Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Niks te snaaien in huis


40er

40er

23-01-2019 om 18:59

Hilarisch

Die verspreking!
Persoonlijk ga ik voor de rijsttafel 😋

Stelle

Ik associeer edelgistvlokken inderdaad met de veganistische keuken, want vziw worden ze vooral gebruikt als vervanging van dingen als gerapste kaas. Dus denk ik dan: er is geen reden om die dingen in huis te halen als je geen veganist bent.Ben je wel vegetariër maar geen veganist, dan kan je immers net zo goed geraspte kaas nemen.

Veganistisch Indonesisch/Indisch koken is lastig: trassi is in heel veel gerechten een belangrijke smaakmaker. En daar is toch echt niets veganistisch aan (of zelfs vegetarisch).

Dus dat ik zou denken dat edelgist gezond is en gezond niet lekker, dat maak je er zelf van. Ik denk dat edelgist = veganist, Indisch = niet veganist, dat was het meer.

Groeten,

Temet

Flavia

Flavia

24-01-2019 om 15:24

Temet

kaas is pas vegetarisch als het er op staat.

Veel van het gebruikte stremsel is van dierlijke oorspong want goedkoper dan de microbiele stremsels die als bijkomend nadeel in sommige gevallen ook nog geproduceerd zijn met genetisch gemodificeerde microben.

Dus ook als vegetarier zijn edelgistvlokken een goede toevoeging, zeker voor de wat strictere vegetariers.

mijk

mijk

24-01-2019 om 15:49

Temet

ik maakte voor vegetarische vriendin ooit een heerlijke Gado Gado. Ik zei haar ik moet alleen de satesaus nog even aanpassen.. Zij: doe maar niet. Ik: maar er zit tras..... Zij: niemand vertellen maar het is met trassie veel lekkerder. Ze heeft gelijk natuurlijk

Mijk

Wilgenkatje

Wilgenkatje

24-01-2019 om 22:25

Oh oh skik

Mijn man zegt : wat zit je nou te lachen ...!!!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.