Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

40er

40er

21-04-2016 om 19:12

Prince overleden

Net, dwdd, werd gezegd dat Prince is overleden.
Wat is dat toch dit jaar, al zoveel muzikanten overleden. Mijn zoon had onlangs een afbeelding, met oa Lemmy, Cobain en nog meer. Heaven must sound beautiful, it's hell down here (daar stonden oa Bieber en one direction bij) Volgens mij moet het nu boven idd mooi klinken.....


Pimpelpaars

Pimpelpaars

27-04-2016 om 23:04

2011

Het concertis uit 2011, foutje

Kaaskopje

Kaaskopje

28-04-2016 om 12:12

Skik

Dat mensen na de dood van een zanger/zangeres of band naar de winkel rennen, vind ik ook een 'curieus' fenomeen. Maar dat 'echte' fans alles op cd in huis zouden moeten hebben, is in de huidige tijd onzin lijkt mij. Ik hou erg van Coldplay, maar ik heb er niets van in huis. Waarom zou ik, als ik alles via Youtube kan vinden? Onze cd's stonden te verstoffen.

Angela67

Angela67

28-04-2016 om 20:39

mooie opsomming

(Die link van Pimpelpaars is goed! Gaaf concert! Ik heb nog niet alles beluisterd maar het klinkt als een klok).

Dit vind ik een mooi overzicht:
http://www.nu.nl/weekend/4251057/prince-genre-zichzelf.html

gr Angela

mireille

mireille

01-05-2016 om 09:18

herontdekken

Soms herontdek je een artiest weer, bijvoorbeeld omdat de muziek in een film voorkomt, doordat je de LP weer terugvindt of, dat kun je curieus vinden, als iemand overlijdt. Meestal kijk je op you tube even, dat kon niet, dat had Prince afgeschermd, inmiddels is voldoende te vinden, dus ik ben benieuwd of dat blijft staan. Of je pakt de oude geluidsdragers maar cassttebandjes en lp's is lastig afspelen. Wat doe je dan? Je gaat de cd's kopen, ook als "mindere" fan. Dat kun je curieus noemen, je kunt het ook anders zien. Ik zie het dus anders.

Kaaskopje

Kaaskopje

01-05-2016 om 13:49

The Eagles

Dat herontdekken had ik een paar jaar geleden met The Eagles. Alsof je het opeens met frisse blik en gehoor beluistert. Dat is leuk .

Prince

In jaren 80 was ik groot fan van Prince. Concert in Utrecht (peach and black tour) was een belevenis.. Daarna haakte ik af. Ik geloof niet dat ik na Pearls and Diamonds ooit nog een CD van Prince heb besluisterd. Maar toen mijn vriend mij twee jaar geleden mee vroeg naar concert van Prince (Ziggo Dome), ging ik mee. En het was een topconcert. Live was Prince echt geweldig. Ik vind het jammer dat de mogelijkheid weg is nog een keer een concert van hem te bezoeken.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.