Relaties Relaties

Relaties

Brink

Brink

27-12-2017 om 22:12

Hem wel of niet benaderen?


Brink

Brink

02-01-2018 om 19:41

Ik heb het gedaan!

Ik heb hem het volgende gestuurd...Hey.Ik weet niet of je nog weet wie ik ben.Heb afgelopen zomer wel eens een ijsje bij je gehaald. Denk wel dat je het weet.En ik vroeg me af lijkt het je leuk een beetje te chatten en misschien later een keer wat te gaan drinken?Ik hoor het wel.Groetjes. Ik wist echt niet wat ik anders tegen hem moest zeggen zo goed ken ik hem verder niet dus. Nu afwachten op reactie. Heb ik het goed verwoord?

Brink

Brink

02-01-2018 om 21:03

Messenger bericht blijft alleen maar op verzonden staan

Heb ik weer hoor bericht blijft op verzonden staan en niet op afgeleverd.Zo leest hij het denk ik nietNormaal wordt die volgens mij ook gelijk afgeleverd en als hij het heeft gelezen zie je een klein fototje van diegene.Ik baal als een stekker dat die niet op afgeleverd springt.Ik kan verder met iedereen chatten.Nou ik wacht nog even af.En anders weet ik niet wat ik moet doen

Bevriend?

Als je niet bevriend bent op fb dan komt je messenger bericht in zijn "overige" mapje terecht.
Je krijgt als ontvanger dan ook geen melding dacht ik.
Dus hij moet maar net bij overige kijken...

Hmmm, kan je op zijn profiel iets zetten?

"Hoi, ik heb je een pb gestuurd".

Brink

Brink

02-01-2018 om 21:25

Aan Wil40

Ik heb geklikt op hem als contact toevoegen in de chat.Zo komt het volgens mij niet meer in een verstopt mapje.Vind zo raar dat het niet wordt afgeleverd.Nee ik kan hem verder niks sturen zolang ik geen vrienden met hem ben op facebook Het kan zijn dat hij geen gebruik maakt van messenger maar dat lijkt me ook weer sterk.Vind het zo jammer doe ik al die moeite en lijkt het niet aan te komen...

Geduld?

Toch even een dag of 2 afwachten dan misschien?
Hij blijft op verzonden staan tot je toegevoegd bent als contact vermoed ik.

Brink

Brink

02-01-2018 om 21:44

Ben er bang voor Wil

Ik wacht wel even af maar ben er bang voor...volgens mij kun je gewoon zien dat die geleverd is normaal maar niet gelijk dat die gelezen is door hem.Nu voelt het of die niet aan komt.Ik laat het nog wel weten maar denk dat het zo blijft.Ik zal even geduldig zijn.

tante Sidonia

tante Sidonia

03-01-2018 om 17:45

brink

Je bent een heldin, dat je geschreven hebt! Wat heb je trouwens geschreven?

tante Sidonia

tante Sidonia

03-01-2018 om 17:46

oh sorry

dat staat al in een berichtje!

Brink

Brink

03-01-2018 om 20:35

Aan tante sidonia

Heb ik het goed verwoord naar hem toe tante sidonia? Alleen leest hij het denk ik niet want het staat nogsteeds op verzonden en niet op afgeleverd.Snap er helemaal niks van.Iedereen kan ik berichten maar als ik contact met een leuke kerel wil leggen lukt het niet Weet echt niet wat ik nu moet doen krijg hem niet uit mn hoofd haha.Als ik iemand leuk vind wil ik er voor gaan.

Brink

Brink

03-01-2018 om 20:39

Tips zijn welkom wat ik nog kan doen

Had ik zn telefoonnr maar dan was het een stuk gemakkelijker haha.Dan kon ik een appje sturen.Maar helaass.

Ellen

Ellen

03-01-2018 om 22:29

ijsje halen...

Werkt hij er misschien nog? Dan misschien toch maar af en toe een ijsje halen tot je hem treft?

Wie niet waagt wie niet wint.

