Relaties Relaties

Relaties

to

to

13-12-2016 om 13:01

vreselijk uitgescholden. Door schoonzoon.


to

to

17-12-2016 om 17:19

arawen

IK denk dat het een combinatie is van de 2 mogelijkheden..

ze weet wel dat het niet klopt,
maar weggaan is ook zo wat, dan zou ze terug naar haar ouders moeten, en dan nog ziet ze hem op het werk..
Dat levert dan ook weer een veel langere reistijd op (scheelt dan echt 30 auto minuten tov nu 5 fiets minuten)

En ze kan slecht alleen zijn!!

Zij gelooft hem ook, zij wil graag verder leren, podotherapie maar dat kan alleen voltijds, en dat kan niet omdat ze werkt zegt hij.. maar hij woonde er al alleen voor zij kwam, en van haar opleiding met bijbehorende opslag genieten ze beide... Maar hij moet het baasje zijn. Zij mag hem wat dat betreft niet voorbij. (zie verhaal over de opslag)

Zulke dingen zeggen we haar ook.. maarja dat helpt nog ff niet.

maria

maria

17-12-2016 om 22:59

jee

Wat een ontzettend slechte redenen om bij hem te blijven.
Dan komt ze toch lekker even terug bij jullie. Even 'helen' en zich concentreren op haarzelf, studie enz.
Werk, tsja, dan maar ander werk.
30 minuten reistijd? Dat is helemaal niks!

Kaaskopje

Kaaskopje

17-12-2016 om 23:05

Maria

Ik ben benieuwd of je ooit in zo'n situatie gezeten hebt en zo ja hoe ben je daar uit gekomen?

maria

maria

18-12-2016 om 00:29

nee

Aan slecht zefbeeld geen gebrek hoor als jongere
Maar fysiek geweld nooit meegemaakt, val ook niet zo snel op dat soort mensen.
Ik geloof echt, hoop dat iig sterk, dat ik fysiek geweld nooit zou accepteren in een relatie.
(heb wel met geweld te maken gehad maar niet in relaties.)
Nu iig echt nooit.
Een ongelukje (over en weer) kan overigens weleens gebeuren in een heftige ruzie. Dat vind ik iets anders.
Maar ook dat moet niet te vaak zo zijn.

Wel ervaring met mensen in relaties (familie) die, hoewel onbedoeld, toch kwetsend zijn.
Daar probeer ik me tegen te wapenen maar ook te accepteren dat dingen zijn zoals ze zijn. Je familie kies je niet. Van vrienden of partner zou ik niet accepteren.

Ik heb wel veel ervaring met geweld en agressie beroepsmatig. Ook een poos gewerkt met vrouwen die mishandeld werden door partner.
Ik had toen niet te maken met betreffende mannen.
Maar ik werk nog steeds met mensen met korte lontjes. Gedrag zal ik altijd afkeuren maar meestal de persoon niet, mijn ervaring is dat daar best ook een hoop mee op te bouwen is.
Uitzonderingen daargelaten, echte psychopaten ed, daar blijf ik beleefd en afstandelijk mee.
Maar dat is een kleine minderheid, gelukkig. Meestal gaat het om problemen met impulscontrole, inadequate manier van afgrenzen, achterdocht etc. En niet te vergeten drugs en alcohol.
Benadering kan hierin heel erg belangrijk zijn. Het zijn vaak mensen waar een hoop fysieke en verbale agressie bij komt kijken. Toch heb ik mezelf in al die jaren maar zelden onveilig gevoeld.
(bijv zo snel mogelijk goodwil opbouwen, iets van een relatie, vertrouwen geven. Dan kun je mensen veel beter aanspreken op hun gedrag zonder dat het juist uit de hand loopt. Ik zie veel collega's vanuit het niets, zonder die relatie, memsen begrenzen en dat loopt vaak fout)

De situatie waarin mijn dochter thuis zou komen met een vriend met een hoop problemen lijkt me vreselijk. Moet er niet aan denken. Ik zou heel verdrietig zijn en een poos nodig hebben om te rouwen. Ik hoop dat ik me snel zou herpakken en er het beste van proberen te maken.

