Baby Essentials: 10x items die je leven fijner maken
Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Lees ook op
Sarah

Sarah

29-03-2016 om 01:09

Moeite met slapen met mijn zwangere buik

Hallo allemaal!

Ik heb een vraagje,
Ik ben nou in de laatste maanden van mijn zwangerschap. Ik heb gisteravond wel voor het eerst last gehad met een comfortable positie vinden om in te slapen. Plus de kleine beweegt ook nog eens enorm in mijn buik…hij heeft tenminste een hoop pit.

Nou had ik gelezen dat een voedingkussen enorm kan helpen bij een comfortable positie vinden om in te slapen. Ik kwam deze handleiding tegen http://www.zwangerwat.nu/beste-voedingskussen/
Zo’n flossflake grote kussen zag er wel super comfortable uit, maar hij is wel duur… heeft iemand daar ervaring mee? Of doet zo’n kleine babylonia het werk net zo goed?
Alvast super bedankt!

slapen met zwangere buik

ik heb het met een kleinere gedaan en het hielp
een gewone kussen tussen je benen helpt ook

Kussens.

Ik lag op mijn zij met dun zacht kussen onder mijn buik en dikke handdoek tussen mijn knieën.

Sarah

Sarah

30-03-2016 om 13:29

slapen

Bij een normale kussen heb ik er al snel last van dat als ik beweeg ( wat ik toch wel vaak doe). Ik totaal niet meer comfortable lig. Ik had gehoopt dat met een voedingskussen daar verandering aan te brengen. Maar daar heeft dus niemand ervaring mee ?

Fransien

Fransien

30-03-2016 om 14:05

wel geprobeerd

en het beviel absoluut niet, ik sliep er nog slechter van

Sarah

Ik ben te oud voor je vraag. Toen ik kinderen kreeg, waren de Voedingskussens (en 101 andere babydingen waar je heel goed zonder kunt) nog niet uitgevonden

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

30-03-2016 om 17:29

Ja ervaring mee

Ik sliep de laatste maand van mijn laatste zwangerschap met een voedingskussen. Zo eentje in een u-vorm. En dat sliep wel beter.

Ik denk wel dat het goedkoper kan dan in je link.

Sarah

Sarah

06-04-2016 om 07:13

toch wel

Bedankt allemaal voor jullie reacties, Ik heb na wat rondzoeken toch wel overtuigd om er een te nemen. Maar ginny heb je suggesties wat de goedkopere versies zijn? Ik zou wel eentje willen met die bolletjes ( geen idee hoe het heet) ik lees overal dat die wel heel ideaal liggen, en juist zonder niet prettig ligt.

Dees

Dees

06-04-2016 om 08:08

Hema maar weinig zin

Bij de Hema schijn je die dingen ook te hebben, ik heb er ook een te leen gehad tijdens mijn zwangerschap maar die lag binnen het halve uur alweer naast mijn bed. De laatste maanden zijn gewoon lastig qua slapen accepteer het en zie het als voorbereiding op de eerste maanden als de kleine er is.

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

06-04-2016 om 23:25

Mijne

Was van de Babydump.

Geen idee meer wat ie kostte, maar echt niet dat megabedrag dat hier genoemd wordt.

Total

Total

10-04-2016 om 00:59

zelf

zelf heb ik deze gehad, ook van dit bedrijf, toendertijd iets goedkoper, maar wel gratis thuisbezorgd (weet niet of ze dat nu nog doen). Heb er 10 jaar mee gedaan, nu is het kussen versleten. Hij past in de wasmachine (al is dat niet echt aan te raden, maar het kan wel), bij mij zaten er schuimbolletjes in ter grootte van een spruitje.
Er zat ook een extra verschoonhoes in.
http://www.hulpplus.nl/index.php?action=article&aid=74&group_id=15&lang=NL

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.