Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Gerber

Gerber

10-01-2019 om 08:47

Harira soep, recept Kayotic kitchen

Als dagelijks lezer, maar minimale bijdrager heb ik een vraag; ooit werd hier de naam Kayotic kitchen genoemd als vindplaats van heerlijke recepten. Ik meen dat het Kenfan was. Inderdaad is het een geweldige site, ik heb er al heel wat lekkere gerechten van gemaakt. Standaard verrukkelijk! Nu heb ik 2 keer het recept gebruikt van Harira soep, en dit weekend wil ik het weer maken, maar is de Kayotic kitchen wegens onderhoud gesloten.... Help! Natuurlijk zijn er andere recepten van deze soep voorhanden, maar deze van Kayotic is zooo lekker... Is er iemand van jullie die dit recept heeft opgeslagen, en het wil delen? Dat zou super zijn!
Gr. Gerber

mijk

mijk

10-01-2019 om 12:08

Ik heb deze niet

Maar sla me ook al tijden voor het hoofd dat ik biet meer favorieten opgeslagen heb. Ik heb op twitter even contact gehad en er is echt een lastig probleem met de site en de bouwer ia onvindbaar

mijk

mijk

10-01-2019 om 12:10

Is dit hem?

Ik heb al wat recepten teruggevonden op andere foodblogs dus probeerde deze ook even 3n vond dit http://www.iamcookingwithlove.nl/erbij/harissa/

Kaaskopje

Kaaskopje

10-01-2019 om 12:15

Pinterest

Als je op Pinterest Kayotic in de zoekbalk zet, komt er aardig wat in beeld. Wie weet staat het erbij .

Kaaskopje

Kaaskopje

10-01-2019 om 12:20

Oh, slechte tip

Ik vergat dat je dan toch echt door moet klikken naar de website zelf. Dat lukt natuurlijk niet.

Gerber

Gerber

10-01-2019 om 14:03

Nog zoekende..

Dank jullie wel, mijk en Kaaskopje! Inderdaad kun je soms op andere foodblogs recepten terugvinden. Maar de tip die jij gaf, mijk, is van harissa, een soort van Marokkaanse sambal. Dit gaat ook door de harira overigens, en is ook heel leuk om zelf te maken. En inderdaad Kaaskopje, ik was helemaal blij, de harira soep stond op Pinterest! Maar helaas, het was een foto, voor het recept moest je inderdaad naar de website gaat, die eruit ligt... Maar bedankt dames, ik zoek vanavond weer even verder!

Inanna

Inanna

10-01-2019 om 19:27

internet archive wayback machine

Is dit hem?

https://web.archive.org/web/20170708182014/http://www.kayotic.nl/blog/tag/marokkaanse-soep

Ik heb op Google gezocht naar harira kayotic, de link die dat opleverde heb ik vervolgens ingevuld op https://archive.org/web/ en vervolgens de meest recente datum gekozen en daar kwam bovenstaande uit.

Gerber

Gerber

10-01-2019 om 20:32

Yes, yes yes!!

Dit is 'm! Wow, wat super gevonden van je, Inanna!! Ik maak een diepe buiging... Bedankt! Dat had ik zelf nooit kunnen bedenken, deze manier van zoeken op Google. Ik ga het recept meteen uitprinten. En hoewel het wel even wat werk is, is het beslist de moeite waard om te maken, zeker op een druilerige zondagmiddag. Wat turks brood erbij en mmm, heerlijk!

Gr. Gerber

mijk

mijk

10-01-2019 om 20:48

Lieve innana

Ik ga even al mijn lievelingsrecepten zoeken zo... en printen....

Inanna

Inanna

10-01-2019 om 22:27

fijn

Blij dat ik kon helpen

Jaaahaaaa

Forummer van het Jaar 2019 met de meest waardevolle bijdrage: Innana, hier komt niemand dit jaar meer overheen!Ik wilde laatst Kay aanraden aan een vragenstelster die de blits in de VS wilde maken met de Hollandsche keuken en merkte tot mijn grote schrik dat Kay in het zwarte gat van cyberspace verdwenen was. Ik baalde als een stekker, want haar roti en goulash zijn onnavolgbaar en ik heb ze net te weinig gemaakt dat het recept in mijn hoofd zat.

(Forummer 2018 voor mij is Mijk, vanwege de HMkaartjes. Nogmaals bedankt. Echt heel bijzonder om in zo'n mooie entourage twee begaafde schrijfsters/spreeksters te luisteren. Betere aanleiding om weer eens door mooie Groningen te struinen is er niet. Ik moest nog aan je denken deze week, Mijk. HM is een alumna van dezelde uni waar dochter deze week haar master haalde, en er hingen op verschillende plekken vlaggen met haar portret. Ze was de enige wappercoryfee die ik herkende.)

mijk

mijk

13-01-2019 om 20:18

Ha kijk!

Dat is leuk dank je! De roti maak ik tegenwoordig in de slowcooker zo makkelijk!

Mijk

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.