Relaties Relaties

Relaties

Fietsmaatje

Fietsmaatje

11-11-2018 om 20:29

Fietsmaatje


Welke intentie?

Welke intensie heeft het fietsmaatje van zijn vrouw? Zo te lezen, fungeert het fietsmaatje als een remedie tegen overgewicht en andere zwaarwegende lasten. De aandacht werkt als een herstel, waar je als behoevende, niet zonder denkt te kunnen.

Maar ziet hij haar als een serieuze relatie of als tijdverdrijf? Heeft zijn aandacht haar zand in de ogen gestrooid? De antwoorden op die vragen kunnen haar de ogen openen, zodat de zeilen in dezelfde richting staan.

Er is een draadje waarin vreemdganger dacht met vriendin verder te gaan totdat zij brak en voorkeur gaf aan haar gezin.

Met andere woorden,

het is moeilijk aan te nemen dat hij geen rol speelt en het geen kwestie is van tussen hem en TS.
Daarvoor hangt ze nu te veel aan hem.

Fietsmaatje

Fietsmaatje

15-11-2018 om 21:08

Gewone vriend

En ze kan wel leuk zeggen dat hij gewoon een vriend blijft, maar hij zal natuurlijk nooit een gewone vriend zijn. Niet in haar hoofd en niet in mijn hoofd.

Gewone vriend ammehoela

Een gewone vriend zal het nooit worden Fietsmaatje. Ze moet hem echt uit haar leven bannen, als jullie relatie haar lief is. Soms hebben de verliefde vreemdgangers even tijd nodig om dat te beseffen, maar ga op je strepen staan! Pas als hij echt uit de picture is, kunnen jullie weer werken aan jullie relatie. Haar gevoelens voor jou kunnen weer oplaaien, maar niet zolang hij nog in beeld is.

Ad Hombre

Ad Hombre

22-11-2018 om 09:04

Taal

"alle bij. Wel bij verschilde psychologen."

Het begint bijna een nieuwe taal te worden, he? Fas sinerend!

Plien

Plien

24-11-2018 om 17:20

verliefdheid

op iemand anders dan je partner kan op den duur ook weer voorbij gaan, al kan dat lang duren. Zelfs als je elkaar regelmatig blijft zien omdat je elkaar op het werk tegenkomt. Ik heb het zelf meegemaakt maar tussen die persoon en mij is niks gebeurd. We hebben ook nu bijna elke dag met elkaar te maken en dat gaat prima.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.