Relaties Relaties

Relaties

Kaaskopje

Kaaskopje

30-10-2018 om 09:44

Familiediner


Floria

Floria

31-10-2018 om 11:07

Kaaskopje

Als je dan óók nog bij het Familiediner zou meedoen, zou men denken dat je een actrice was!

Kaaskopje

Kaaskopje

31-10-2018 om 11:12

Floria

Haha, zou het? Stand in ). Nou... bij het programma waarin ik dus mee moest voor dochter, werd haar verhaal en wij dus als gezin, ook nagespeeld door acteurs. Ontzettend grappig hoe ze de plank dan misslaan. Het verhaal zelf werd wel door ons zelf verteld en daarmee dus in beeld gebracht. We hebben er eigenlijk alleen maar positieve reacties op gekregen.

Alison

Alison

31-10-2018 om 14:31

Kaaskopje

ik kan me de reportage over je dochter nog herinneren. Ik vond dat jij je heel goed presenteerde, helder coherent verhaal. Belangrijk ook om te vertellen.
Je hond heb ik dan weer gemist
Ooit heb ik ook meegedaan aan een tv programma. Lieve Martine voor de andere ouden van dagen Laten we het er op houden dat het niet bepaald mijn "finest hour" was. Het leek me spannend en leuk om eens mee te doen. Ik was nog jong en dom. Na jaren kreeg ik nog reacties "heb ik jou niet op tv gezien?" Niet voor herhaling vatbaar want ik vind die herkenbaarheid verschrikkelijk. Helaas weet je zoiets pas achteraf.
Na een gebeurtenis in mijn leven die uitgebreid in het nieuws is geweest ben ik een aantal keren benaderd door journalisten en redacteuren. Sommige waren behoorlijk hardnekkig. Ik heb alles afgewezen. De impact van de gebeurtenis was er niet naar om daar mee naar buiten te komen en de privacy die ik over had, wilde ik beschermen. Vooral voor mijn kinderen die helemaal nergens om gevraagd hadden.
Iemand die ik via FB ken heeft hetzelfde meegemaakt en zij heeft juist enorm veel publiciteit gegenereerd om anderen te waarschuwen. Ik vind het bewonderenswaardig dat je iets uitermate treurigs kunt omzetten in iets positiefs maar het is niets voor mij.
Mocht ik benaderd worden door welk programma dan ook, van Candid Camera tot Familiediner, ik doe niet mee. Lieve Martine was goddank van voor de digitale tijd en is, bij mijn weten, nergens terug te vinden maar tegenwoordig wordt alles bewaard en eindeloos weer bekeken. Dus je blijft ook eindeloos rondspoken op internet. Nee, dank je.

Phaedra

Phaedra

31-10-2018 om 18:56

Nog een ON-er

Ik heb notabene op tv naast! Bert van Leeuwen gestaan Maar dat was niet bij het familiediner, en vrijwillige deelname.

Phryne Fisher

Phryne Fisher

31-10-2018 om 19:05

Leuk juist

Ik ben een keer herkenbaar op tv geweest, als publiek in een spelshow. Mijn oudste heeft een keer meegedaan aan een tv quiz en gewonnen. En jongste heeft laatst gefigureerd in een film maar we moeten nog afwachten of ze in beeld komt.

Bregje

Bregje

31-10-2018 om 22:19

deur dichtgooien

Ik zal de deur dichtgooien, hier komen ze niet binnen.

Ik zie mijn schoonmoeder het programma wel inschakelen.

Schoonmoeder hebben we twee jaar terug gezegd dat het klaar is maar als ze de kinderen wil zien moet ze het laten weten, ze is 1x langsgeweest voor de verjaardag van de jongste en daarna heeft ze nooit meer iets laten weten. Alles draaide om haar en mijn man werd altijd achtergesteld in de familie, omdat hij de enigste is die het wel voor elkaar heeft en zijn zussen niet, daarom kregen zijn zussen alle aandacht, ook al waren het oplichters en moest mijn man niet zeuren, want die had al alles. Het enige wat hij wilde was dat zijn moeder trost op hem was en dat hij de liefde kreeg die hij wilde. Maar dat kon niet. Op een gegeven moment houdt het op.

Kaaskopje

Kaaskopje

01-11-2018 om 00:57

Alison

Ik denk dat het programma ook een beetje therapeutisch werkte voor dochter. Ze is over het algemeen een binnenvetter, althans tegenover ons, de ouders. Dat programma was dan wel meteen het andere uiterste . Ze vertelde in dit interview hoe erg ze het had gevonden dat wij dat mee hebben moeten maken. Ik had dat op zich ook zonder het programma wel begrepen, ik had daar zelf helemaal niet zo naar gekeken. Het overkwam ons, dan handel en doe je. Maar dat het haar zo hoog zet, vond ik ontroerend. Fijn ook om dat vervolgens weer te kunnen bespreken.

Ik snap heel goed dat je niet met alles met je snufferd op tv wilt komen.

ZZPer

ZZPer

01-11-2018 om 10:53

impact

Ik ben één keer geïnterviewd voor het NOS journaal, een paar jaar geleden. Zat ineens Eva Wiesink bij mij op de bank. Het ging over plannen die het kabinet had om bepaalde regelingen af te schaffen en wat dat zou betekenen voor zelfstandigen. Het product wat ik maak kwam ook even in beeld en dat heeft me geen windeieren gelegd: de omzet piekte enorm.
Wat ik wel bijzonder vond was dat ik ineens mailtjes en Facebook-vriend-verzoeken kreeg van mensen die ik in geen 20 jaar had gezien en die allemaal alleen maar te melden hadden 'ik heb je op het journaal gezien'. Ik zou zelf alleen denken: 'hé die ken ik' en het daar verder bij laten.
Ik heb gelukkig geen drama's in de familie maar of ik in de limousine van Bert zou stappen... ik denk het niet. Ik breek niet snel met mensen en ALS het gebeurt dan heb ik er in mijn gevoel alles aan gedaan en is het wat mij betreft ook echt stuk.

Kaaskopje

Kaaskopje

01-11-2018 om 11:25

ZZP'er

Nummer 3 van mijn tv-optredens, van man en mij en ook oudste dochter, was vanwege een item in een EO-prigramma. Ik kom niet op de naam, maar een soort Brandpunt, maar dan van de EO. Oudste dochter was nog maar twee maanden en ik wilde eigenlijk buitenbeeld blijven met haar. Maar nee, de EO, het gezin is de hoeksteen van de samenleving, hoe kon ik denken dat ze dat prille ouderschap buitenbeeld zouden willen houden?Dus met ons drieën op de bank. Toch wel grappig. Voor datzelfde onderwerp heb ik ook in de krant gestaan. Ditmaal met hond en zwanger van de tweede.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.