Home » Forum » Verder na ontrouw deel 4

Verder na ontrouw deel 4

997 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
GitteNN
T is oké zo

Je hoeft geen hoofdbrekende toestand uit te halen. Laat t maar lekker los en focus op dat wat je fijn vind.
Doei doei

Miss
Stip

Het lijkt bij man niet te gaan om lust/sexualiteit. Het lijkt te gaan om aandacht, opwinding, spanning. Herkennen jullie dat ook?
Het lijkt een ziekelijke factor te zijn. Een soort van verslaving? Ik weet niet hoe ik het zien moet.
Vanaf van de week heb ik hem praktisch niet gesproken. Er zijn wel ontwikkelingen met een therapeut bij hem maar ik heb mij ervan afgesloten. Had er totaal geen behoefte aan om allerlei achtergronden/excusus voor zijn gedrag te horen.

Stip jou woorden.. Ik ben terug gaan kijken in het eerste draadje.

Jezus. Ik ben er stil van. Precies wat ik nu doormaak. Herken giga veel van je posts daar...
Maar mijn man heeft wel sex gehad... ( of jouwe dat ook heeft gedaan kon ik er niet uithalen)

Ik ben er stil van.

Miss
Stip

Ik heb net verder gelezen, gisteren te moe om door te gaan... dat jou man dus ook verslaafd is, was? Aan de lust.

Jezus... wat een herkenning in jou posts van 2013.
En weet je? Mijn man had van af het moment mei 2013 tot ruim dec dat jij poste een sex relatie met zn collega. Puur en alleen dat.

Man man man hoe sterk is dat..

Miss
Kapot van verdriet

Vandaag 3 weken geleden staat mijn hele wereld op zijn kop.... dat mijn man zelf vertelde dat hij een soort van verslaafd is... aan vrouwen..

Ik ben natuurlijk al vanaf januari bezig met de "ziektocht"
Maar vandaag weet ik niet meer wat ik voel, verdriet.. bedrog vanaf dat we 7 maanden verkering hebben en nu 15 jaren verder zijn..

Ik ben zo verdrietig. Tis alsof het niet echt is. Alsof ik een andere man heb..
Waarom duurt het zo lang allemaal voordat de therapie begint.. ( nog 2 weken wachten)

Alles lijkt een illusie. Snachts word ik wakker van dromen over andere...
Ik huil, leef van dag tot dag. Ik merk dat mensen om mij heen proberen me te begrijpen maar dat lukt niet omdat ze dit zelf niet echt voelen...

Waarom heb ik geen normaal leven meer?
Ik kan alleen maar huilen en nog eens huilen..
Ik ben compleet voor de gek gehouden, mijn halve leven.
Hij is nu open en de beerput lijkt alleen maar verder open te trekken...
Hij wil dit nooit meer doen, maar hoe moet ik hem ooit nog vertrouwen...
Hij wil er van af.. die drang...
Ik kan gewoon niet geloven Dat hij ooit genoeg aan mij alleen gaat hebben..
Het is net of hij zonder geweten heeft gehandeld. En NU het uit is gekomen hij 180 graden alles anders wil.
Zijn nachtmerrie is "gestopt" de mijne begint net...

Ik voel me zo leeg... Ik doe mijn werk en dingen die "moeten" daarna plof ik op de bank en doe niets.. als knuffelen met de hond of zoon en draai muziek..
Ik weet gewoon niet waar te beginnen...

Pennestreek
Miss, even een knuffel

Zonder verder in details te treden begrijp ik helemaal hoe jij je voelt nu. Ik heb het hier ooit eens omschreven als een vogeltje gevangen in een kooi. Je vliegt tegen de tralies op. En het hele nare is nietneens dat tegen de tralies aan vliegen omdat je eruit wilt, maar weten dat het daarbuiten niet beter is. Scheiden levert weer andere ellende op, en je wilt voor je kind(eren) alles geprobeerd hebben....
Het is een nachtmerrie, maar weet je, het komt goed. Hoe dan ook, en hoe lang het ook duurt, het komt goed. Je hebt je zoon en die blijft de stabiele factor in je leven, naast jezelf natuurlijk. Zorg goed voor jezelf. In alle opzichten. Zorg dat je goed eet, goed slaapt (desnoods met hulp van pillen), zoek psychologische hulp voor jezelf. En vooral, heb geduld. Het gaat eindeloos duren, jaren, en dat voelt nu vreselijk benauwend. Maar zoals je het nu doet, leven bij de dag, is de goede aanpak. Niet te ver vooruit kijken, dat helpt niet en je hebt bovendien toch geen idee van hoe morgen, volgende maand of volgend eruit ziet.