Wat ik allemaal wel niet heb moeten doen en doorstaan om mijn huidige man weer te pakken te krijgen (lang verhaal en ga ik niet hier vertellen).... Gewoon doen. En als je hem treft, wachten tot de winkel leeg is en de stoute schoenen aantrekken en vragen of hij een keer zin heeft eens wat te gaan drinken.

In het ergste geval zegt hij nee en "moet" je voortaan ergens anders ijs halen .

Emmawee

Emmawee

03-01-2018 om 22:32

Nou... je weet waar hij werkt.

Misschien heeft hij de berichtenfunctie wel uitgeschakeld voor niet-vrienden.
Maar gelukkig is er een oplossing: de echte wereld.

Brink

Brink

03-01-2018 om 23:40

Dankje Ellen en Emmawee

Zo is dat Ellen.Ik was een keer vrijwel alleen met hem en toen vroeg die nog of mn ijsje lekker was haha als ik toen voelde wat ik nu voel had ik daar wel handig op in gespeeld.Wie weet ga ik die kans nog een keer krijgen.Ik denk wel dat hij er nog werkt.Maar dat weet ik pas zeker als ik het een keer ga checken.En idd in het ergste geval wijst hij het af.Nouja dat is dan zo en dan inderdaad maar ontwijken.En Emmawee inderdaad daar lijkt het op of hij gebruikt geen messenger.En tjah jullie zeggen beiden hetzelfde hem dus in het echte leven benaderen.Ik ga mijn best doen.Net wat ik zeg in de zomer gaat dat makkelijker maar waar een wil is is een weg Ik weet niet wanneer het gaat gebeuren maar als er iets is veranderd laat ik het hier wel weten

tante Sidonia

tante Sidonia

04-01-2018 om 17:09

brink

Als je mijn mening vraagt over je berichtje; ik zou het korter hebben gehouden, maar maakt niet echt veel uit. Zeker niet als hij het toch niet leest...
Kun je geen bericht schrijven op zijn pagina?

Mijntje

Mijntje

04-01-2018 om 17:12

verzoek

Goed dat je het hebt gedurfd. Anders heb je eeuwig spijt. Als het niks wordt kan je je weer verder zoeken
Je kan misschien ook een vriendschapsverzoek doen en daar een berichtje bij schrijven? Dat ziet hij ws eerder. Dit kan nog maanden duren..
Succes!

Brink

Brink

04-01-2018 om 20:18

Dankje tante sidonia en mijntje

Tante Sidonia ik wist niet hoe ik het anders moest brengen haha.Ben hier heel slecht in:p Maar inderdaad of hij leest het nooit of misschien kan hij het wel lezen op een gewone computer ofzo.We gaan het zien of de vinkjes nog veranderen.Dat bedoel ik Mijntje je moet gewoon proberen als je iemand leuk vind anders blijf je alleen maar met hem bezig.Ik weet niet of ik dat durf hem als vriend toevoegen op facebook.Ene kant is het maar facebook maar toch.En zo kom je nog niet in gesprek als hij de chat niet gebruikt of hij moet mij dan wat sturen dat het misschien wel kan.Als ik zn nr had dan had ik het wel geweten haha.Ga er over nadenken hoe ik het nu eens ga aanpakken.

Brink

Brink

04-01-2018 om 20:22

En nee tante sidonia zo kan dat niet

tante Sidonia berichtje op zijn pagina schrijven kan alleen als ik vrienden met hem ben...en het nadeel is dan dat iedereen het kan lezen misschien.Het is wat haha.

tante Sidonia

tante Sidonia

05-01-2018 om 22:04

tja brink

Wachten op de ijsjes tijd. Dan kun je je slag slaan!

Even zo

Even zo

05-01-2018 om 22:21

Gewoon weer old-school

Leuk hoor dat facebook-gedoe met al die berichtjes etc etc.

Brink, stap op hem af en neem afstand van de facebook berichtjes en appjes.
Door op hem af te stappen laat je zien dat je moeite voor hem doet en kun je meteen gesprek aanknopen.

