Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

Lees ook op
Papa3

Papa3

26-01-2019 om 12:29

Alleenstaande vader wil nog een kindje krijgen (via draagmoeder?)

Ik ben al vader van een prachtige dochter van 8 jaar, maar ik wil graag nog een kindje. Sinds ik gescheiden ben van de moeder van dochter 5 jaar geleden ben ik singel. Het liefste wil ik kindje met een geliefde maar als dat te lang uit blijft zit ik er steeds meer aan te denken om via draagmoeder te doen. Maar nu ben ik benieuwd wat daar allemaal bij komt kijken. Moet je naar notaris om aantal dingen vast te laten leggen? Of regel je dat onderling? Wat zeg je tegen je omgeving?? Over aos je opeens met een kindje rond loopt als alleenstaande vader??? Wat zeg je tegen een ander kind die je al heb?? Wat zeg je later tegen het kindje die geen moeder gewend is dan??

Yanea

Yanea

26-01-2019 om 13:35

Emile Ratelband

Vraag het aan Emile, die schijnt er ervaring mee te hebben.

Papa3

Papa3

26-01-2019 om 15:14

Hij heeft geld

Hij heeft geld genoeg

Sas

Sas

26-01-2019 om 15:19

Mijn neef

Mijn neef had een goede vriendin maar niet zijn liefde. Zij had al een kind en hij niet. Zij wilde een tweede en hij wilde ook een kind. Samen besloten ze een kind te krijgen.

Mijn achterneefje woont bij moeder maar is heel veel bij vader. Het mooie is, ze zijn goede vrienden dus ze gunnen elkaar de eigen tijd met hun zoon en zijn heel flexibel. Als mij neef met zijn zoon op vakantie is is er veelvuldig contact met moeder en komt er ook op Facebook weleens een foto voorbij waarin gerefereerd wordt aan moeder.

Kind is bij beide ouders geliefd en gewenst en beide ouders (inmiddels met partners) gunnen elkaar het gezinsgeluk.

Yanea

Yanea

26-01-2019 om 16:11

Tja

Een draagmoeder kost nou eenmaal geld, en een kind ook.

Yanea

Yanea

26-01-2019 om 16:12

Enne

Dat geld staat toch los van alle vragen die je stelt over de notaris en zo?

Papa3

Papa3

26-01-2019 om 16:43

Geld maakt ook niet uit dat moet wel goed komen. Maar ik bedoel ratelband heeft waarschijnlijk een flink bedrag een draagmoeder betaald. En ik weet dat er ook vrouwen zijn die het niet voor geld doen maar gewoon omdat zij iemand anders een kind gunnen.

Hoi, 
Ik ben nieuw op het forum en kwam je bericht tegen. 
Ik heb nu een dochter van 2 jaar en ik ben niet meer samen met haar vader. Mijn kinderwens voor nog een kindje is groot en ik denk aan een spermadonor. Maar ik heb precies dezelfde vraag als jij? Ene kind heeft een vader en gaat daarna toe om het weekend, maar hoe gaat het met haar broertje/zusje? 
Wellicht heb jij nu al wat antwoorden, aangezien dit bericht al 2 jaar geleden is geplaatst. 
Groet Roos

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.