Ik vind het heel positief dat je man nu zo open is. Natuurlijk wil je het allemaal eigenlijk niet weten, maar je kunt pas echt werken aan herstel, zowel van jullie relatie als van jezelf, als echt alle ellende boven tafel is gekomen. Pas als je echt alles weet kun je weer gaan bouwen. Zie ook het verhaal van Puinhoop.

Heel veel sterkte lieve Miss. Je doet het echt goed. En huilen mag. Desnoods 3 dagen. En dan merk je dat je vanzelf weer wat opkrabbelt. Echt, dat gaat vanzelf. Dat besef heeft mij destijds heel erg geholpen. Ik raakte heel erg in paniek van die dips, maar na verloop van tijd ontdekte ik een patroon. En toen werd het te overzien, toen wist ik dat er altijd weer een eind aan kwam. En sterker nog, dat ik na zo’n dip zelf weer was gegroeid, een inzicht had gekregen, een stap gezet. Ik hoop dat het voor jou ook zo werkt.

En dat mensen in real live je niet begrijpen, dat is zo. Lang leve Ouders Online. Hier begrijpen we je maar al te goed.

Signe
Miss

In alle verdriet lees ik hier stilletjes mee met jullie verhalen.
En stil word ik daar wel van, wat een verdriet allemaal.
En waarom vraag ik mij af?

Dat is hier ook nog steeds de grote vraag: WAAROM?
Alles hebben en nu het kaartenhuisje in duigen zien vallen.

Niet alleen het bedrog, het liegen, het seksuele maar mijn man heeft er ook financieel een puinhoop van gemaakt (hij deed de admin maar heeft maanden geen post geopend en gewoon weggedaan). Hij is ontslagen door zijn affaire (was constant afwezig van zijn werk). En hij heeft mij ziek gemaakt door zijn avontuurtje met haar (veilige seks jaja). Straks weet ik wanneer ik geopereerd wordt.

Ik vecht dus op alle vlakken. Maar het vechten voor onze relatie is voorbij. Ik ben zo druk in mijn hoofd met al die andere dingen dat er geen ruimte meer is om te zien of wij ooit nog zouden kunnen werken als koppel. Is totaal niet aan de orde nu.

Eerst moet ik orde krijgen in alle chaos. Mijn gezondheid terug op de rails krijg en het financiële.

Ik herken veel van jou @Miss. Telkens weer geslingerd worden in het bedrog, van al die jaren. Hier heeft hij ook 15 jaar geleden al eens willen afspreken met een ex-liefje van hem. Hij wou het zogezegd mooi afsluiten. Nu vond ik na deze Truus ook hetzelfde mailtje: dat hij nog met haar wou afspreken om het mooi af te ronden. Want dat hij dat met zijn andere grote liefde niet heeft kunnen doen en daar nog altijd pijn van heeft. Van mij is er dus geen sprake. Erg confronterend allemaal.

Nu even mezelf tezamen rapen en klaarmaken voor de dokter. Is zo vernederend om dit aspect ook nog te moeten ondergaan...

Miss
Signe

Dat is het " lichtpuntje idd" gister mijn bloed onderzoek uitslagen en soa test gehad. Negatief. God dank... allen wel het pap3 b gehad ( vorig jaar) en weet nu dus ook waar dat mogelijk vandaan komt... steeds wegbrandrm van toen der tijd....

Jezus wat een vreselijke toestand met je gezondheid en financiën.
Financiën heb ik altijd in regie gehad. Hij heeft nu ook geen bankpas van onze rekening. Krijgt hij ook niet meer. Hij krijgt contanten van me.

Ik snap dat je niet meer vooruit kijkt. Ik doe dat al niet eens, laat staan jij met nog meer zorgen.

Dankjewel voor je bericht. Weet dat je echt niet alleen bent

Precies wat je zegt pennestreek...
Lijkt geen einde aan te komen...
Dankjewel voor de knuffel..ik omarm hem...

Mari
Miss!