maria

maria

18-12-2016 om 00:40

sociale fobie

Daar nog even over.
Dat kan heel ingewikkeld liggen.
Ik ken iemand van zeer nabij.
Die heel veel teveel vindt.
Kan weinig hebben, weinig aan.
Maar....het verschilt nogal. Heeft met heel veel factoren te maken.
Prikkelgevoeligheid, die uiteraard verschilt van moment tot moment, oa afhankelijk van hoe druk het al is geweest etc
Stemming speelt een rol en zo kan ik nog wel even doorgaan. Belangrijk is iig motivatie.
Voor iets dat hij graag wil zet hij zichzelf opzij.
Kan hij manieren inzetten om het door te zetten.
Dit kost echter veel moeite en energie. Dat kan gewoon niet altijd en met alles.
Ik heb zelf ook weleens dat ik me ziek voel en graag bed in wil. Maar als ik dan moet werken zet ik me daar over heen en maak er het beste van, met pijnstillers bijv. Terwijl het beter zou zijn naar bed te gaan. Maar dat doe ik dan de volgende dag wel, als ik vrij heb bijv.

to

to

18-12-2016 om 13:17

teug bij ons...

Ja terug naar de ouders...
het liefste gaat ik haar nu ophalen.
Maar ze moet het zelf willen en zien..
Ze weet ook dat we haar zullen helpen! Ook met die studie.

er was iemand die vroeg/zei of ze komt ja ze komt elke week een dag.
Gelukkig!! ik ben daar ozo blij mee.

Vrienden en vriendinnen van haar weten niet dat hij zo vreselijk gescholden heeft tegen mij. Ik heb ze dat niet verteld, maar zie die mensen ook niet meer omdat ze niet meer komen hier thuis..

Als mensen vragen waarom kom jij daar niet dan vertel ik wel gewoon de waarheid, ik vertik het om te liegen daarover.

Kaaskopje

Kaaskopje

18-12-2016 om 13:26

Misschien zou je wel kunnen overwegen om daar wel heen te gaan. Dat je hem niet bij jou thuis wilt ontvangen, begrijp ik heel goed. Maar het huis waar je dochter woont is ook haar huis. Ik snap dat het veel van je zal vergen, maar het is het overwegen waard. Wie weet wat dat teweegbrengt.

to

to

18-12-2016 om 15:39

huis

het is echt alleen zijn huis..
ik weet ook niet of en hoe ze eventueel mee betaald..
later meeer..

to

to

18-12-2016 om 16:27

haar huis niet..

Kaaskopje, het is echt zijn huis, en zij woont er niet eens graag. Het is een jaren 60 flat, met rare hoekjes en erg klein.

Uiteindelijk heeft ze het voor elkaar gekregen dat zijn spullen verdwenen zijn en haar inboedel nu daar staat.. (zij had een hele leuk grotere flat, maar niet vlakbij haar werk).

Eigenlijk vinden wij dat hij een stap onze richting op moet doen we doen al zoveel voor haar, waar hij ook van profiteert. b.v.
wil zij stoofpeertjes, dan kook ik die voor 2
net als de kippenpoten die gebraden worden,
we lenen de auto uit zodat ze samen met vakantie kunnen, (daar voor hebben we trouwens ook de caravan uit de stalling moeten halen ze hadden een tent gekocht en om te proberen onze kampeerspullen geleend)
ze vlogen gratis naar Curaçao (met de miles van d'r vader)
repareren de kookplaat (oke dat deden we hier thuis)
Helpen met uitzoeken van de goedkoopste stroom, telefoon en ziektekosten abonnementen.
Ze is aan de voet geopereerd, ik ga mee naar de controles, zodat hij geen geklier heeft met zijn baas. Ik haalde haar dan beneden bij de flat op.
en zo zijn er nog veel voorbeelden te noemen.

