch gewoon slecht. En bovendien zeer onhebbelijk."

Da's pas een argument!

Neem je een tatoeage van een met naam en faam bekende tattoo-artiest. vertelt een volstrekt onbekende op een of ander forum je dat je de verkeerde hebt genomen!

Kom dan maar weer eens van dat ding af...!

Die hele scene staat mij persoonlijk niet aan, maar ja, smaken verschillen he?

truus

truus

09-02-2016 om 16:56

haha

Ik vind het laten plaatsen ( o nee, laten zetten) van een tattoo niet stoer of schokkend. Eerlijk gezegd doen zoveel brave burgers dit dat het echt niet meer zo bijzonder is. Een hele tijd terug las ik een een krantenartikel waarin te lezen was dat mensen met zo'n tattoo van Chinese karakters soms erg voor de gek zijn gehouden. I.p.v. Mooie dageraad, eenzame wolf of een diepzinnige tekst stond er bv. domme hond of vreemde man )))

Vesper Lynd

Vesper Lynd

09-02-2016 om 19:31

Nah

Ik vind het wel een grappig idee dat over 40 jaar een verzorgster zich kan verwonderen over mijn plaatje, als ze mijn rug wast.
Het plan was om er ooit nog een te laten zetten, een streng bloemen over mijn dij. Toen ik dat bedacht was ik 25 en strak getraind. Die bloemen hadden er dus inmiddels wel wat verlept bij gehangen Misschien verzin ik nog eens iets anders. Mijn vriend vindt het niet heel geweldig en daardoor zou je je natuurlijk niet moeten laten tegenhouden, maar toch...

Temet,

Eerlijk gezegd weet ik niet hoe haar rug er na de laatste laserbehandeling eruit ziet; ik zie haar te weinig. Ik weet dat de tattoo nooit helemaal verwijderd is, omdat het geld opraakte! Het was ook geen klein waterlelietje van 5 bij 5 cm.
De tattoo was opzichtig en de contouren zijn er nog, dat weet ik wel.

Een vriend van ons koos voor het uitsnijden van een tattoo; met ballonnetje je huid oprekken ( ook pijnlijk) en dan het overtollige vel eruit snijden. Die methode werd niet fraai. De huid staat strak en de hechtlijn/ lidteken is rood en gevoelig. Net een brandwond.

Mogelijk dat wegsnijden wel vergoed wordt en laseren niet.
-----
Tattoo ringvinger.
De vrouw van een tatoeerder droeg een sierlijke blauwe tattoo (met wat rood en geel) op haar vinger. Net als je wel eens ziet bij Marokkaanse vrouwen met een henna-tekening. Alleen versieren zij hun hele hand. Een tattoo kan heel verfijnd aangebracht worden, daar kan geen ring tegen op.

tattoo ringvinger

Ik lijk wel de tattoo politie haha. Enfin, laten we het er op houden dat ik me grondig verdiept hebt. Een exemplaar op je vinger is een heel slecht idee. De huid is daar zo dun dat het al tamelijk snel gaat uitlopen en het een soort vlek wordt. Een beetje tatoeerder begint er niet aan.

Angelina

Kijk, mevrouw Jolie heeft ook haar hele rug ondergeklodderd:

https://mobile.twitter.com/DailyMailCeleb/status/696640128429748225/photo/1

Vindt iemand dit nou echt mooi? Ik vind het er toch vooral uitzien of ze per ongeluk op een natte krant heeft gelegen...

Paddington

Paddington

10-02-2016 om 09:00

Tja

wat de een mooi vind, vind de ander afschuwelijk. Het is een kwestie van smaak.

De tatoeages die ik heb, zijn voor mij van betekenis, vind ik mooi. Het maakt mij niet uit wat een ander ervan vindt.

Ik vind bijvoorbeeld de meeste piercings niet mooi. Een ring door iemands neus of lip. Of een knopje in je neus. Ik begrijp niet wat mensen er mooi aan vinden. Ik heb ooit een iemand gezien die een piercing had op het stukje tussen je bovenlip en je tandvlees. Dat was een kapster. Voor mij voldoende reden om een andere kapster te nemen.

Mijn vriend heeft een keer paars haar genomen. Iedereen keek hem stomverbaasd aan, maar zodra hij uitlegde waarom, vonden de meeste mensen het bewonderenswaardig.

Alle tatoeages die Jolie heeft, hebben voor haar een betekenis. Dat vind ik er mooi aan.

Ad Hombre

Ad Hombre

10-02-2016 om 09:01

Jippox

En dan nog heel gedetailleerd. Dat in pak weg tien jaar een grote brei geworden. En weglaseren lijkt me vanwege de enorme oppervlakte niet echt een optie.