Je zegt dat het zo lang duurt met de therapie. Dat is frustrerend natuurlijk ook voor je man als het hem echt serieuze zaak is en hij onthoudt zich, valt hij nu in een gat. Maar als hij serieus is, kan hij vandaag nog naar een meeting van de SLAA, dat is een aa voor seksverslaafden. Daar kan hij zijn proces delen, voelt hij zich minder alleen, kan hij zien dat er meer mensen het hier moeilijk mee hebben... en voor jou is het een teken dat hij serieus is. Vrienden van mij hebben hier heel veel aan gehad. Misschien kun je het eens voorleggen aan hem? Hier een link http://www.slaa-nederland.nl/nl/contact-en-bijeenkomsten

Miss
Signe

Mijn gedachte zijn bij jou.

Ik maak soms grapjes het ALTIJD erger gekunt, voor het zelfde geldt was je een Seriemoordenaar zeg ik dan tegen hem.

Nu ik jou post weer lees. En het echt pas door dringt wat je post kan het idd nog veel en veel erger zoals bij jou, gezondheid en financiën aan diggelen.
Heb je daar hulp bij ?

Ik weet wel mocht je beh worden aan een geslachtsziekte ( die ik dus 5 jaar geleden had waar ik nu dus wel achter ben, amahola blaasontsteking wat ze zeiden) je die niet alleen van 1 Truus en hem oploopt. Dan moet hij toch flink met meerdere hebben gerotzooid.

Ik mag hopen dat die scharrels ook geïnfecteerd zijn. Karma. Misselijke wijven. Wisten ze van jou bestaan en eventuele kinderen?
Bij mij wisten 2 ervan van ons bestaan. Ik kan ze doormidd en breken van boosheid. Huigelaars !!!!!!!!
En mijn schoonvader wist van al zijn avonturen, die hoeft nooit maar dan ook nooit meer iets van mij te verwachten. Maar ook hij krijgt te maken met karma never losses een address!

Hoe was het zhuis bezoek?
Ik hoop dat het " mee " is gevallen?

Ik leef met je mee. Echt. Wat een pijn.
En van een huwelijk kan ik op dit moment niet eens spreken laat staan jij.
Zorg goed voor jezelf al wat kan !!!
En onthoudt zijn leven gaat verder, maar het jouwe ook en laat je niet geestelijk kapot maken!!
Ben trouw aan jezelf en doe wat goed voelt.
Kus

regenboog
Sterkte Miss

Miss, ik kan alleen maar zeggen, zorg goed voor jezelf!!!!
Het zal erg zwaar worden maar hoe donker het ook word, het word ook weer eens licht!

Knuffel van regenboog

JJ
Miss

Ik vind het echt knap van je dat je nog bij hem bent. Je hebt het over verslaving, eerst gaf je aan aan seks en lust, nu aan aandacht. En het is niet 1x maar meerdere keren geweest en al jaren aan de gang. Je zegt dat ook je schoonvader in het 'complot' zat. Als ik dan even terug denk aan de periode dat de affaire van mijn vrouw speelde en hoe verdrietig het mij maakte dat er mensen die ook dicht bij mij stonden me de waarheid onthielden en het zelfs goedkeurden,... chapeau dat jij nog strijdt hoor.

Ik heb helaas enige ervaring met verslaving en heb moeite met het fenomeen verslaving aan aandacht, ik kan me daar moeilijk in verplaatsen.
Ik heb zelf heel lang geblowd. Ik heb dat hier in de verhalen niet benoemd, maar het is voor mij een groot deel van de reden dat mijn vrouw en ik ons eigen gang gingen. Ik moest en zou elke avond me terugtrekken, ik richtte mijn leven in om het gebruik heen. Uurtje eerder van werk, kinderen gehaast naar bed, en als mijn vrouw op stap wilde met de kinderen vond ik het wel best dat ze zonder mij ging, dan had ik de tijd voor mijzelf. Mijn verhaal in de openingspost van deel 4 hint over een drastische verandering in mijn leven toen mijn vrouw in februari vorig jaar wilde scheiden. Nou, dat was hem dus. Cold turkey, helemaal gestopt. In een jaar dat de drang wellicht wel het allergrootst was om emoties af te stompen vocht ik 2 gevechten. Afkicken, tijdsinvulling geven aan de uren die ik had weggegooid en mijn huwelijk redden. Het heeft 2-3 maanden geduurd om van de drang af te komen en ben mezelf echt tegengekomen. De dromen kwamen terug die ik niet meer had door het blowen, dromen die vaak niet leuk waren vanwege de situatie waarin mijn huwelijk zat.
Nee, ik verwacht geen applaus. Die verslaving was een monster. Ik ben vaker gestopt, hield het dan 2 maanden vol en kreeg het uiteindelijk weer voor elkaar om het ritme weer op te pakken. Egocentrisch.