Die baas is ook zoiets, hij ligt daar echt niet lekker bij en haar dragen ze daar op handen.. zij werkt met plezier en hij alleen om vrije dagen op te kunnen nemen.

kinderachtig maar ik wil daar echt niet heen... dat is zijn domein en ik wil niet de kans lopen dat hij gaat schelden en mij(ons) eruit kan zetten. omdat ik wat verkeerd zou zeggen.

Ik weet echt zeker, dat hij haar verbied om contact met ons te hebben in het weekend.. op zaterdag werkt ze tot 13:00 uur, en daarna hoor ik nooit iets van haar tot maandag morgen. Dat zien we dan maar als zijn tijd. Net als in de avonden dan horen we ook nooit wat.

het is gewoon triest.

to

to

18-12-2016 om 16:27

lucht wel op

het lucht echt wel op om het eens van je af te schrijven...

Angela67

Angela67

18-12-2016 om 16:50

Als je dochter eens begint met een andere baan te zoeken. Het kan best zijn dat ze er graag werkt, en dat ze het van de zotte vindt om weg te gaan, maar hij gaat in ieder geval niet weg.
Dus andere baan is stap 1. Als dat dichter bij jullie is dan is het ook makkelijker om bij jullie af en teo te overnachten. Zo kan ze zich langzaam losweken.
gr Angela

Kaaskopje

Kaaskopje

19-12-2016 om 11:59

De suggesties

die gedaan worden, gaan er allemaal vanuit dat dochter verandering wil. Waarom zou ze een goede baan opzeggen? Waarom zou ze bij de man weg willen? Wij kunnen dat allemaal wel heel normaal en verstandig vinden, maar in die fase verkeert zij duidelijk niet.

To, ook al is het zijn huis, is het nu ook haar thuis. Mijn dochter woont ook zo goed als volledig bij haar vriend, maar ze staat er niet ingeschreven. Als ik het over die situatie heb, gewoon als ik het over dingetjes uit dat huishouden heb, praat ik over 'jullie' en niet over 'Klaasje's' huis.

Ik begrijp je gevoelens over een bezoek aan zijn huis, laat ik het maar even zo houden, maar ik weet niet of ik dat voor op de lange duur verstandig vind. Als hij je er zondemeer uit zet, hoop ik dat je dochter goed heeft opgelet. Maar als je het contact daar oppervlakkig houdt, koetjes en kalfjes onderwerpen, dan zou ik niet weten waarom hij je eruit zou willen zetten. Mijn ouders wilden hier ook niet komen, zelfs niet toen jongste dochter geboren was. Ze wilden alleen komen als man er niet was. Gekke Henkies als wij waren hebben dat om de lieve vrede zo geregeld, maar ik ben er eigenlijk nog chagrijnig over als ik eraan denk.

Je hebt, zoals ik je verhalen lees, het volste recht om de vriend van je dochter een enorme kloothommel te vinden, maar je dochter blijft je kind, ook al woont ze daar.

Wat betreft het weekend, zie ik eigenlijk geen raar gedrag. Waarom zou ze in het weekend contact met je moeten hebben? Ik hoor dagenlang niks van mijn dochters, hoort dat dan?

Onveilige omgeving

Maar Kaaskopje, was jouw relatie dan van dezelfde aard als die van de dochter van TO? Liep jij met blauwe plekken en ging jouw man tegen je ouders tekeer zoals de vriend van haar dochter?

Het is niet belangrijk of het zijn huis of hun huis is, het is belangrijk dat die dochter niet onder druk staat.
En het is heel moeilijk wegkomen als je elkaar ook op het werk ziet. Eigenlijk is het helemaal niet duidelijk in welke fase de dochter zich bevindt. Dat zal pas duidelijk worden wanneer ze niet onder druk staat. Het is best mogelijk dat de relatie verbetert als zij bij een ander bedrijf werkt. Geen collega's die iets over je vriendin of vriend zeggen, geen verlenging van een spanning na een evt. discussie thuis. Dat voelt gewoon wat vrijer.