Als actrice is dat natuurlijk helemaal onhandig.

Vesper Lynd

Vesper Lynd

10-02-2016 om 09:55

Waarom zou je een andere kapster nemen vanwege een piercing? Als ze een slecht kapsel zou hebben zou ik me er nog iets bij kunnen voorstellen.

Paddington

Paddington

10-02-2016 om 10:09

Omdat ik er misselijk van werd

om naar de kijken.

Mandy

Mandy

10-02-2016 om 10:34

ik snap het, van mooi

Van mooi tot betekenisvol, tot emotioneel, tot willen shockeren of het voor jezelf doen. Alleen dan moet de uitvoering wel "retestrak" zijn, kloppen vwb perspectief, schaduwen enz. En een hoop trotse mensen lopen echt rond met iets dat je nog niet als poster kan verkopen.

Fiorucci

Fiorucci

12-02-2016 om 10:45

Henk

Ik ben niet enorm onder de indruk van Schiffmacher, persoonlijk. Er zijn echt veel betere tattoeerders. Dus let op waar je heen gaat. Ik heb er inmiddels twintig.

Hortensia

Hortensia

12-02-2016 om 11:12

de mijne

Ik heb er eentje, ja. Op mijn bovenarm. Die zie je niet dagelijks omdat ik geen kipfilets maar struisvogelfilets heb waardoor ik niet mouwloos door het leven ga, maar het is ook niet bedoeld om mee te pronken. Het is een heel persoonlijk symbooltje dat ik heb laten zetten. Heel eenvoudig ook.

Het is mijn eigen zeer persoonlijke stempel, zelf uitgekozen, zeer dierbaar. Een wat abstracte weergave van een niet-christelijke god. En ik had er een zeer persoonlijke goede reden voor om juist dit symbool letterlijk te vereeuwigen omdat dat, wat die god symboliseert, als een rode draad door mijn leven loopt.

Een tattoo-liefhebber zal er zijn/haar neus voor ophalen, want niet kunstzinnig genoeg, deze god werd later ook nog eens iets modieus, waarschijnlijk is de tattoo in hun ogen ook te grof qua stijl, maar dat kan me niet schelen. Het is voor mij, en niet voor de buitenwereld.

Hij is al jaren goed zoals hij is.

Ad Hombre

Ad Hombre

12-02-2016 om 11:14

Hortensia

"Die zie je niet dagelijks omdat ik geen kipfilets maar struisvogelfilets heb"

Tijd voor een nickwissel? Dat beeld krijg ik i.i.g. niet meer uit m'n hoofd.

Hortensia

Hortensia

12-02-2016 om 11:18

En dan heb ik de rest nog niet eens beschreven

Fiorucci

Fiorucci

13-02-2016 om 18:08

Hortensia

Als echte liefhebber: prima toch, je bent er nog steeds heel blij mee, helemaal goed.

CT-er

CT-er

14-02-2016 om 12:04

Vre-se-lijk

Ik vind al die tatoeages vreselijk. Kijk naar een willekeurige voetballer en het lijkt alsof hij een shirt met lange mouwen aan heeft. Zonder hoor je er geloof ik niet meer bij. Ook vrouwen die na hun echtscheiding een dolfijntje laten zetten omdat ze nu 'vrij' zijn....blegh! In tegenstelling tot piercings (dat gaatje is na het verwijderen praktisch onzichtbaar, en nee, ook die heb ik niet) vind ik tatoeages een vorm van lichaamsverminking.

40er

40er

17-02-2016 om 12:41

vraagje aan de ervaringsdeskundigen

Hij staat erop. Zwart met grijs geworden, grijs was voor meer diepte en het ziet er gaaf uit! Pijn was goed te doen.
Nu gaf de tatoeëerder het advies om er 2 dagen niets op te smeren en daarna mag ik, als het nodig is wel smeren. Vaseline ed, maakte niet zo heel veel uit. Wat is jullie tip? Man heeft verschillende en bij verschillende tatoeëerders laten zetten en ook zoveel middeltjes wat werd aangeraden, bepanthen, uierzalf, vaseline, kokosolie en bodylotion. Ik weet het dus even niet meer.

Paddington

Paddington

17-02-2016 om 12:55

Het lijkt wel

of elke tatoeëerder daar zelf zijn/haar bedenksel bij heeft. Dit van mij raadde altijd "aloe vera' gel aan van bijvoorbeeld 'De Tuinen'. Hij gaf daarbij aan dat een deze gel de huid niet verstikt.Ook gaf hij aan: direct lekker erop doen. Probeer het niet te smeren, maar meer te deppen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.