Dit gezegd hebbende denk ik dat mijn verhaal voor sommigen in een ander daglicht komt te staan, sommigen zullen mijn vrouw wellicht groot gelijk geven dat ze het bij een ander zocht en bij me weg wilde Ik heb achteraf altijd gezegd dat ik het in die periode allemaal beter had kunnen begrijpen dan toen 'het' gebeurde. Maar er was op dat moment al teveel beschadigd.

Wat ik wil zeggen lieve Miss: ik vocht tegen die verslaving, tegen het verwateren van intimiteit in mijn huwelijk, maar bovenal tegen mijzelf. Ik had enorme gewetensbezwaren, terwijl ik gewoon doorging, de paradox. Ik hoopte dat mij vrouw me zou stoppen (nee, mijn eigen verantwoordelijkheid), heb zo vaak alles jankend weggegooid, het lukte niet. Jouw verhaal in het begin, manlief die deed alsof er niks aan de hand was, klinkt als de ontkenning die ik ook heb geprobeerd door de jaren heen. Maar toch vind ik een fysieke -gewoonte- verslaving aan wat ik deed of een lust- en aandacht verslaving 2 andere dingen. Maar ik kan me er wellicht niet genoeg in verplaatsen. Er zijn niet voor niks hele groepen van mensen die er last van hebben.

Maar alsjeblieft, blijf bij jezelf hoor. Je hoeft niet alles te pikken, ook niet als het een verslaving betreft. Als hij nu vol berouw heeft en er echt mee aan de slag gaat én jij op termijn denkt erover heen te kunnen stappen dan gun ik je alle kracht ervoor, maar jeetje, ik heb het met een externe lover voor 2 maandjes al ingewikkeld zat gehad. Blijf hem de goede kant uitduwen, een verslaafde heeft die stok nodig om over die drempel geduwd te worden.

Korte update dan nog..
Vrouwlief en ik hebben een lastige week achter de rug. Na een topweekend met een leuk feest kakte de boel ineens helemaal in. Ik ben daar echt hooggevoelig voor, wat weer averechts op haar werkt, beide zo onzeker als de pest over onze relatie waarin we merkten dat we een beetje stilstaan en het gevoel 'is dit het nu' ons overviel door de dagelijkse sleur van kinderen naar school, werken, beetje bankhangen voor de tv of sporten en slapen, waarbij mijn inmiddels stokpaardje -intimiteit- dan een dingetje ging worden. Ze bleek nog steeds te reageren op sociale huurwoningen, met als reden het 'wat als het toch niet blijkt te werken', wat voor mij toch wel een signaal is. Ondanks mijn onzekerheden dat we een relatie gaan hebben waar we beide voldoening uit blijven halen spreek ik uit 200% voor haar te willen gaan. Ik heb er grote moeite mee merk ik dat ze plan B op de achtergrond blijft voeden.
Het deels 'acteren' van het gaat goed was weer terug. Wanneer ik haar een knuffel geef, vrolijk teruglachen, ook als ze er geen zin in heeft. Ik vind dat vooral lastig: wat is nog gemeend, wat is gespeeld?

Beiden dus ook bewust ervan dat we zullen moeten blijven praten, blijven werken voor we weer terug kunnen komen bij het onbezorgde gevoel dat het weer 'gewoon' is, niet alles onder een vergrootglas licht, zowel het positieve als het negatieve.

Opgeven doen we niet, maar het is verdomd ingewikkeld.