Hoe moet die jongen weten wie jij bent als je een FB message stuurt? FB is leuk maar zie het niet als vervanger.

Mijn tip: verzamel je moed en stap op hem af. Ergste wat je kan overkomen is dat hij niet aanslaat op het gesprek. Nou ja dan heb je je best gedaan. Laat al dat FB gedoe achterwege.

Wellicht ben je onzeker, aan de kant dan laat je wel zien dat je wat voor hem over hebt. Soms is schutteren in een gesprek ook wel weer vertederend

Jasmijn

Jasmijn

06-01-2018 om 11:05

misschien ziet hij het niet inderdaad

Misschien ziet hij het niet, je gestuurde berichtje. Ik heb laatst een berichtje 'ontdekt' van iemand die ik niet kende die een vraag stelde over mijn omslag foto (waar deze gemaakt was en of ze hem ook mocht gebruiken) ik heb daar nooit op gereageerd omdat ik haar berichtje helemaal niet had gezien (ja pas een half jaar later) en ik kijk best vaak op Facebook.

tante Sidonia

tante Sidonia

06-01-2018 om 12:13

even zo

dat kan dus niet. Ze heeft geen contactgeggevens, alleen via Facebook

Brink

Brink

06-01-2018 om 15:08

Bedankt voor de berichtjes erg leuk dat jullie met me meedenken

Tante Sidonia inderdaad maar even wachten tot de ijsjes tijd.Voor je het weet is het weer voorjaar.Alleen zoals gezegd ik denk dat het een bijbaan van hem is dus kan alleen maar hopen dat hij er dan nog (regelmatig) werkt.Dan kan ik misschien zo een keer met hem aan de praat komen als het een beetje een rustig moment is.Ben benieuwd of hij dan nog zo spontaan is en mijn ijs smaken nogsteeds onthouden heeft Ik moet dus geduld hebben maar is lastig.Dadelijk ben ik te laat haha.En aan Even zo ja inderdaad in het echte leven is misschien beter.En aan Jasmijn ja soms komen berichten in Bericht verzoeken te staan en zie je ze pas veel later maar volgens mij komen ze dan sowieso gelijk op afgeleverd te staan en er staat nogsteeds alleen verzonden.Het kan 2 kanten op of hij leest het nooit of het komt toch ooit nog over haha.En inderdaad wat tante Sidonia zegt ik tref hem alleen in de zaak en 1 keer per toeval onderweg op de fiets...als ik dat nou nog eens had en hij was alleen dan was dat het moment haha.Toen groette hij me vriendelijk maar hij was toen met nog iemand.En toen vond ik hem wel leuk maar dacht ik er minder over na.

zebra

zebra

06-01-2018 om 16:28

waarom wachten

op de ijsjes-tijd, ze verkopen toch ook koffie?
Ik zou gewoon daarheen gaan en koffie bestellen. Misschien kun je samen met een vriendin gaan? Je merkt dan waarschijnlijk gelijk of hij je nog herkent en het leuk vindt je weer te zien. Aan de hand van zijn reactie kun je daar op inspringen.

Brink

Brink

06-01-2018 om 19:45

Aan Zebra

Dat is waar Zebra...Ik ga mijn best doen.Ik zou het in ieder geval leuk vinden hem daar weer te treffen dit jaar

marie

marie

06-01-2018 om 20:09

doen

Gewoon nu daar naar toe gaan hoor, niet (lang) wachten!
En maakt niet uit of hij daar nog werkt, er werkt nu vast wel iemand die hem nog kan bereiken, dan vraag je gewoon of die persoon je tel no door geeft, bijv.

Rustig aan

Niet geschoten is altijd mis, maar je wordt hier wel heel erg aangemoedigd om op een missie te gaan waarvan ik heel eerlijk gezegd de kans op succes niet heel erg groot inschat. Ik heb twee zoons van rond de 20, het leeftijdsverschil is op die leeftijd gewoon heel erg groot.

