Jongvolwassen Jongvolwassen

Jongvolwassen

Lees ook op
Ella67

Ella67

24-05-2018 om 23:17

Kamerhuur Wageningen


o!

met anderhalf jaar op de eerste plaats, dat geeft de burger moed! het schijnt best moeilijk te zijn om een kamer te krijgen, afgelopen zomer waren er toch redelijk wat studenten met een tentje/caravan op de camping.

en wat fijn en wat een geluk dat hij het zo getroffen heeft met zijn huisgenoten. ik hoop erg dat het mijn dochter ook zo vergaat. Ze is 17,5 jaar als ze er heen gaat, dus ze kan bij de meeste studentenverenigingen niet terecht, juist vanwege het drinken. Ben benieuwd hoe dat dan gaat, ze zijn redelijk strikt met die grens.

De tip voor de introductieweek en verenigingen zal ik doorgeven. ik denk dat ze idd naar een sportverenigingen zal gaan en iets van musical als dat bestaat. daar zal ze snel genoeg mensen leren kennen. Mocht je zoon nog tips hebben, graag!

Zingen

Als ze van zingen houdt heb ik gelijk nog een tip: het koor van Collegium Musicum. Enorm leuke club met eigen familietjes: groepjes waarbij ouderejaars jongerejaars onder hun hoede nemen. Hoort ook een orkest bij.

Jutta

Bedankt, ik geef de tip door!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.