O ja,.. mijn vrouw heeft me 'ontdekt' hier, maar heeft niet alles gelezen. Ze was nieuwsgierig, maar gunt me mijn uitlaatklep.
Dus lieve schat, als je dit leest: ik hou van je ;)

Ik merk steeds meer dat mijn verhaal niet meer in dit topic thuishoort, het vreemdgaan knauwt nog steeds, maar is niet meer het pad dat ik bewandel. Ik vergelijk nog wel in mijn hoofd de situatie van ons en die zij had met hem. Mijn dromen vullen zich nog met beelden die ik niet wil zien en in een week als deze spookt het de hele dag nog wel door mijn hoofd, maar mijn 'probleem' is vooral de weg van herstel die voor de ontrouw als was ingezet. De ontrouw was niet meer dan een spijkermat op de weg die de banden heeft lekgeprikt, maar er zitten inmiddels nieuwe banden onder de auto en we rollen weer. Destination unknown.

pluis
JJ

Wat kun jij je toch goed verwoorden JJ. Ik kom er later nog op terug ivm weinig tijd maar ik zit er net zo in als jij. Weliswaar was er bij ons geen echte problematiek, ik zie het vreemdgaan inmiddels idd als een spijkermat, we gaan gerepareerd door, en heus wel met downs tussendoor maar we gaan ervoor en we komen er wel.

Miss
JJ

Dankjewel voor je hartelijke bericht !

Het is ontzettend pijnlijk allemaal. En wie denk je dat er vanmiddag onverwacht op de stoep stond?

Yep, mijn schoon pa om te praten, ik ben kort maar krachtig geweest. Heb niets meer met hem. Afgesloten hoofdstuk in mijn leven. Grote onbeschofte egoïst om zich zo durven te laten zien !

En even over je blow gedrag. Ik ben zelf niet bekent met het gebruik van maar heb wel een goede naaste vriendin waarvan haar man het zelfde doet als wat jij deed. Hij " verwoest " daardoor ook hun band en de band met zijn 2 kinderen. Maaaaar ik begrijp je wel ! En hem! Niets liever dan NU toch niets te hoeven voelen?
Ik zou NIETS liever willen dan dat op dit moment.

Maar doe het niet vanwege mijn zoon. Ik denk aan zijn toekomst op dit moment.

Ik drink daarom ook erg weinig. Omdat ik weet dat ik er gevoelig voor ben. Gisteren naar een concert geweest en ging los met een vriendin. Dat heeft me echt even goed gedaan de situatie te ontvluchten thuis dus begrijp je gebruik van toen !!

Mijn drinkt en gebruikt niet. Casino zijn we ooit 1x geweest en ga ik nooit meer naartoe. Kreeg hem met geen mogelijkheid mee naar huis ?( ook zn verslaving)
Gamen doet hij nu plankgas zodra de taken in huis gedaan zijn. Ook een verslaving ? Vluchten ?

Ik ben zo op van verdriet, moeheid en het geen geloof meer hebben in mijn man. Daar hebben we gister middag een heel luid gesprek over gehad. Alles wat hij zegt zijn loze woorden voor mij. Dat zei je toen ook.
Dat zei je 4 weken geleden ook. Die gedachtes komen continu.
Hij zegt ook alles wat ik zeg geloof je niet....

Hij stuurt foto s op plaatsen waar hij is of naartoe gaat.
Maar af gelopen december is er ook nog een Truus bij een bekent tankstation een aantal keren in gestapt.... tja wat heeft zn foto op dit moment voor zin.

Wat is dat toch je hoofd en hart zitten totaal niet meer op 1 lijn. En alles is moeilijk.
Ik richt me compleet op mezelf en zoon.

Ik hoor nog maar de helft van wat hij zegt.
Ik geef hem idd een kans om te zien wat profs zeggen in de therapie straks.
Het steeds meer twijfelen over of hij ECHT verslaafd is spelen ook steeds op in mijn hoofd. Omdat het nu steeds in de gesprekken om de aandacht gaar die hij krijgt.
Dus zoals hij al deed op zijn werk niet meer naar afscheidsfeestje gaan, diensten draaien die anders zijn om andere vrouwen tegen te komen. En ga zo maar door. Ik hoor en zie nu pas hoe diep het zit uit zijn verhalen en vermijdes die hij doet....

Is dat wel een verslaving ?
Ik lees obsessief porno etc etc. En dat doet hij totaal niet.
Is het dan niet de kern bij hem?

Maar over 1,5 week heeft hij de intake. Daar mag ik nog niet bij zijn. Ik vraag me af wat me te wachten staat daarna.........

Liefs en bedankt voor je post! Doet me goed !
Wat ik eerst dacht mnd geleden dat onze huwelijken op elkaar leken is totaal niet. En daar ben ik blij om voor jou/ jullie.
Ik vind dat er voor jullie nog echt hoop is.

