Home » Forum » Naambordje op de deur

naambordje op de deur?

66 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Jojo
Postbode

Ze boffen met jou! Bij mij J. De Pojo (in flat) nr 100 etage 5.
Ik krijg post van minimaal 4 bewoners terug tot incassobureau's en pas een deurwaarder terwijl toch echt bovenstaande gegevens aanwezig zijn.
Nog vervelender is dat waarschijnlijk ergens iets niet goed is doorgevoerd want de deurwaarder kwam voor iemand die al 2 jaar geleden overleden is.

Stenna
alle namen

van iedereen inclusief kinderen bij de deur vind ik dan ook weer wat overdreven. We hebben altijd een naambordje gehad maar nooit met voornamen. Er staat gewoon "fam. hup - de pup" (achternamen man en mij)

Postbode
jojo

Je zou die post ook krijgen als ik jouw postbode was. Zoals ik al zei: we bezorgen niet op naam :)

Paasei
van naambordje naar telefoongids

Over 'handig' gesproken, n.a.v. de opmerkingen van Postbode, wie staat er tegenwoordig nog in de telefoongids?
Wij hebben dus wel een naambordje, met huisnummer en achternamen, maar in de telefoongids staan we niet. Ben ik ooit mee opgehouden uit veiligheidsoverwegingen toen ik een alleenstaande moeder werd. Maar toch blijkt ook dat handig te zijn.. toen we laatst een rouwbrief in de bus kregen op ons adres maar gericht aan een onbekende, konden we diegene via de telefoongids (online) traceren en de brief daar in de bus gooien. Het huisnummer van die persoon bleek maar 1 cijfer te verschillen met dat van ons.

Kaaskopje
Telefoonboek

Door jouw vraag heb ik eens gekeken en we blijken nog steeds in het telefoonboek te staan. Hoog tijd dat ik dat dus laat verwijderen. We gebruiken al heel lang geen vaste lijn meer. Voor de abonnementskosten maakt dat niet uit, ja 50 cent en we willen het geheel graag houden zoals we nu hebben.

Pagina's

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.