Toch is het beter dat To wel bij hen langs komt. Zo kan ze zien hoe ze met elkaar in hun eigen huis omgaan.
Zo was er een vrouw met een gat in de wc-deur. Na scheiding, bleek nog meer dingen stuk. Ze had het nooit verteld. Dat betekent niet dat de dochter van To ook in een onveilige situatie leeft, maar erg positief klinkt het niet.

to

to

19-12-2016 om 15:34

contact

Wat betreft het weekend, zie ik eigenlijk geen raar gedrag. Waarom zou ze in het weekend contact met je moeten hebben? Ik hoor dagenlang niks van mijn dochters, hoort dat dan?

nou eigenlijk appt ze altijd wel 1 of 2 keer per dag... maar dus niet als ze bij hem is.

to

to

19-12-2016 om 15:46

allemaal

ik krijg al hartkloppingen als ik naar de flat moet om haar op te halen om naar het ziekenhuis te gaan voor controle..
Vind het eigenlijk zo kinderachtig van me zelf. Ik was echt bang aan de telefoon.
Ze werken gelukkig wel op een andere afdeling..

Een andere baan tja ze is medisch pedicure en werkt bij een schoentechnisch bedrijf. En die zijn er niet veel laat staan in de woonplaats van haar ouders.
Bovendien verdiend ze behoorlijk goed! De meeste medisch pedicures werken aan huis (zonder personeel) en verdienen zo hun geld. Die zijn ook vaak 40jaar+

Die fase waar over flanagan het heeft... geen idee hoe dat zit. HIJ heeft een kat die piest naast de bak. Moet HIJ opruimen zij doet dat niet Rot beest! zegt ze dan. Die klote kat piest wel tegen MIJN kast aan...
dus staat de kast nu op pootjes..
Maar het is wel zijn kat versus mijn kast... dat is toch gek?

to

to

19-12-2016 om 15:50

bang

Om eerlijk te zijn ben ik ook bang het contact was we nu met haar hebben te verliezen.. stel je gaat praten/daar heen en het gaat fout.. zijn we haar kwijt, terwijl we nu weten wat we hebben.
Ja angst is een slechte raadgever, ik weet het.

Kaaskopje

Kaaskopje

19-12-2016 om 15:55

Ik vind het echt vervelend voor je dat je je zo geïntimideerd voelt door deze man. Heb je het gevoel dat jij ook gevaar loopt als je daar langs zou gaan?

Wat betreft mijn en ons of zijn, waren wij vroeger ook wel eens verbaasd als stellen hun spullen op zo'n manier benoemden. Maar ik leg de oorzaak hiervan bij wie de aanschaf heeft gedaan. Als je op een gegeven moment gezamenlijke spullen gaat kopen, zijn dat 'onze' spullen.

Je zegt dat ze normaal 1 of 2 keer per dag appt, ze is 1 dag bij jullie. Appt ze dan op haar werk?

to

to

19-12-2016 om 16:15

gevaar

nou ja gevaar, als in klappen zal wel meevallen. Maar we gaan dan wel weer weg, en wat zal hij dan tegen dochter gaan zeggen? al of niet op een vriendelijk toon.

ja ze appt voor haar werk, tijdens de pauze of op de fiets..

ze heeft een hekel aan die kat vanwege het piesen naast de bak, het is een naaktkat (lynx)en onderzoek op internet leert dat die beesten geen 8 uur per dag alleen in een klein kamertje kunnen zitten.
Zij verzorgt de kattenbak ook niet.

Over de spullen, alles wat in huis staat in van mijn dochter. Hij had bij elkaar gerapte zooi, zoals ze dat zei. Dus zijn zooi ging op marktplaats.
Zijn bankstel was door die kat kapot gekrabd daarom zit dat beest nu opgesloten.

Uh,

Hij is niet de enige die grof taalgebruik toepast..
'Klote kat', geraapte zooi, rot beest piest tegen haar kast.

Ik weet nu even niet wat ik er van moet denken. Ik proef toch een sfeer dat beide niet happy zijn.
Misschien beter als vrienden uit elkaar gaan??

