Home » Forum » Amsterdam light festival

Amsterdam Light Festival

Heeft je baby moeite met doorslapen?

Met deze tips heb je gauw weer een fijne dromer in huis!

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Vogel
Amsterdam Light Festival

Het is al een paar jaar traditie met het gezin het Amsterdam Light Festival te bezoeken: lekker door de stad struinen, eten en opwarmen bij een restaurantje nabij Artis en daarna de rest van de route lopen.
Nu is het festival dit jaar op het marineterrein. Ik vraag me af: kun je daar ook een avond zoet brengen, of ben je dan na een uurtje klaar? En kun je daar rustig wat eten of hebben ze er één groot tijdelijk restaurant neergezet?
Anders kunnen we misschien beter wandelend langs de grachten de waterroute volgen. (Een rondvaartboot is met onze snel overprikkelde autist geen optie; die stapt overboord als hij er klaar mee is.)
Iemand al geweest en ervaringstips?

AnneJ
Lopend

Net met mijn zoon door de stad gelopen. Die spontaan meldde hoe druk het in zijn hoofd werd van al die verkeerspleinen, toeristen, lichtjes, getoeter, verkeer. Hij zou hier nooit kunnen wonen. We hadden een boodschap in de stad. Daarna zijn we snel weer naar ons eigen stille park gevlucht.:-)

Toch leek mij een rondvaart, ik zag diverse grotere en kleinere boten, misschien juist wel heel geschikt. Koptelefoon en smartphone mee en als het teveel word duik je dan even in je eigen wereld. En bovendien gaan al die rondvaarten nu langs alle lichtopjecten in de stad. Prachtig hoewel ik niet altijd kan zien wat kunstwerk is wat (kerst)verlichting die men zelf heeft aangebracht. Maar ik vind de stad prachtig zo.

Vogel
@AnneJ

Tja, mijn autist gaat op tilt als opgepropt zit op zo’n boot en er niet afbkan. Hij floreert juist op straat, en in b.v. de metro van een wereldstad.

Guera
Wat ik zie

Op de site is dat het gewoon in de stad is maar EXTRA op marineterrein waar wel choco en gluhwein is.
Ik ben zelf nog niet geweest dit jaar.

Tanja
Boottocht

Wij hebben de kindercruise gedaan en dat was echt super relaxt. Vooral omdat we echt rotweer hadden. Is wel duurder natuurlijk dan gewoon rondlopen maar sommige kunstwerken zoals die onder bruggen kan je anders toch niet zien.

Jeru
Amsterdam Light Festival 2020 Beleving

Dit jaar gaat het Amsterdam Light festival helaas niet door. Gelukkig is er wel een leuk alternatief bedacht waar we dit jaar dan maar gebruik van gaan maken.

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.