Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Lees ook op
JESSIE

JESSIE

25-07-2016 om 21:44

Help nog steeds geen naam....


Triva

Triva

27-08-2016 om 19:10

wil

Het ging ook over een Amerikaans gezin met 19 kinderen.

Overigens heeft mijn zwager gewoon zelf een letter toegevoegd voor zijn post omdat hij op het erf van zijn vader woont met dezelfde voorletter. Er zijn weinig instellingen die het uitmaakt welke voorletters je hebt.

lydia

lydia

28-08-2016 om 08:24

kijk aan

Dan is er helemaal geen probleem (hoop ik).

Parka

Parka

28-08-2016 om 10:18

Maar bromvlieg

Hoe doe je dat dan, je kind een naam geven die bij ze past? Kind wordt geboren..je kijkt ze aan en je weet het? En dan een week later denk je: Oh nee het is toch een jeroentje?

Die verzonnen namen met onlogische en onjuiste spelling kan ik ook niet zoveel mee, evenals alle varianten op tekisha,menisha,pekisha, telekinetisha. Volgens mij is daar nog een leuk YouTube filmpje van

Parka

De meest vergezochte spelling die ik ooit tegenkwam: KVIIIlyn. Kaitlyn, de VIII zijn de Romeinse cijfers voor acht, eight dus. Airwrecka voor Erica is ook ... bijzonder.

Bedoelde je dit filmpje?


https://www.youtube.com/watch?v=Dd7FixvoKBw

Ik heb trouwens 10 uur na de geboorte de naam van mijn kind veranderd (roepnaam en tweede naam omgedraaid) omdat ik die eerste naam niet bij haar vond passen en de tweede naam juist heel erg wel. En ik ken mensen die na ruim twee jaar een heel andere naam voor hun dochter uitkozen en haar vanaf toen zo noemden.

skik

Parka

Parka

28-08-2016 om 20:35

Skik

Geweldig, gelachen! Deze was het niet. Ik ga er naar op zoek als ik van de week mn laptop terug heb.

Parka

Parka

28-08-2016 om 21:08

Skik offtopic

De titel is Top 60 ghetto black names.

Jackie

Jackie

04-09-2016 om 22:24

En?

Al een naam?

Jackie is ook leuk
Koosje ook. Of Senna, Robin, Britta, Toni, Donna, Gina.

Lois is trouwens echt cool!

Bij elkaar passen ?

Waarom zouden namen van broers en zussen bij elkaar moeten passen? Meestal zal dat automatisch het geval zijn omdat de voorkeur van de ouders naar een bepaald type naam uitgaat. En anders maar niet. Mijn buren hebben drie jongens, oudste heeft een slavische naam, middelste een italiaanse en jongste een amerikaanse. Pa heeft nu in tweede leg iets friezigs op de wereld gezet.

Dochter en vriend zijn een geslaagd koppel, maar aan de combinatie van hun namen hoor je dat niet.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.