Verlies en Verdriet Verlies en Verdriet

Verlies en Verdriet

gula2018

gula2018

26-11-2018 om 14:45

Ouder met nietaangeboren hersenletsel (nah)

Ik ben op zoek naar lotgenoten van wie een van de ouders niet aangeboren hersenletsel heeft. Ik kom via google niet verder dus kom ik na lange tijd maar weer terug bij Oudersonline.
Door een hersentumor heeft mijn moeder nu nah zoals de artsen zeggen. Wat betreft de tumor (glioblastoma multiforme) is de situatie tot nu toe stabiel. Maar de naweeen van alle behandeling hebben een groot effect op zowel de lichamelijke als de geestelijke conditie van mijn moeder.
En vooral dat laatste is voor mij zo moeilijk om een plekje te geven. Ik heb mijn moeder nog wel maar toch ook niet meer want ze is een totaal ander persoon geworden.
Ben nu eens benieuwd of er hier mensen zijn die mijn gevoelens herkennen in deze situatie en die hier met mij over van gedachtes willen wisselen

Liefs Gulas2018

🎶🎵Sinbads vrouw🎵🎶

🎶🎵Sinbads vrouw🎵🎶

26-11-2018 om 15:09

Hier

Een inwonende schoonvader met NAH.

Vraag maar, als ik antwoorden heb kun je ze krijgen.

Ookja

Ookja

26-11-2018 om 15:44

herkenning

Ja, ook mijn moeder heeft NAH door een hersentumor.

Ik herken je gevoelens deels en wil graag van gedachten wisselen. Maar ik denk niet via een openbaar forum. Wel via de mail of de telefoon. Mogelijk kun je bij forumbeheer mijn mailadres opvragen.

Wil je liever via t forum van gedachten wisslen: ik lees mee en zal mogelijk ook wel iets posten. Maar ik deel liever geen privacy-gevoelige info op een forum.

Kaaskopje

Kaaskopje

26-11-2018 om 17:31

Gula

Er is ook een Facebook groep voor partners van iemand met nah, dat is ook geschikt voor kinderen van ... . Daar kun je fijn van je afschrijven en herkenning vinden. Ik lees daar meer dan dat ik reageer. Dat kan ook.

Dank jullie wel

Voor de reacties. Ik zal op facebook ook even kijken. En nee liever ook geen privacy-gevoelige info maar ik ben nu wel alweer wat wijzer geworden.
Nogmaals dank

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.