Home » Forum » Midweekje weg met dochter

(mid)weekje weg met dochter

10 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Mamsie
(mid)weekje weg met dochter

Ik ben er ruim op tijd bij, maar in de meivakantie gaan man en zoon samen een weekje vissen. Ik wil er met onze jongste (een meisje) dan ook lekker op uit gaan. In Nederland, we kamperen graag maar dat is begin mei wel een beetje spannend qua weer (en temperatuur). Ik zoek dus een leuk huisje voor een midweek of lang weekend. Locatie maakt niet echt uit, accomodatie is belangrijker. Wat ik superleuk vind, is bv een tiny house. Heeft iemand een leuke tip?

Amsterdamse
Boerenbed

Ken je het concept Boerenbed, bv boerenbed.nl Er zijn ook andere websites.
Is overnachten bij de boer en dan luxer. Er zijn veel verschillende soorten boerenbed (soort glamping), met en zonder helpen bij de boer, meestal wel met luxe ontbijtmand, houtkachel in de safaritent en slapen op stro.

rode krullenbol
Het NIVON

Het NIVON biedt accommodatie in 'natuurvriendenhuizen'. Dat zijn hotels met professionele keukens, waar je zelf je maaltijden mag bereiden.

Amsterdamse
Deze

http://www.verborgenverblijf.nl
Wij hebben een weekend in een tent van het verborgen verblijf geslapen, en het was erg leuk. Zelf water halen met de ton op wielen, fietsen voor stroom en licht, vuurtje aanhouden in de houtkachel. En toch ook luxe. Op het terrein is vanalles te ontdekken voor kinderen. In de tent ligt een sterrekijker, ouderwetse spelletjes, etc.

Ik zie op de website dat ze de tenten in 2017 niet verhuren, maar wellicht volgend jaar wel weer. Ze verhuren wel de huisjes, maar die ken ik niet zelf.

40er
Bed en breakfast?

Vannacht in Groningen bv? Er zijn zoveel leuke b&b's.

Vogel
Huisje op een camping

B.v. hier hebben ze mooie lofts:
www.ottermeerhoeve.nl

Vesta
lodge

een luxe trekkershut op witterzomer in Assen, Het is een tiny-house met douche en toilet, 2 slaapkamertjes, maar wel met keukentje en een zithoek.

https://www.witterzomer.nl/accommodaties/lodges/

Dendy Pearson
Texel

Paar dagen Texel?
Lekker hotelletje, beetje fietsen , winkelen, zwemmen en zeehonden kijken

Dendy Pearson
Excuus

Ik heb de beginposting niet goed gelezen. Maar op Texel zijn zoveel verschillende accommodaties, er is vast ook wel ergens een klein huisje te vinden

n@nny
Petten?

Een vriendin van mij is pas met haar dochter naar een trekkershut in Petten geweest. Was pas nieuw. Misschien is dat iets? Het was op een camping en zag er superleuk uit.

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.