Relaties Relaties

Relaties

Brink

Brink

27-12-2017 om 22:12

Hem wel of niet benaderen?


Zo dan

Nee, natuurlijk blijf je niet als een tiener maandenlang zwijmelend rondlopen. Ooit was er een tijd dat ik heel het rooster van A3d uit mijn hoofd kende, en een omweg via de derde verdieping naar het natuurkundelokaal maakte omdat ik wist dat HIJ dan Frans had, maar toen was ik vijftien, geen 29.

Dat briefje dat dochter bij de fooi vond had de strekking dat het ontbijt hem nog beter smaakte omdat hij daarom volop de gelegenheid naar haar te kijken, met een telefoonnummer en een uitnodiging om een drankje te drinken als zij er ook zo over dacht. Geestig en vrijblijvend. Dochter had het al aanzien komen, want de jongen was er ineens opvallend vaak, en het ontbijt daar was bepaald niet gratis. Hij had eigenlijk ook echt in haar geïnvesteerd. Toen dochter geen sjoege gaf liet hij zich gewoon niet meer zien, dus het werd voor niemand ongemakkelijk.

In jouw geval zou ik het niet bij een ijsje laten maar een paar keer een flinke coupe gaan eten met niet te lange tussenpozen. En na drie keer kun je of een briefje achterlaten met je telefoonnummer in de zin van: voordat ik compleet dichtgroei en blut ben, raap ik toch de moed bij elkaar Het lijkt me heel erg leuk om met jou ergens een drankje te drinken. Of je zegt het tegen 'm en schuift hem blozend een bierviltje met je nr toe. ALs het niks wordt heb je in elk geval van die coupes kunnen genieten. En is het mooi meegenomen dat je daarna weer makkelijk afvalt als je de tent wilt mijden vanwege het blauwtje.

En nou niet zeggen dat je na de decembermaand te krap bij kas zit voor mega ijsco's. Desnoods starten we bij OOL een crowd fund actie. Als het wat wordt, reken ik wel op uitnodiging voor de bruiloft. Met een coupe Mokka/hazelnoot/caramel met nootjes, slagroom een een scheut Tia Maria ben ik ook tevreden. Succes.

Brink

Brink

07-01-2018 om 22:18

Voor Boink en Kenfan.

Aan Boink oowh dat maakt me niet zoveel uit of hij de smaken nou nog wel of niet weet:p Het punt is dat ik daar alleen altijd met mooi weer kom en dat het wel een hele stap is daar dan in deze tijd al een keer naartoe te gaan.En uhm Kenfan het valt juist vreselijk op als ik er best vaak naartoe ga zie je dat dan weer niet als stalkerig? Ik ben er nooit voor hem naartoe gegaan maar echt voor het ijsje...de volgende keer zal ik er natuurlijk ook voor hem naartoe gaan:p.En ze hebben een nieuwe coupe zag ik al haha.Maar ik nam altijd gewoon een schepijsje.1 keer zei die ben je er weer??Toen dacht ik oeps kom ik hier zo vaak...nou zei die 3 weken geleden ofzo zoiets:p Dus tjah hij zal niet gek op kijken als ik weer een ijsje bij hem kom halen.En idd als ik een blauwtje zal lopen ontwijk ik hem gewoon.Maar ik heb wel even nodig om die stap te zetten.Kan niet van vandaag op morgen.En het geld heb ik er wel voor hoor zo erg is het niet.Ik ga mijn best doen zo met hem in contact te komen maar daar heb ik even voor nodig

Brink

Brink

07-01-2018 om 22:31

En ja ik weet het...

Ik ben niet echt een held en ik moet misschien wat meer lef hebben...Ik heb dat in het verleden wel gehad bij een jongen en daar heb ik een blauwtje mee gelopen maar dat moet me eigenlijk niet weerhouden.En wat ik nog zeggen wou nee Boink hij is zeker niet toch ouder dan ik dacht...hij is echt zo jong ik kan er ook niks aan doen dat ik daar soms op valHij lijkt wel volwassener dan veel leeftijdsgenoten.Ik ga mijn best er voor doen maar voordat ik die stoute schoenen aan hebBerichtjes sturen is dan toch een stuk makkelijker maar dat werkt niet helaas.En zoals gezegd met het mooie weer zal het ook allemaal wat makkelijker gaan maar het is de keuze of ik daar op ga wachten.

zebra

zebra

08-01-2018 om 17:45

nogmaals

niet afwachten tot het voorjaar maar binnenkort langs gaan en zien hoe hij reageert. Is dat niet zoals je gehoopt had, jammer maar dan kun je dat beter gelijk weten dan pas na een aantal maanden.

Valentijn

Toch vind ik dit meer een ideale actie voor 14 februari. Als je hem dan nog steeds zo leuk vindt, trk je je stoute schoenen aan en haal je een ijsje en betaal je met een valetijnskaart. Als hij die actie niet kan waarderen, weet je waar je aan toe bent.

