Relaties Relaties

Relaties

Alison

Alison

16-11-2018 om 15:37

Huwelijksaanzoek


Miekemieke

Miekemieke

15-01-2019 om 13:56

Skik

: - )

Ik ben op een maandagochtend (39 weken zwanger) getrouwd met als getuige de bode van het stadhuis. Is alweer 35 jaar geleden en het gaat nog steeds goed hoewel er een hoop ups en downs zijn geweest maar dat lijkt mij niet meer dan normaal.

Haha Miekemieke

Ik was pas 37 weken zwanger en hadden alleen de ouders, mijn broer en mijn vriendin uitgenodigd. Maar het had nog soberder gekund. Hoewel, ik ben met 38 weken bevallen dus dan was dochter er ook bij geweest

skik

skik en miekemieke

Dan ben ik even die spreekwoordelijke uitzondering Getrouwd op maandagmorgen (of was het een woensdag? In ieder geval moment dat het gratis was). Getuigen van de gemeente. Mijn ouders waren bij ons thuis om op de kinderen te passen.
Het huwelijk heeft geen stand gehouden. Overigens zijn we net zo op een achternamiddag gescheiden als getrouwd. We waren al dik twee jaar uit elkaar maar de formele huwelijkse status begon pas echt te knellen toen we allebei een nieuw huis wilden kopen. Toen toch maar gescheiden (en dat terwijl we al direct na uit elkaar gaan wisten dat het definitief was).

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.