Alles Digitaal Alles Digitaal

Alles Digitaal

Maro

Maro

06-11-2018 om 17:24

betalen jullie voor Dropbox?

Mijn dropbox is vol en nu kan er alleen bij door een abonnement te nemen. Hoe hebben jullie dat opgelost?

bicyclette

bicyclette

06-11-2018 om 17:26

Maro

"Hoe hebben jullie dat opgelost?"

Door te betalen

Of zet een deel van je bestanden over naar Google Drive (net zo lang tot je daar ook teveel hebt voor een gratis account).

Tweede account

Of je maakt een tweede account met een ander mailadres.

Bosbes

Bosbes

06-11-2018 om 20:34

Nee, anders

Dat heb ik anders aangepakt, dus ik betaal niet.
Ten eerste kreeg ik nog wat extra ruimte via anderen (ik weet niet precies meer hoe dat werkte).
Ten tweede ruim ik op: in principe wil ik op mijn dropbox documenten die ik graag overal in wil kunnen zien of aan wil kunnen werken.
Foto's en filmpjes zijn dat meestal niet, behalve tijdelijk als je bijvoorbeeld wat met mensen wil delen via dropbox. Ook andere grotere documenten heb ik meestal niet heel lang overal nodig.
Er is dus op mijn dropbox ook een mapje 'naar huiscomputer'. Eens in de zoveel tijd leeg ik die dus op mijn vaste computer. En die vaste computer back-up ik natuurlijk ook regelmatig.

Als je niet een of ander systeem zoals hierboven hebt, wat doe je dan over, pakweg, vijf jaar? Of over tien jaar? Ik denk dat je een eigen back-up nodig hebt en dropbox niet als back-up moet gebruiken. Anders is het een gebed zonder end.

Liefst natuurlijk twee back-ups: een thuis (schijf die aan je computer hangt bijvoorbeeld) en een die je elders bewaart (af en toe ruilen om ze beide up-to-date te houden).

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.