Gaat het om een ijssalon die alleen tussen maart en half oktober open is, of is het een lunchroom/koffietent die ook ijs in het assortiment heeft? In dat laatste geval kun je best een keer langsgaan en je belangstelling laten blijken. Dochter vond ook een keer een briefje van een regelmatig terugkerende gast met een telefoonnummer en was gevleid door de belangstelling al was ze al voorzien.

Maar om nou als die tent al drie maanden dicht is via meerdere kanalen contact te zoeken of collega's te gaan benaderen van een vage crush.......neuh. In mijn ogen komt dat wat erg desperaat en stalkerig over. Wacht dan het voorjaar af en houd je ogen ondertussen open voor andere aantrekkelijke mannen.

Dat hij weet wat je voorkeurssmaken zegt ook niet zoveel. Ik had op mijn 20e een baantje als voedingsassistente (lees koffiejuffrouw) in een bejaardentehuis, en wist na een ronde al wie er twee zoetjes of een klein scheutje koffiemelk in de koffie had. Tegenwoordig weet ik negen van de tien keer als ik in mijn kelder niet meer wat ik er ook al weer kwam halen, maar dat is weer een ander verhaal.

marie

marie

07-01-2018 om 01:15

Ze doet niet rustig aan

Het klinkt alsof ze in haar hoofd steeds maar met hem bezig is.
Vandaar dat ik zou gaan.
Ook als hij geen interesse heeft, is dat goed om te weten.
Dan kan ze hem loslaten.

En waarom zou het Stalkerig zijn langs te gaan?
Gewoon, wat je zelf ook zegt over je dochter: wrs is hij gewoon gevleid. Dat ben je meestal toch, als iemand interesse toont?
Pas als hij geen sjoege geeft en ze blijft toenadering zoeken wordt het mi vervelend.

@Emma

@Emma

07-01-2018 om 07:08

focus

Leuk dat je dit doet maar focus niet teveel op die ene crush. Je kent hem nauwelijks. Zorg dat je hem snel leert kennen en hij jou. Maak het niet groter dan het is. In jouw gedachten is hij al ik weet niet wat, in de zijne speel jij geen enkele rol.
Als je op zoek bent naar een leuke man en een relatie, zorg dan dat je veel mannen leert kennen. Breid je netwerk uit op verschillende manieren: hobby (en dan niet een koor ofzo waar alleen maar alten en sopranen in zitten , maar iets met fietsen of bergklimmen), cursus, vrijwilligerswerk, datingsite, open universiteit, vakantiereizen etc. Richt niet al je aandacht op iemand die jou niet kent en die alleen maar in jouw hoofd zit.

Brink

Brink

07-01-2018 om 17:50

Bedankt maar weer allemaal

@Kenfan...nee ik was ook niet van plan zijn collega's er bij in te betrekken en ik wacht zeker nog even en wil zeker niet stalkerig over komen.Je kan daar van alles...italiaans eten,ijsje halen,koffie drinken.Ik kom er alleen voor een ijsje.Die zaak is dus gewoon het hele jaar door open.Ik zeg ook niet dat de kans heel groot is dat hij mij leuk vind en hij is ook wel een stuk jonger maarja.En aan Marie ik zou inderdaad best graag willen weten hoe hij over mij denkt maarja ben daar niet zo goed in.Moet het misschien wat meer loslaten en afwachten tot het voorjaar dat ik weer een ijsje kan gaan halen.En @Emma ik ga mijn best doen wat verder te denken en maar af te wachten wat dit jaar gaat brengen i.p.v mn focus helemaal bij hem te hebben.Dankjulliewel voor het meedenken.

Boink

Boink

07-01-2018 om 20:22

Ho, waarom mag je alleen in het voorjaar of zomer ijs eten?
Geen excuses verzinnen, doe het of doe het niet. Ik vind het leeftijdsverschil vrij groot maar wie weet is hij toch hopelijk wat ouder.
Dus niet fantaseren of hij je ijssmaak nog weet want je bent 29 en niet 12, maar gewoon even doorzetten en een poging wagen. Dan weet je gegevens kunnen verder, net of zonder hem. Hophophop

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.