Kaaskopje

Kaaskopje

19-12-2016 om 16:59

Wat een gedoe

Arm beest. Naaktkat en lynx is wat anders, bedoel je sfinx?

Ik heb dus ook een vriend gehad, waar ik eigenlijk teveel ontzag voor had. Hij heeft spullen van mij achterover gedrukt, waarvan ik uiteindelijk besloten heb, dat hij er maar in moest stikken. Misschien ook een goed idee om dat met je dochter te bespreken. Liever zonder spullen weer bij jullie aankloppen, dan met die spullen daar blijven. Voor de rest weet ik werkelijk niet waarmee ik je verder nog kan helpen. Het moet uit haar zelf komen, doet ze niets, dan moeten jullie er het beste van maken.

Als jullie appen, gaat het hier dan ook over? Ik neem aan van niet, omdat hij het kan lezen. Heb je wel berichten waarin dingen staan over hoe hij zich gedraagt, bewaar dat dan.

Kaaskopje

Kaaskopje

19-12-2016 om 17:02

Flanagan

Misschien is mijn niveau ook niet optimaal, maar het enige wat ik als 'grof' kan betitelen is 'klote'. Maar dat woord is voor anderen niet grof.

mirreke

mirreke

20-12-2016 om 12:10

Nou ja...

in ieder geval getuigt het niet van een liefdevolle omgang met elkaar, maar van een afbakenen van elkaars terrein (ook emotioneel) en een ingehouden strijd...

to

to

23-12-2016 om 22:53

sfinx

Ja een sfinx

Ze is gisteren weer geweest.

Met Kerstmis zien we haar niet, geen idee of ze zelf niet wil. Vanwege het gedoe dat het zal geven of dat ze echt niet mag van sjonnie.

ZE was gisteren best wel kattig en er was niks goed..
Dat ben ik niet van haar gewend.
Ik heb haar maar in d'r sop laten gaar koken.
We hebben allerlei boodschappen gedaan..

Ik was best wel teleurgesteld over het gemopper..
Wij ouders gaan er maar vanuit dat zij ook liever haar ouders wel zou willen zien met de feestdagen.dat gevoel van haar zal het gedrag verklaren.

@kaaskopje we appen over van alles maar niet over het gedoe met sjonnie.

Dat mopperen over die mag snap ik wel ze was echt boos. Maar het klinkt niet echt charmant bij ordinaire taal waarschuw ik haar als ze hier thuis is.
Verder heb ik echt wel het gevoel dat ze nog echt wel zijn en haar spullen hebben. Zo ligt de tent hier thuis opgeslagen. Die heeft zij betaald..
Dat blijf ik apart vinden..

Kaaskopje

Kaaskopje

23-12-2016 om 23:18

Opslag

Ik vind het niet raar dat ze sommige spullen bij jullie laat liggen. Ik weet niet hoeveel ruimte jullie hebben voor opslag, maar als Sjonnie in een flatje woont, is de ruimte daar niet groot.

Ik zou best teleurgesteld zijn als onze kinderen geen enkele kerstdag zouden komen. Moet je werken dan houdt het op, heb je een eigen gezin, dan gaat dat voor.

Wat appen betreft, weet ze natuurlijk ook wel dat ze op een gegeven moment in de verdediging zal 'moeten'. Dus dan maar vermijden. Ze is er niet aan toe om het anders te doen.

Is het nu eigenlijk een feit dat ze van alles niet mag van Sjonnie, of vul jij dat zo in?

to

to

24-12-2016 om 13:08

invullen...

Er zijn dingen die ze niet mag..
er zijn (denk ik) dingen die niet doet om gedoe te voorkomen.
snel gezegd beide dus.

Spullen kunnen ook bij zijn ouders opgeslagen worden, dat is ook veel dichterbij hun huis, om ze op te halen als ze die spullen nodig hebben.

fijne dagen kaaskopje!