En,

Het is zo leuk om stapelverliefd te zijn op iemand die nog in het ongewisse is.

Brink

Brink

08-01-2018 om 19:59

Aan Zebra en Flanagan

Zebra dat is ook zo...het gekke is ik kom regelmatig bij hun buren...de HemaAls hij aan het werk is ben ik zeg maar zo dichtbij en toch is het een grote brug voor mij.met mooi weer staat alles open en gaat even naar binnen lopen om een ijsje te halen bijna vanzelf.Maar dat lef moet ik nu ook hebben haha.En Flanagan haha inderdaad dat zou ook een actie zijn met valentijnMaarja dan moet hij net aan het werk zijn...ik had afgelopen jaar ook iets in de bus liggen met valentijn en ik heb diegene bedankt voor het lieve gebaar maar gelijk gezegd dat het niet wederzijds was.Dan weet diegene dat ook gelijk.Nou wie weet durf ik binnen nu en heel snel een keer een ijsje te halen.Hij werkt daar naast zijn studie neem ik aan dus altijd afwachten wanneer hij er is.Al werd ik meestal door hem geholpen.1 keer door iemand anders dus ik dacht hij is er niet...opeens hoor ik Hoi! Stond die achter in de zaak te praten en zei die me toch nog even wat.Zijn spontaniteit maakt hem ook leuk maar dat vinden vast meer meiden

Brink

Brink

24-01-2018 om 22:13

Ik heb nagedacht

Ik heb eens nagedacht en ik weet nou niet of hij in deze tijd van het jaar zoveel aan het werk is.Geen idee.Ik liep er vanavond langs met een vriendin en het zag er stil uit haha.Toch lijkt het mij wel leuk iets voor valentijn te verzinnen maarja hoe ik dat ga aanpakken geen idee. Kan ik nog even over nadenken.En ik heb ook nagedacht over het leeftijdsverschil...en ik kan er eigenlijk echt niet mee zitten.Hij misschien wel maarja je weet maar nooit.Het leven kan raar lopen ik ben mijn beide ouders al kwijt dus ik heb zoiets volg je hart en doe soms eens "gek".De reacties lopen op dit forum nogal uiteen...van ik zal er helemaal niks mee doen tot ga er voor wie niet waagt wie niet wint.En daardoor ga ik ook twijfelen.Maarja soms moet je gewoon dingen doen die je eigenlijk niet durft.Als jullie nog tips hebben voor valentijn laat maar horen.En ik laat dan horen of ik iets heb kunnen doen haha.

Ries

Ries

24-01-2018 om 23:04

Face to face

Ik vind berichten sturen altijd eng als ik weet dat het in de postvak ''overige'' kan belanden. Elke dag met de spanning wachten of hij het gezien heeft is voor mij geen optie. Ik zou hem gewoon aanspreken en zoals velen het hier hebben gezegd: aan de hand van zijn reactie (en ook belangrijk: lichaamstaal) weet je ook gelijk waar je aan toe bent. Iets kopen voor Valentijn zou ik niet zo snel doen, maar dat is mijn persoonlijke mening. Ik ben meer van eerst even een kopje koffie drinken, elkaar leren kennen, etc. Tot slot weet je ook niet of hij vrijgezel is. Wel een heel lief verhaal! Hopelijk is het wederzijds.

Brink

Brink

24-01-2018 om 23:58

Bedankt Ries

Ries dat is ook weer zo.Daar is moed voor nodig en daar ben ik mee bezig die te verzamelen.Dat hij mijn berichtje via messenger ooit leest geloof ik al niet meer in.Hij is nogsteeds niet afgeleverd dus.Dan staat die denk ik ook niet in Overige berichten.En nee ik weet inderdaad niet of hij (inmiddels) bezet is.Op zijn facebook staat niks over een relatie maarja er kan veel gebeuren.En leuk dat je het een lief verhaal vind ik hoop stiekem ook dat het wederzijds is ooit

zebra

zebra

25-01-2018 om 13:21

even informeren

misschien kun je de volgende keer als je er voorbij loopt (samen met die vriendin) even binnen lopen voor een kopje koffie en dan informeren of die ene jongen er nog werkt? Zo ja, dan hoor je vast ook wel wanneer hij weer aanwezig is en zo niet, dan kun je dat maar beter gelijk weten ipv eerst weer het voorjaar af te wachten.
Iets voor valentijn zou ik zelf niet snel doen, denk ik.

Brink

Brink

25-01-2018 om 17:09

Dankje Zebra

Dat is waar Zebra.Ben benieuwd of hij er nog werkt maar daar ga ik wel van uit eigenlijk.

