Relaties Relaties

Relaties

Anne

Anne

16-04-2017 om 18:56

Hoe kom ik hiervan af ?

Hoi

Sinds anderhalf jaar gescheiden en de boel met 3 kinderen weer aardig op de rails. Het zou zó leuk kunnen zijn, maar laat ik nou de pech hebben dat ik verliefd wordt op een getrouwde collega.
Hij en ik zijn bevriend. Ving mij gewéldig op na mijn scheiding.
Heeft zelf ook de nodige ellende thuis (geestelijk zieke vrouw).
Gewoon een top vent!
Ik wil gewoon blij zijn met een dierbare vriend, maar ondertussen word ik hier juist heel treurig van.
Er is niets tussen ons en dat gaat ook niet gebeuren.
Enerzijds wil ik een mooie vriendschap koesteren, anderzijds geeft het me dusdanig verdriet dat ik soms het idee heb met hem te moeten "breken".

Waardeloos dat ik nou net op de verkeerde ben gevallen. Hij is ook nog eens iemand die vaak tegen me zegt dat ie mij een leuke vriend gunt.
Hoe leg ik hem uit dat er niemand me ook maar enigszins kan boeien ?!!

Het liefste wil ik hem als goeie vriend behouden zónder die waardeloze vlinders die tot niets gaan leiden !

Hellup, wat te doen ????? Het idee van meer afstand/negeren of iets dergelijks maakt me écht sip.

Liefs Anne

Kaaskopje

Kaaskopje

16-04-2017 om 19:11

Over laten gaan

Ik heb, inmiddels al wel weer een tijdje geleden, wel eens gehad dat ik een soort verliefdheid moest doormaken om gewoon vrienden met iemand te kunnen zijn. Verwarrend, maar aangezien ik dat voor me hield, alleen voor mijzelf.

Probeer het in het juiste perspectief te plaatsen. Het klinkt een beetje als de dokter die je beter heeft helpen maken. Je bent niet de eerste die daar te warme gevoelens voor en door ontwikkeld. De dokter is getrouwd, heeft een leuk gezin en wilde jou helpen genezen. Meer was het niet, maar wel heel waardevol.

Blijkbaar sta je weer open voor verliefdheid en misschien een relatie, richt je daarvoor op iets anders. Datingsites, weer eens uitgaan.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.