Relaties Relaties

Relaties

Doenja

Doenja

22-11-2017 om 17:33

weekendje weg met schoonzussen


Kaaskopje

Kaaskopje

01-12-2017 om 19:56

Jillian

Dat de de H-klasse (ik vind dat wel overzichtelijk ), eerder voor hockey en tennis zal kiezen, is waar. Daar helpt de contributie ook een handje bij. Ik heb net de contributie vergeleken met voetbal en dat kunnen lagere inkomens gewoon niet ophoesten. Dus zo hou je het verschil ook in stand. Daarnaast kan men in de 'hogere' kringen, waar hockey en ook wel tennis passender gevonden wordt dan voetbal dus, heel goed zonder het direct te zeggen, kan laten merken dat je met een eenvoudigere afkomst toch eigenlijk niet helemaal mee doet. Dus als L bij H aanschuift in het clubhuis van H, wordt dat heel ongemakkelijk. Omgekeerd is dat denk ik zomaar minder, zolang H maar 'gewoon' doet.

Het tot stand komen van smaak of voorkeuren, gebeurt inderdaad door alles wat je in je leven meemaakt, dus ouders, vrienden, collega's, weinig of veel geld. Ik denk dat ouders in dit rijtje nog het minste invloed hebben. We hopen allemaal dat dat anders is, maar eenmaal volwassen, kan het alle richtingen uit gaan. Je ziet het nu ook in de VS, hele families zijn compleet van de rel, omdat de een tegen en de ander voor Trump is. Gezin en familie zegt dus niet alles. Mijn ouders hadden een politieke voorkeur en dat zat me wel gebakken verder terwijl ik thuis woonde. Pas daarna ben ik daar bewuster in geworden en een andere richting in geslagen. Op het gebied van kunst en cultuur heb ik totaal geen opvoeding genoten. En het is best goedgekomen . Op mijn eigen M-manier... kuch kuch... M+, haha.

Kaaskopje

Kaaskopje

01-12-2017 om 20:00

Ginny

Wat die sneer betreft: Gut meid, wat staat die jurk je énig! Kleed goed af hoor!

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

01-12-2017 om 20:29

Dankje Kaaskopje

Wilgenkatje

Wilgenkatje

01-12-2017 om 22:58

Hoe kwam je ertoe om mee te gaan ?

In je beginpost laat je je twijfels al doorschemeren. Een dagje samen weg was vast wel te doen geweest, maar een heel weekend samen met mensen die heel verschillende verwachtingen hebben - dat kam brokken opleveren.
Goeie leer voor (g)een volgende keer.

Opleidingsniveau zegt niets over het al dan niet goed met andere mensen om kunnen gaan. Mensen die vooral graag zelf praten / de dienst uitmaken zijn sowieso niet zulk fijn gezelschap, of ze nou vmbo hebben gedaan of gepromoveerd zijn,

rode krullenbol

rode krullenbol

01-12-2017 om 23:27

Ronald Goedemondt geeft een lesje 'aanpassen'

Zie:


https://youtu.be/5cK5bA9iLs8

Kaaskopje

Kaaskopje

02-12-2017 om 01:08

Rode Krullenbol

Kostelijk! ) Het fragment over espresso is ook grappig.

Kaaskopje

Kaaskopje

02-12-2017 om 01:10

Wilgenkatje

Mensen die vooral graag zelf praten===

Graag praten is het probleem niet. Tussendoor nooit ademhalen wel .

Wilgenkatje

Wilgenkatje

02-12-2017 om 22:18

@kaaskopje

...en dan tijdens dat ademhalen aandacht tonen voor de belevingswereld van de ander

Kaaskopje

Kaaskopje

03-12-2017 om 00:17

Wilgenkatje

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.