Jongvolwassen Jongvolwassen

Jongvolwassen

Lees ook op
Mussie

Mussie

19-08-2018 om 20:05

Daar gaat hij


Mussie

Mussie

05-10-2018 om 21:33

Nogmaals mamadd

En hoe gaat het nu met hem? Hij is dus al een week bezig?

Mamadd

Mamadd

12-10-2018 om 11:03

Mussie

Het gaat goed! Hij heeft na vandaag twee weken colleges erop zitten en hij vindt het leuk. Hij was na de introductieweek wel ziek maar heeft zo goed en zo kwaad doorgezet.Hij was vorig weekend even een nachtje thuis maar nu blijft hij op campus to mid November. Inderdaad, veel enthousiaste verhalen, hij is met boogschieten begonnen (dat wilde hij altijd al maar we kregen dat thuis niet geregeld) en met klimmen.
Ik krijg nog steeds niet veel los via Whatsapp maar we skypen regelmatig even 's avonds, dat lijkt hij prettiger te vinden. We kijken zo regelmatig nog even samen naar regelzaken en belangrijke emails, en we vinden dat beiden prima. Hij neemt steeds meer verantwoordelijkheid en ik neem aan dat hij met de tijd steeds minder advies gaat vragen.
Ik herken wel een beetje wat je zegt over je zoon vergeleken met de jongens die het vroeger sociaal wat makkelijker hadden, hoewel de overgrote meerderheid hier wel naar de universiteit is gegaan. Fijn dat het bij jullie ook zo goed gaat!

Went vanzelf

Mijn oudste (20) is nu ongeveer anderhalf jaar uit huis. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het er de eerste 2 maanden best moeilijk mee had maar het went vanzelf. Je moet ze toch een keer loslaten. Ik probeerde hem ook niet teveel te bellen, vaak deed hij dit dan uit zichzelf wat ook erg fijn is!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.