Home » Forum » Appen met andere vrouw

Appen met andere vrouw

Heeft je baby moeite met doorslapen?

Met deze tips heb je gauw weer een fijne dromer in huis!

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Coco
Appen met andere vrouw

Eind 2015 kwam ik er per toeval achter dat mijn man mij had ontvriend van zijn facebook, de reden was ook meteen duidelijk, hij was gecharmeerd geraakt door een andere vrouw, een vertegenwoordigster die hij op zijn werk had leren kennen. Hij had met terugwerkende kracht zo ongeveer al haar profielfoto's geliked op 1 dag...haar gewone posts daar had hij niets mee gedaan. Ik schrok me dood door wat ik zag, hij is ook iemand die normaal niks deed met FB, en nu dan dit. Hij beweerde bij hoog en laag dat deze vrouw niks betekende, hij vond haar alleen maar aardig, en ja ze was niet lelijk vond hij. Ik vertrouwde zijn motieven totaal niet, maar kon niet bewijzen dat er méér aan de hand was, maar toch ik ken hem en voelde dat dit niet klopte. Ook aan zijn reactie, hij huilde, smeekte om nog een kans, kocht dure cadeaus etc.... afijn 9 maanden later kom ik er weer per toeval achter dat hij maandenlang aanin het appen was geweest, dat begon een maand of 4 nadat ik achter dat FB gedie was gekomen. Ik kwam erachter op het werk, we hebben dezelfde werkgever trouwens, ik checkte terwijl hij met een patient bezig was mijn mailbox, maar hij was mog ingelogd en ik zag in zijn favorietenbox 100-en keren de naam Majella. Toen wist ik genoeg, het erge was dat mijn zoontje het tegelijk metg mij zag want hij stond achter me. Dat was zó sneu... Lang verhaal iets koerter, het blijkt dat zij op een gegeven moment hem had benaderd om een afspraak te maken om produkten van haar werk te laten zien. Hij heeft toen gezegd néé want mijn vrouw is boos omdat ik al jouw foto's heb zitten liken en zij wil niet dat ik contact met je heb. Waarop zij aangaf dat het haar te ingewikkeld,werd zo. Op de één of andere manier vond ze het nodig om hem een paar maanden later 's avonds te appen " hoe gaat het nu met je?"
Nou en vanaf dat moment was er geen houden meer aan. Ik was woest, hij is 10 dagen weggeweest, niet bij haar overigens. We hebben veel gepraat, hij beweerde bij hoog en laag dat er niks aan de hand was, alleen maar berichtjes over onschuldige dingen als wer, en NOOIT over mij, hij zwoor het. En ik wilde hem geloven, maar deed dat toch niet. later bleek dat het wel over mij ging hij had me compleet zwart gemaakt want zo kon hij naar haar en zichzelf verkopen waarom hij deed wat hij deed. Ze hadden het over hun privé leven, hij was niet blij met mij want ik was zo vaak boos, en zij had het zwaar als alleenstaande moeder van drie jonge kinderen....Dat hij een PTSS heeft en zich 15 jaar weigerde te behandelen, dat ik alles wilde en alles heb voorgesteld om onze relatie beter te maken, dat kwam niet zo goed uit om ook te vertellen....Hij heeft haar in het echt maar drie keer gezien, nog voor ze zo gezellig gingen appen met elkaar.
En dat vind ik meteen het onbegrijpelijke, dat je alles op het spel zet voor iemand, dat gebeurt vaker, maar dat je dat doet voor zoiets stoms als appen?!
Op een gegeven moment begon die Majella xxx onder haar berichtjes te,zetten. Daar deed mijn man graag aan mee natuurlijk. 'S ochtends begon het sturen van berichtjes, tot laat in de avond, hij was vergroeid met zijn telefoon. Op mijn trouwdag appte hij haar een keer of 9 mij vergat hij, ook dat we die dag 14-jaar getrouwd waren.
Toen ik achter hun soort van relatietje kwam heeft hij het direct beëindigd, maar ik vraag me wel af als ik bem niet had betrapt wat er dan zou zijn gebeurd. Het is zo'n gevaarlijk gebeuren dat FB en W'app.
Mijn vertrouwen is weg, mijn zelfvertrouwen ook. Word je zo op een zijspoor gezet vanwege de aandacht die je krijgt via je mobiel, ben ik nou gek dat ik er niks van snap?

