Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

naambordje op de deur?


Jojo

Jojo

26-08-2016 om 22:15

Postbode

Ze boffen met jou! Bij mij J. De Pojo (in flat) nr 100 etage 5.
Ik krijg post van minimaal 4 bewoners terug tot incassobureau's en pas een deurwaarder terwijl toch echt bovenstaande gegevens aanwezig zijn.
Nog vervelender is dat waarschijnlijk ergens iets niet goed is doorgevoerd want de deurwaarder kwam voor iemand die al 2 jaar geleden overleden is.

Stenna

Stenna

26-08-2016 om 22:15

alle namen

van iedereen inclusief kinderen bij de deur vind ik dan ook weer wat overdreven. We hebben altijd een naambordje gehad maar nooit met voornamen. Er staat gewoon "fam. hup - de pup" (achternamen man en mij)

Postbode

Postbode

26-08-2016 om 23:38

jojo

Je zou die post ook krijgen als ik jouw postbode was. Zoals ik al zei: we bezorgen niet op naam

Paasei

Paasei

27-08-2016 om 09:51

van naambordje naar telefoongids

Over 'handig' gesproken, n.a.v. de opmerkingen van Postbode, wie staat er tegenwoordig nog in de telefoongids?
Wij hebben dus wel een naambordje, met huisnummer en achternamen, maar in de telefoongids staan we niet. Ben ik ooit mee opgehouden uit veiligheidsoverwegingen toen ik een alleenstaande moeder werd. Maar toch blijkt ook dat handig te zijn.. toen we laatst een rouwbrief in de bus kregen op ons adres maar gericht aan een onbekende, konden we diegene via de telefoongids (online) traceren en de brief daar in de bus gooien. Het huisnummer van die persoon bleek maar 1 cijfer te verschillen met dat van ons.

Kaaskopje

Kaaskopje

27-08-2016 om 11:29

Telefoonboek

Door jouw vraag heb ik eens gekeken en we blijken nog steeds in het telefoonboek te staan. Hoog tijd dat ik dat dus laat verwijderen. We gebruiken al heel lang geen vaste lijn meer. Voor de abonnementskosten maakt dat niet uit, ja 50 cent en we willen het geheel graag houden zoals we nu hebben.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.