Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Lees ook op
Shirley

Shirley

31-07-2018 om 11:23

Wel of niet zwanger

Hey hey,

De afgelopen 3 maanden is mijn menstruatie uit gebleven. Inmiddels heb ik al drie testen gedaan en geven deze allemaal “niet zwanger” aan. Toch blijft de menstruatie voor alsnog uit. Heeft iemand hier ervaring mee wat dit kan betekenen? Mijn huisarts heeft pas aankomende dinsdag plek dus tot die tijd moet ik wachten. Ik heb verzocht om een bloedtest dus ik hoop dat daar meer uitkomt of dat de huisarts mij kan vertellen waarom mijn menstruatie zo lang uitblijft. Ik ben 24 jaar, dus aan de leeftijd kan het niet liggen lijkt me.

Ik hoop dat iemand hier ervaring mee heeft en mij meer gerust kan stellen.

Schildklier?

Weet je of je schildklier normaal werkt? Als hij te hard werkt, kan menstruatie uitblijven en zijn de symptomen ongeveer gelijk asn het zwanger zijn. Google even op Ziekte v Graves (of te snel werkende schildklier).

juf Ank

juf Ank

01-08-2018 om 02:59

ben je

misschien sterk vermagerd?

Shirley

Shirley

01-08-2018 om 10:15

Niet afgevallen

Ik ben niet vermagerd ben juist aangekomen ook in verband met 2,5 maand niet hebben kunnen lopen na het breken van mijn voet en het scheuren van mijn enkelbanden. Alleen mijn buik wordt rond in plaats van wat vetrolletjes. Vanaf mijn heup naar voren. Niet heel erg maar wel een beetje

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.