Ik

Sinilind
Coco

Het is heel vervelend, maar het gebeurt vaak. En volgens mij is de echt vraag niet "ben ik nou gek dat ik er niks van snap?". Want ik zou het niet doen, appen met een andere man terwijl ik in een relatie zit, maar tal van mensen, vrouwen en mannen, doen het. DUs nogmaals, dit is niet de vraag. De vraag is "wat wil je doen met je man?". Wil je het uit praten en verder met hem, wil je in relatie therapie, wil je scheiden omdat je hem niet vertrouwt? Het speelt sinds eind 2015 zeg je, het gaat dus al 1,5 jaar zo door. Kun je een man vertrouwen die 1,5 jaar dingen achter je rug doet?
Kortom: wat wil je zelf?
Sini

Elise
Hier ook

Tja, wat wil je met je man? Dat is de vraag. Het vertrouwen is weg en het is de vraag of dat ooit weer goed komt.
Ik heb hetzelfde meegemaakt. Nota bene zat hij naast mij op de bank te appen met een andere vrouw. Ook vergroeid met de telefoon. De kinderen vroegen zelf met wie zit papa steeds te appen? In bed lag hij te appen. Ik ben beneden op de bank gaan slapen, kon er niet meer tegen.
Met een vriendin dus. Zijn eerste liefde van de middelbare school. Uiteindelijk heeft hij besloten, na 36 jaar een relatie met mij, om met haar verder te gaan. Dat stomme appen! Zij heeft hem geleerd hoe hij moest appen.
Ze maakten elkaar helemaal gek met dat appen. Zij was overigens ook getrouwd. Ik snap ook niet dat je dat doet als je zelf nog een relatie hebt. Ik denk dat er door de sociale media heel wat relaties op de klippen lopen. Het is meer a sociale media.
Denk goed na of je met deze man nog verder wil. Sterkte!

@Emma
sociale media

Waarom denken jullie dat het door sociale media komt? Vreemdgaan is al zo oud als de mensheid hoor. Het komt gewoon omdat jullie een slechte relatie hebben waarin je man je schaamteloos neerhaalt door openlijk contact te hebben met een vrouw die "niet lelijk" is. Coco, wat moet jij in Godsnaam bewijzen? Relatietherapie lijkt me geen slecht idee. En als hij niet wil ga je in je eentje. Kom op zeg!

Jasmijn
@Emma

Ik denk dat het zeker wel door het gemak van het mobieltje komt. Je kunt nu, in tegenstelling tot vroeger, veel makkelijker contact leggen met mensen. Stiekem, vanuit je eigen huis. Je hoeft er niet voor de deur uit, betrapt worden door andere mensen (vroeger moest je dan ergens afspreken) is ook een stuk kleiner.
Ik denk wel degelijk dat dit gedrag makkelijker aangewakkerd kan worden en dat het van kwaad tot erger wordt.
Dat de relatie tussen Coco en haar man niet goed is, dat lijkt me duidelijk. Vraag me alleen af of Coco dat in het begin ook wist. Sommige mannen zijn heel goed in het 'mooi weer' spelen in je gezicht en achter je rug om klagen. Heel erg oneerlijk natuurlijk, want wat kan je hier nu aan doen als partner, als je partner je de waarheid niet vertelt.
Dit laatste stukje herken ik wel, mijn ex zei altijd tegen iedereen dat ik de liefde van zijn leven was, ook tegen mij. Tot ie een ander tegenkwam. Toen kwam, de aap uit de mouw, hij bleek al jaren ongelukkig te zijn, zei hij toen. Tja....wat kon ik daar aan doen als iemand dat niet tegen je zegt. Natuurlijk wist ik en voelde ik dat onze relatie wat saaier en gezapiger was geworden, maar ik had dat geaccepteerd na al die jaren, de realiteit is dan dat de vonken er niet echt meer afspringen, maar het was fijn en vertrouwd.
Enfin, nu even terug naar @Emma, ik denk dat een vorm van relatietherapie toch wel een goede zet is, hoe het verder dan afloopt, en of je je man ooit nog vertrouwen wilt, zie je dan wel. Eerst maar eens een tijd goed praten, want dit gedrag kán natuurlijk niet.

Sterkte

Flanagan
Net een kind met een speeltje

Doordat hij ook over jou appte, en dat appen al sinds 2 jaar, krijg ik niet de indruk dat hij vreemd wilde gaan. Dat wilt zij misschien wel want wat extra hulp bij de zorg van 3 kinderen, is wel prettig voor een alleenstaande vrouw.
Maar zijn gedrag doet mij denken aan kinderen met hun favoriete speelgoed of pubers die vloggers volgen: puur de kick van communiseren en die behoefte gehoord te worden door te zien of er een reactie is gekomen. Het is best verslavend.

Je focus je op de vrees of je hem kan vertrouwen en hij niet alsnog vreemd gaat. Je kunt ook afspreken dat hij een nieuw telefoonnummer neemt, en met de waarschuwing dat wanneer zij toch een keer op zijn app voorkomt, je haar hoogstpersoonlijk gaat opzoeken. Sommige mannen zijn soms net kinderen: als een kind verkeerd met speelgoed om gaat, pak je het ook af om het te beschermen tegen schade.

Het leuke moet eraf. Als hij haar reacties niet direct kan lezen, gaat de lol van appen vervagen. De lol van appen is wat anders dan verlangen naar sex.

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.