Miss
Regenboog

Dankjewel !!!!

Nu voelt het idd niet zo! Maar ik heb nog een klein beetje hoop En gelukkig ben ik "sterk".

Dit is me overkomen! En het landt met de dag steeds meer.....

Lijkt nog steeds alsof het over iemand anders gaat en niet ons/ mezelf.

Liefs !

Miss
JJ

Denk dat ik je post al 20 keer gelezen heb. Een samenvatting van de, mijn waarheid, zoals jij het post..
Zwart op wit...

Ik word continue van links naar rechts geslingerd.
Het blijven is zwaar, het weg gaan is zwaar. Het gebroken gezin wat mijn zoon overkomt waar mijn man natuurlijk voor verantwoordelijk is...
Als ik daar aan denk kan ik alleen maar huilen, en aan de andere kant vraag ik me af waar mijn zelfrespect is? Om hem nog een kans te bieden.

Zou de tijd echt helen?
Wat is dat toch? Zou het het zijn dat ik te vast hang aan mijn leventje?
Allerlei vragen die maar door mijn hoofd spoken.

Als ik posts van andere lees, die ook al een hele tijd verder zijn.. Dan krijg ik de kriebels van het bestaan wat mij te "wachten" staat... als ik blijf...

juf Ank
miss

Kun j je man niet vragen een poosje ergens anders te bivakkeren? Een relatiepauze?

Miss
Juf ank

Op dit moment laten onze financiën dat niet toe.
Net in december een giga dure garage box gekocht. Op het oog op de toekomst om te verkopen als we met pension gaan..
Mooie illusie he.

Zeker wel aan gedacht en vrijdag nog een gesprek over gehad om weg te gaan.

Mijn schoonmoeder zit ook niet op hem te wachten. Is zelf uitbehandeld in kanker dus enorm veel aan haar hoofd...

Dit alles met hem valt haar ook erg zwaar, zeker omdat al haar eigen verdriet omhoog komt door het bedrog van mijn schoonvader en verder zien vrienden hem ook niet graag aankomen met al zijn leugens die hij mij geflikt heeft. Dus wel duidelijk hoe alleen hij er zelf voor staat en hij zich dit ook maar al te goed realiseert. Iedereen heeft het gehad met hem. ( behalve schoonvader omdat die zelf net zo erg is)

Toch bedankt voor het meedenken.

juf Ank
dus

heb jij het maar te slikken eigenlijk, omdat hij nergens heen kan?
Wie zijn probleem is het eigenlijk....
sterkte met de situatie!

Miss
Zou je denken hè

Precies wat je zegt.

Ik zit met een man die " ziek is" verslaafd? " ( geen idee) of " vreemdgaat " zodra hij zelf problemen heeft in zijn hoofd.
En daarmee in al die jaren nooit naar mij toe is gekomen.

Enige is zelf weg te gaan als we dit niet overwinnen.

Miss
Maar

Op dit moment denk ik daar niet aan. Ik heb ons huis compleet opgebouwd de afgelopen jaren. Met hulp van mijn vader( kwa klussen en verbouwen)
En heeft onze zoon recht op zijn eigen bed.
Dit klinkt jou misschien raar in de oren..
Maar dan maar langs elkaar heen leven en evengoed af en toe praten. En de therapie af gaan wachten...

Iemand ervaring met ggz monumentum?

Miss
Juf ank

Maar als ik nu naar een onbewoond eiland kon dan deed ik dat. Begrijp jou reactie.

Hij maakt van zijn probleem het mijne.

Zo zie ik dus een stuk van mezelf dat ik altijd weer de goedzak ben... dat stuk zelf respect wat ik poste.

Terwijl mijn hele spaarpot ( zoals mijn psycholoog ze noemt , mijn vrienden/ familie die het weten) zegt waarom geef je hem toch nog een kans ??
Ongekend.
Ik heb gelukkig die fijne spaarpot die dag en nacht klaar staan voor me en dat geeft weer licht in mijn leven...

Weg gaan is nu nog geen optie voor me.

Mari
Miss

Ik vind het heel rot voor je allemaal. Ik had een paar dagen gepost over de SLAA waar je man naar toe zou kunnen gaan. Had je dat gezien? Heeft hij/ jij er nog iets mee gedaan?