Brink

Brink

25-03-2018 om 18:03

Vandaag weer gezien

Ik zat vandaag even wat te drinken bij de Hema en toen zag ik hem voorbij lopen...de ijssalon zit er naast dus.En aangezien het best mooi weer was heb ik even een ijsje gehaald Hij werkt er dus nog wel.Dat weet ik nu.Een andere jongen hielp mij maar hij groette mij wel Het privebericht op fb is ook nogsteeds niet aan gekomen wat ik kan zien anders zou ik ook wel rood worden:p. Ik krijg er verder geen hoogte van.Hij ging ook snel weer weg volgens mij hoefde hij eigenlijk niet te werken ofzo.Nouja over tijdje maar weer keer ijsje halen.Ik ben best wel onzeker en bang om afgewezen te worden als ik een keer een stap durf te zetten maarja we gaan het zien.Weet nu in ieder geval dat hij er nogsteeds werkt.

Een tijdje verder....

He @Brink

We zijn nu 2,5 maand verder.
Heb jij al iets ondernomen?

Brink

Ik had zoiets van ...hee de manier van reageren en steeds ergens op terug komen herken ik. Nu heb ik het terug gezocht en mn gevoel klopt.
Je gaat met veel draadjes en dus ook in dit draadje steeds over 1 onderwerp verder. Dit getuigt van of niet zo veel inzicht in jezelf of veel onzekerheid, Ik zou daar wat mee gaan doen.
Dat helpt je zelf verder in het leven en daar wordt je vast gelukkiger van.

Mai

Mai

07-02-2020 om 17:22

Lilian

ai dit legt wel een patroon bloot inderdaad

Tine Winkel

Tine Winkel

07-02-2020 om 17:37

Heel bijzonder

Inderdaad, ik heb deze draad toen ook met verbazing meegelezen

Anca

Anca

07-02-2020 om 18:42

Brink

Ach meid, het is dus wel degelijk een patroon dat al lang bestaat. Tijd om ermee aan de slag te gaan.

Verhip

Dus.

Ad Hombre

Ad Hombre

08-02-2020 om 12:12

Wauw

Ze is al twee jaar bezig!!

Onbeleefd

Om over iemand te praten in gezelschap waar iemand bij is. Brink is wel beleefd zij bedankt heel vaak.

Thera

Is dat niet de essentie van dit forum? Ze heeft dit draadje toch zelf geopend?

Brink

Brink

08-02-2020 om 14:03

Jammer weer

Triest om dit er nog bij te halen van jaren geleden.Heeft toch niks meer met nu te maken?.

Jo Hanna

Jo Hanna

08-02-2020 om 14:27

Het heeft er wel mee te maken Brink

Lees het zelf nog eens door, dan zie je dat het niet alleen nu is dat je veel speculeert over wat een ander denkt, wil, bedoelt en wat jij zou moeten doen of juist niet zou moeten doen om die ander tevreden te stellen. Dat is niet de bedoeling van een relatie, om zo hard te moeten werken. Dat hoef jij niet te doen. Je bent goed zoals je bent. Natuurlijk is het belangrijk om rekening te houden met anderen maar jij gaat daarin veel te ver, ten koste van jezelf, je eigenwaarde en je gemoedsrust. Daarom maken mensen zich ook wat zorgen over jou, omdat je ook te hard kunt werken voor iemand met minder aardige bedoelingen als je het zo vanzelfsprekend vindt om steeds na te denken over wat mensen zouden kunnen willen en het dan vanzelfsprekend te vinden om dat ook te doen.

Je reageert heel defensief. Alsof je moet bewijzen dat je het wel goed doet. Dat hoef je niet. Niemand doet het helemaal en altijd ‘goed’, voor zover dat al bestaat. Maar je vraagt hier feedback en die krijg je. Die feedback is: let op want je brengt jezelf in de problemen en je bent het waard om in jezelf te investeren. Besteed aandacht aan je grenzen, ga zien en voelen waar die liggen en leer ze serieus te nemen. Het is echt belangrijk. Voor jou!

Groet,
Jo Hanna

Brink

Brink

08-02-2020 om 15:32

Jo Hanna

Dat klopt Jo Hanna ik hoef mezelf niet steeds te bewijzen. Als een man mij leuk vind mag hij ook moeite voor mij doen.Soms denk ik dat ik het niet waard ben en dat geen enkele man die ik leuk vind mij ook leuk vind maar er komt vast een dag dat ik wel de juiste leer kennen.En klopt ik snap de zorgen van de mensen hier wel ik moet meer voor mezelf kiezen en niet alles ten koste van mezelf.Bedankt voor het lieve berichtje weet dat meesten het hier goed bedoelen.

Mai

Mai

08-02-2020 om 16:48

Jo Hanna/ Brink

Erg mooi Jo Hanna, Brink luister maar naar haar. zij weet dat wat anderen een beetje pittig zeggen lief, mooi en betrokken te verwoorden.
We maken ons zorgen om je. Dat is het.

Juist wel Brink

'Heeft toch niks meer met nu te maken?.'

Juist wel. Er is een patroon zichtbaar. En eerlijk gezegd denk ik dat het patroon in stand wordt gehouden door iedereen op dit forum die (in jouw ogen) lieve reacties geeft.

Precies

Wat Sydney zegt, zachte heelmeesters maken stinkende wonden...

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.