Relaties Relaties

Relaties

Jojo

Jojo

20-02-2018 om 21:59

Mijn voormalig beste vriendin negeert me volledige.

Hallo allemaal.
Terwijl heb ik zo verheugen met mijn voormalig beste vriendin ( al 5 jaar vriendschap te verbreken en nu proberen wij vriendschappen te herstellen maar wij doen elkaar normaal) om samen afspraken naar Monkey Town te gaan.
Maar ze hebt helaas 1 auto (volgens mij dat haar vriend of haarzelf auto kapot is) daarom moeten hun auto om dag te beurten. Ze kon voorsjaarvakantie niet want haar zoontje op peuterspeelzaal maar ze woont in Zoetermeer, is voorjaarsvakantie gesloten net als mij want ik woon in Rotterdam dus alle zelfs midden Holland in voorsjaarvakantie de scholen zijn gesloten maar ik betwijfel haar verhaal. Dus heb ik tegen haar gevraagd of misschien in t weekend in maart, ze had bijna 4 dagen aan mij genegeerd om mijn privé bericht van instgram.

Dus mijn vraag aan jullie of hebben jullie ook meegemaakt om vriendschappen te herstellen om afspraken te maken terwijl niks gehoord van jullie voormalig vriendin? Zo ja hoe doen jullie om frustreren te voelen als degene liet jou lang niet te horen/gehoord? Of laat gewoon negeren of laten woorden om aanvoelen te spreken?

Let me know

Jo

tante Sidonia

tante Sidonia

20-02-2018 om 23:09

ik zou zeggen

Doe een poging om haar heel duidelijk te vragen wat er aan de hand is, dat zij zo tegen je doet.
En anders: geen energie meer insteken. Laat haar gaan en zoek nieuwe vriendschappen!!

Mijntje

Mijntje

21-02-2018 om 13:11

kapot

Haar telefoon kapot? Bel anders gewoon op haar vaste telefoon. Wie weet is er niks aan de hand.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.