Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

kerstvrouw

kerstvrouw

22-12-2018 om 16:18

Hoe gourmetten jullie?


Tijgeroog

Tijgeroog

28-12-2018 om 14:09

Inderdaad

Terugbrengen. En als je later graag zo’n soort ding wilt gebruiken en dat niet bij je dochters kunt lenen kun je het altijd nog kopen. En dan de uitvoering die je op dat moment graag wil hebben. Misschien dat je oo dit moment het geld ook beter voor andere dingen kunt gebruiken.

Kaaskopje

Kaaskopje

28-12-2018 om 22:04

Tijgeroog

Ja inderdaad.

Vraagje aan de woksetbezitters

nog een specifieke aanrader wb merk?

Want zo'n apparaat zou wel eens een goede aanvullig op het gourmetstel kunnen zijn. We hebben 1 vishater in ons midden die walgt van alles wat uit de zee kom en twee veganisten die eigenlijk niet blij worden dat hun duurzame hapjes bezoedeld worden door de nabijheid van al dat die doje beesten en niemand wordt er blij van als ik in de weer ga met blauwe kaas.

En het gezin breidt zich nog steeds uit zonder dat ik zelf nog hoef te baren, dus ook in die zin is een extra apparaat geen overbodige luxe. Ik vind het gepiel met eten best leuk, we gebruiken het gourmetstel ook buiten de feestdagen.

mijk

mijk

29-12-2018 om 17:44

en de pizarette

bak ik de bodempjes gewoon even voor in de oven. daarna beleggen en dat werkt in onze goedkope kerstpakketvariant prima.

Mijk

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.