Kaaskopje

Kaaskopje

24-12-2016 om 14:02

Jij ook. Nog een dingetje nav wat jij schreef. Ik vind het ook wel begrijpelijk dat ze spullen die van haar geld gekocht zijn bij haar eigen ouders ondergebracht worden.

Mijn ouders vonden dat ik alles mee moest nemen toen ik het huis uitging, zelfs een slee die enorm in de weg zou staan. Toen ik dat niet deed hebben ze de slee aan mijn zus gegeven. Ik had dat helemaal niet erg gevonden, als ze dat met mij hadden overlegd. Maar goed, nadat neef uit de slee was gegroeid, heb ik hem alsnog gekregen.

to

to

08-05-2017 om 12:46

Een update..

Allereerst ik was mijn inlog gegevens kwijt...

Tja

Waar zal ik beginnen??
Vanaf het vorige bericht weinig tot geen gedoe geweest..
Ze is aan d'r voet geopereerd.. ben diverse keren mee haar op controle geweest, hoefde sjonnie geen vrij te nemen..
Ben wel 1x beneden bij de flat weggegaan, zei had in de auto tegen hem gezegd dat hij naar beneden moest komen...
De angst vloog me naar de keel..

Zij pislink, dat ik was weggescheurd zoals zij dat noemt..

Feestdagen zoals gebruikelijk zonder dochter..

Alles rustig dus tot:
2 april ze belde op de telefoon moest op de speaker..

Pap en mam "ik ga trouwen"
We vielen compleet stil....
We wisten echt niets te zeggen.... er kwam alleen "Oh"

Riep Sjonnie op de achtergrond 'lekker volwassen"
Zij meteen schelden en boos, "iedereen reageert enthousiast en mijn ouders niet"

Echt mam dat excuus komt er niet... riep hij weer op de achtergrond op een niet normale manier "Doe FF normaal man"

Uiteindelijk opgehangen... verslagen.... ipv terug te komen deze stap...

Op maandag 3 april en alle maandagen erna is ze niet geweest. en ze kwam altijd op maandag!!

Na 2 dagen je moet er dan toch wat mee... mediation opgezocht, misschien kunnen we daar wat mee..
Kost bergen geld maar ala..
Je moet wat anders kom je nooit uit die patstelling..
ik haar een mail gestuurd met info over die mediation, belde ze op
"Sjonnie ziet er veel meer heil in dan zei"
Waarom nu pas? vroeg ze "omdat we ervan uit gaan dat als jij trouwt je er je ouders bij zou willen hebben en we nu in een patstelling zitten, we doen dus in stap in jullie richting...
Zij reageerde daar op alsof in ze geslagen had en vond het een domme uitspraak!! ze gilde in de telefoon "Hoor nou wat je zegt mam dat is toch idioot...
Kortpm zij was er niet enthousiast over, dus met de mediator afgesproken dat wij ouders het betalen..

Enfin we zitten met z'n 4 e bij die mediaton en binnen 10 min sjonnie 'ik heb totaal geen behoefte aan die mensen nu niet en nooit. En dochter zei "jullie mogen niet op de bruiloft komen...

@e gesprek bij de mediaton, sjonnie iets toegeeflijker en dochter zette toen de hakken in het zand.. en vond vooral mijn angst echt achterlijk... ik moet volgens haar daarvoor naar een psychiater toe..
Eind van het 2e gesprek, met zijn 4e naar ons huis toe, dochter wilde dat weekend de hond te logeren hebben.. die hebben ze dus meteen meegenomen. Ik voor de hond zijn eten zorgen ect. om mee te geven.

Verwijt ze mij (de maandag erop) dat ik sjonnie uit de weg gegaan ben.. ze is die maandag gaan schelden en mopperen echt niet gewoon meer...
Mijn haar zag er niet uit, klopt de kapper stond voor de volgende dag.
Had van de stress mijn nagel afgekloven, dat is toch achterlijk.
ect ect.

