Over het forum Over het forum

Over het forum

Heel erg raar......directe link tussen website OOen centra voor jeugd en gezin

Ik zocht op “geur van hond” op internet, en kwam er achter dat mijn posting (alle recente postings overigens) te zien zijn op de home pagina van alle centra voor jeugd en gezin! Was het jullie bekend? Ik vind het helemaal geen fijne idee eerlijk gezegd.
Sini

Van de redactie

https://www.ouders.nl/forum/algemeen-ouderschap/dit-forumwat-is-nu-het-lokale-gedeelte

"Centra voor Jeugd en Gezin (CJG's) willen vaak een eigen forum, om ouders uit hun eigen verzorgingsgebied (lees: gemeente) met elkaar in contact te brengen, maar dat heeft meestal weinig zin omdat ze 'kritische massa' missen. Zeker als het een kleine gemeente is, komen er gewoon te weinig bezoekers om een goed functionerend forum te onderhouden.

Wij (Ouders Online) hebben daar het volgende voor bedacht. CJG's kunnen een koppeling maken met ons forum, waardoor het lijkt alsof zij toch een eigen forum hebben. Maar in feite is het een soort venster op óns forum."

Het is er dus al lang maar je hebt er toevallig niets over gezien.

Wel prettig toch?

Ik zou wensen dat ze Ouders Online zouden linken op alle websites van scholen!

En uiteraard bij de jeugdhulpverlening zou het ook geweldig zijn als klankbord voor ouders die daar voor het eerst mee te maken krijgen.

Ouders Online is geen besloten facebookgroep.

Ad Hombre

Ad Hombre

18-12-2018 om 18:23

Idioot

Ik vind het ook idioot en ik vraag me ten sterkste af of dit mag onder de AVG.

Openbaar forum Ad

Waar is de privacy in het geding op een openbaar forum Ad?

Tijgeroog

Tijgeroog

18-12-2018 om 18:42

Al heel lang

Dat is al heel lang zo. Ik herinner me dat er toen dat net zo was een draadje over geweest is, en ik zie ik het wel vaker bij de zoekresultaten van google.

Mariska

Mariska

18-12-2018 om 19:17

Zie linkje

Het lokale CJG plaatst de berichten van het eigen verzorgingsgebied eerst. Ik heb mijn postcode aangepast naar 0000.

Dita

Dita

18-12-2018 om 19:25

Maar Ad

Jij heet toch in het echt geen Ad Hombre? Dus wat nou privacy, je bent niet te vinden. Ja, via je IP-adres, maar zelfs dat kun je omzeilen.

Toen OO dit bekend maakt is er een discussie over gevoerd, maar mensen zetten toch zelf hun hele hebben en houwen hier op OO. Steeds onder dezelfde naam en heel herkenbaar. Ik niet, ik gebruik vaak een andere naam.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.