Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Mare

Mare

30-12-2018 om 20:08

Familie-uitje voor verjaardag 90-jarige?

In mei wordt mijn moeder 90, dat willen wij (dochters+gezinnen, totaal 17 man) graag vieren.
Mijn moeder loopt nog wel, maar niet al te ver of hoge trappen.
We denken aan een dag, onderbroken door een fijne lunch en eindigend met een diner.

Ze houdt erg van natuur. We hebben paar jaar geleden een dag bij Kröller-Müller gedaan met een gids over de Veluwe, zij en mijn vader allebei in een soort ‘riksja’, de rest op gewone fietsen en tandems. Geweldig succes. Maar ook Zuiderzeemuseum vond ze erg leuk.

Iemand tips? We wonen in regio NH.
Ben benieuwd, dank voor meedenken alvast!

Mare

Marie

Marie

30-12-2018 om 21:11

Orchideeënhoeve

90 jaar, wauw en dan nog fit genoeg voor een dagje uit!

In elk geval heb ik de tip om naar de Orchideeënhoeve te gaan.

https://www.orchideeenhoeve.nl

Is namelijk niet alleen bloemen, maar zit ook een park bij, waar vanalles te beleven is met prima restaurant.

Flavia

Flavia

30-12-2018 om 22:01

wat wil moeder

Leuk dat jullie dat willen maar wat wil je moeder?
Ik weet nog dat mijn schoonopa en oma toen ze 90 werden een middag met ons allen leuk vonden maar ook meer dan voldoende.

Kaaskopje

Kaaskopje

31-12-2018 om 01:09

Mijn tante

Heeft onlangs haar 90ste verjaardag met familie gevierd. Ze deed dat in twee etappes. Een met alleen het gezin, plus aanhang, plus kleinkinderen en achterkleinkinderen en een middag met kinderen en aanhang, vrienden en nog wat familie, waaronder ik met man. Dit heeft van 11 uur tot 3 uur geduurd en dat was denk ik ook echt lang zat.

Maar ideeën: bij Tuitjenhorn https://blanckendaellpark.nl/ en Broek op Langedijk: De BroekerVeiling. Op de website van Blanckendaelpark zie je bij de arrangementen dat je beide kunt combineren in een dagtocht, volledig verzorgd met lunch. Dat is al me al ook een lange dag, maar wel met rustmomenten. De dierentuin ken ik nog niet, maar het schijnt leuk te zijn. De BroekerVeiling is echt de moeite waard. Ook de rondvaart die je daar kunt doen.

Mare

Mare

06-01-2019 om 20:28

Dank!

Leuke suggesties, denk dat mijn moeder vooral de Broekerveiling erg leuk vindt.

En ja, ze is gelukkig nog ontzettend goed, alleen (langer) lopen wordt wel wat veel. Ze zit in een kookgroep, theatergroep, koffiegroep en als je op bezoek wilt moet je echt afspreken anders is ze er waarschijnlijk niet. Heerlijk, zo teken ik er ook voor!

Ze wil zelf graag een dag mét activiteit, en heeft mij gevraagd het te regelen zodat ze zelf verrast wordt. Ik ga eens wat verder informatie vragen, dank alvast voor het meedenken!

groet,
Mare

Pennestreek

Pennestreek

06-01-2019 om 21:47

Dagje Avifauna?

Leuk voor alle leeftijden, en ook redelijk te doen met slechter weer. Wellicht in combi met een vaartocht er naar toe? Weet niet vanuit welke plaatsen die boot vertrekt.
Voor een lunch en diner zit je er ook goed.
Gaaf hoor, met 90 jaar nog zo actief en enthousiast! Zo wil je inderdaad wel oud worden!

Phryne Fisher

Phryne Fisher

06-01-2019 om 23:08

Avifauna

Toevallig ben ik daar laatst met mijn jongste geweest. Echt verrassend leuk! Het was miezerig z**kweer maar we hebben ons van 12 tot 16.30 vermaakt. Dat terwijl veel dieren niet buiten waren. Volgens mij gaat de rondvaart vanaf de overkant bij Avifauna en er is een groot restaurant bij.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.