Ze ging compleet overstuur de deur uit hier.. sinds dien geen contact meer. En belde in de auto haar vader, die verstond er niet veel. Sávond belde ze haar vader weer, is toch niet normaal wat mama doet?? vroeg ze. mama moet naar de psychiater toe hoor, riep ze weer.

Vaders heeft het allemaal aan gehoord en dat was het dan..

Angela67

Angela67

08-05-2017 om 13:48

maar wat doe jij dan precies

ik begrijp niet wat jij eigenlijk 'doet' dat zij raar vindt.
Jij bent bang voor Sjonnie.
Even afgezien van of dat terecht is of niet, denk je dat het dat is wat ze raar vindt?
Of doe je ook andere dingen, of vraag je ook andere dingen die zij raar vindt?

Als je haar belooft dat je niets meer zegt over Sjonnie of mediation mag je dan wel op de bruiloft komen? (of je dat dan nog wil is een tweede, maar goed). Kan zij dan beloven dat ze je nooit meer uitscheltd?

Is er tijdens de mediation gesproken over hoe grof en onaardig "jullie met elkaar omgaan" (ik begrijp dat zij in ieder geval uit haar plaat gaat, misschien komen er dan vanuit jou/je man ook scheldwoorden)?
Volgens mij kan mediation namelijk ook gaan over 'hoe gaan we met elkaar om zodat we probleem vóór zijn'.

En heb je hen in ieder geval toch wel gefeliciteerd op een gegeven moment?

gr Angela

Kaaskopje

Kaaskopje

08-05-2017 om 14:01

Ik vind het best moeilijk om hier op in te gaan

Ik zou met je mee kunnen praten en je dochter en Sjonnie tot aso's bestempelen die het hun (schoon)ouders wel erg moeilijk maken, maar we weten niet wat haar kant van het verhaal is. Mijn ouders zullen vast ook een heel ander verhaal tegen anderen vertellen dan wij, over het waarom van ons slechte contact. Ik heb met je te doen, echt waar, maar voor een eerlijke mening zouden we beide kanten moeten kennen.

Ik heb mijn ouders in de auto verteld dat we gingen trouwen. We waren op weg naar het verjaarsfeest van mijn oma, ze vierde groots dat ze 80 werd en in mijn enthousiasme 'We hebben nieuws!'. Hélemaal fout, hoorde ik later. Hoe we het in ons hoofd haalden om dat tussen neus en lippen door tijdens de autorit te vertellen. Blijkbaar moest het nog ouderwets middels een officieel gesprek waarin toestemming gevraagd moest worden. In de jaren '80 van de vorige eeuw was dat wel een beetje achterhaald. Maar zo zie je hoe er misverstanden kunnen ontstaan zonder bewust te willen kwetsen.

to

to

08-05-2017 om 14:22

wat ik doe

zij vind raar dat ik mijn nagel heb afgekloven
dat ik bang ben voor sjonnie
dat ik geen koffie kom drinken bij haar (mag van sjonnie niet)
en nog meer dingen die nergens op slaan..

Als zij op maandag hier was kwam sjonnie nooit te sprake, alleen als zij iets vertelde. b.v. sjommie ging met kat naar dierenarts ofzo

het doel van de mediation was/is (geen idee of er een 3e gesprek komt) een beetje met elkaar door een deur te kunnen, en ja het telefoon gesprek waarin zo vreselijk gescholden is kwam ook te sprake.
Schelden doen mijn man en ik niet, vind dat vreselijk!

Nee angela we mogen niet komen op de bruiloft! We wisten tot vorige week maandag niet wanneer dat zou zijn.
Met schaamrood op de kaken nee niet gefeliciteerd..

Kaaskopje ik snap je redenatie.. maar wat heb ik er aan om hier over te liegen dan wel om de boel te verdraaien?
Ons kan alleen verweten worden dat we sjonnie niet mogen.
En dat hij er zonder fatsoenlijk excuus niet in komt (zeiden we altijd) maar inmiddels is hij al wel hier geweest maar een excuus was er nog niet..
Ik zelf vind het gedoe ook niet leuk!!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.