Miss
Mari

Goedemorgen Mari

Dankjewel. De site lag er toen uit en net weer zag ik. Maar ik heb daar ook al eens in januari op gekeken toen ik sherlock was...

Maar hij start volgende week bij ggz momentum en naar de huisarts geweest. Daar is ondersteuning.
Wel erg bedankt voor het doorgeven van de site. Het leek me toen ook een goede organisatie en hulp. Beetje zelfde als ggz.

Maar de knauw zit toch echt ook bij mij. Alles wat hij nu zegt riep hij in het verleden ook.
Ik heb geen ander nodig alleen maar jou etc. ( daarom oom getrouwd vorige zoner)
En dan blijft bij mij de vraag :Waarom ben je dan toch zo vaak vreemd gegaan?
Als je genoeg aan mij hebt. Echt ziek ?

Hij beloofd nu na de hulp te veranderen. Maar dat is de grote vraag.

Dankjewel voor je reactie.

Miss
Signe

Hoe is het? Is de operatie goed verlopen ?

Knuffel van mij

Johnweethetniet
Heftig

Mijn vrouw is verliefd......

Ik ben er achter gekomen dat mijn vrouw allerlei geile berichtjes met een collega aan het delen was...dit al 4 maanden lang nu...na 4x haar belofte dat ze echt ging stoppen omdat ze mijn niet kan missen. Heeft ze nu echt voor mij gekozen zegt ze...ik vind het zo moeilijk te geloven...maar wil dat zo graag!...ze zegt dat ze verliefd is op hem...maar wel voor mij te willen gaan...zij is zijn leidinggevende en ziet hem op het werk dus altijd.

Wat heel lastig is voor mij is dat ik alles gelezen heb (wat zij gedeeltelijk weet) en dus ook al haar giga toewijding in haar verliefdheid naar hem toe.

zij zegt ons 100% een kans te willen geven omdat ik de meest fantastische vent ben...pffff Maar ze wil niet van baan veranderen...terwijl ik juist denk...wat nou!...hoe kan je ons 100% een kans geven als jij hem blijft zien...
Ik weet het niet meer...wie wel?

Miss
Johnweethetniet

Goedemorgen John,

Is het alleen bij appjes gebleven of meer?

Dat zou IK gaan onderzoeken.
Dat heb ik zelf namelijk de afgelopen maanden gedaan bij mijn man...

Ik wil je niet bezorgd maken maar je hebt recht op de waarheid.
Mijn man ging vreemd, en hield 4 maanden( tot 18 mei 2018) vol dat dat de enige was. Nu weet ik sinds 3 weken dat hij met nog veel meer vrouwen vreemd is gegaan en zoals vele andere mensen hier, als ze betrapt zijn ze vast hangen in vele leugens...

Ga graven. Wees sherlock holmes. Hoeveel pijn het ook doet. Geloof niet te veel van wat ze zegt.
Ik wil niet iedereen over 1 kamp scheren. Maar ik was ook zo goed gelovig.. En mag nu de prijs betalen.
Ik wens je het beste..

Miss
En ja

Een daarvan was er collega op zijn afdeling. En het duurde 7 maanden zonder dat ik het wist. Van appe tot hotel, van hotel naar dagjes sauna..... allemaal toen ik hard aan het werk was.... geld aan het verdienen voor ons gezin. Ons bestaan...

Dus snap jou hele situatie.

Hij werkt ook nog steeds met haar. En alles is voorbij zegt hij. Ook daar heb ik mijn bedenken bij. Maar ze zijn met ruzie uit elkaar gegaan. Dus daarom praten ze nog maar Amper zegt hij.

Ik wil je alleen zeggen. Ik begrijp je.

Johnweethetniet
Pffff

Alweer kan ik maar 1 woord bedenken.....heftig...wat is dat toch een k.tgevoel...ook jij nog steeds heel veel sterkte.

Ik ben echt op onderzoek gegaan...en alles gelezen waar ik bij kon....en dat was veel...maar verder dan kussen is het nooit geworden nog.
Dat weet ik nu wel zeker...wel waren er plannen om verder te gaan dan dat....daar kwam ik achter...ik zou een weekend weg gaan met mijn broer....totdat ik erachter kwam dat zij met hem van plan was om hun "eerste" mooie nacht te hebben....zo pijnlijk om te lezen

Miss
Ongelooflijk

Ja soms leven we in een roes...
Roep ik ook hard op, in welke illusie heb ik geleefd? te denken dat hij oooooit alleen voor mij zou gaan.

Maar goed mijn man is misschien wel verslaafd dat is weer een heel ander pakket. Dan heb je het over een doorgewinterde vreemdganger.
Totaal ander geval dan bij jou.

Ik hoop dat ze vanaf nu eerlijk naar je is...
Maar het vertrouwen is geschaad en dat kost veel tijd John.

JJ
Johnweethetniet

John, lastig joh. Sterkte in ieder geval.

Vergelijkbaar met mijn situatie qua verliefdheid op een andere man door mijn vrouw. Ook tussen hen heel wat amoureuze appjes en van het één kwam het ander. Lees de openingspost van dit deel (4) maar eens, en mijn samenvatting aan het einde van deel 3, anders val ik in herhaling.

Ook ik weet meer dan me lief is doordat mijn onderbuik me zei dat er iets niet klopte. En ik kan je vertellen dat ik daar nog bijna dagelijks door mijn lieve hoofdje mee geconfronteerd wordt. 'We hoefden elkaar maar aan te kijken en we vraten elkaar al op', gaf ze bijv. als antwoord op een vraag van een vriendin over de seks met hem. Met mij gebeurt er nog steeds erg weinig op dat gebied. Dat doet veel met je als man. Je wilt toch begeerd worden, aantrekkelijk gevonden worden, de enige kerel zijn voor haar waar ze aan wil zitten enz. Ik kan me dus wel inleven wat die verliefde berichtjes die jij hebt gelezen van haar met vriendje met je doen en nog zullen blijven doen, zeker als dergelijke affiniteit jou niet ten goede komt. Je zult gaan vergelijken.

Ik heb natuurlijk geen idee hoe lang je getrouwd bent, of er kinderen in het spel zijn, hoe jij jullie relatie zag en nu ziet en of er toekomst is. Je vrouw vond blijkbaar spanning en aantrekkingskracht bij een ander die ze met jou niet meer kon ervaren. Klinkt hard, maar dat is erg herkenbaar. Verliefde gevoelens krijgen bij een ander kan natuurlijk, maar de ander zo ernstig vergeten dat je verder wilt gaan dan dat, dat zegt wellicht iets over de toestand van jullie relatie. Ja ik spiegel heel erg naar mijn eigen situatie. Ik neem het haar kwalijk en voel me gekwetst door de dingen die ze met hem deelde, en vooral over de vele leugens, maar zie ook uiteindelijk wel dat er dingen anders hadden gemoeten die haar deuren open hadden gezet voor deze affaire. Kunnen jullie er op die manier naar gaan kijken en speelt er wellicht meer? Op die manier kunnen jullie wellicht samen werken aan een verbeterde versie van jullie relatie.

Als zij zegt 100% voor jou te willen gaan en jij wilt verder zul je haar weer moeten gaan vertrouwen. En dat wordt een pittige opdracht. En zij zal moeten leren begrijpen wat het met jou doet en daar naar handelen en duidelijk en eerlijk zijn waar ze wat doet met wie. Mijn vrouw stuurde me foto's van waar ze was, zetten dingen ruim van tevoren op de kalender. Flauw en kinderachtig,.. kan, maar het hielp om het vertrouwen weer terug te vinden.

En of het dan handig is om met die man in kwestie te blijven werken. Nee natuurlijk niet!
Ik kan me er weinig bij voorstellen. De lover van mijn vrouw mocht ze van mij per direct uit haar leven bannen en ondanks wat pogingen om 'in de toekomst' gewone vriendschap te kunnen hebben heb ik ook dat direct naar het land der fabelen verwezen. Maar om nou te eisen dat ze haar baan opzegt of hem ontslaat, dat gaat waarschijnlijk niet.

Of je nog verder op onderzoek moet zoals Miss aangeeft,.. ik weet het niet. De waarheid is pijnlijk en ligt -hopelijk- achter je. Maar niks is zo klote als later nog uitvinden dat ze toch verder gegaan is dan opgewonden appjes, zie bijv. het verhaal van Puinhoop.
Rook, vuur,.. ik zou het ook niet geloven dat het daarbij is gebleven, maar ik ken je vrouw niet, lastig oordelen. Als ze 4x nodig had om te stoppen, waarom zou ze dan nu écht stoppen.

Pagina's

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.