Relaties Relaties

Relaties

In een relatie en per ongeluk een vrouw tegen gekomen op het werk.


Sceptica

Sceptica

03-02-2019 om 15:07

Henkie

En ik vraag me de hele tijd af of het echt een serieuze vraag was van Henkie of meer iets uit de categorie 'als ik me verveel dan stel ik op een moederforum de vraag hoeveel cola mijn 5jarige s avonds om 9 uur mag'. Als mijn tweede aanname klopt dan had Henkie de poppen wel lekker aan het dansen.

Trix

Trix

03-02-2019 om 16:11

Titel

Ik vond ook "in een relatie" een rare uitdrukking voor iemand die een baby van 8 maanden heeft. Per ongeluk een vrouw tegenkomen vind ik ook mal.

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

04-02-2019 om 09:45

Nee Phryne

Ik kom zoveel mensen per ongeluk tegen. En soms zelfs expres.
Dat is normaalgesproken geen enkel probleem.

Met per ongeluk legt Henkie de oorzaak buiten zichzelf. En vind ik best bijzonder. Dus ik sluit me een beetje aan bij Sceptica.

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

04-02-2019 om 09:47

En moederziel

For the record: ik wil altijd alles weten. Maar als mijn man eenmalig een scheve schaats rijdt blijf ik toch liever in onwetendheid. Die eeuwige schuld mag ie lekker zelf dragen.

Het wordt anders als er iets structureels onder ligt (huh....).

M

M

04-02-2019 om 23:38

Henkie

Ik zou vooral oppassen met wat je zegt tegen die vrouw met wie je gezoend hebt.

Afgewezen vrouwen kunnen namelijk hele nare dingen doen.

Zo snel mogelijk radicaal en netjes kappen met die vrouw voordat er minder leuke dingen gebeuren.

Afgewezen vrouwen kunnen namelijk hele nare dingen doen

Zoals?
En afgewezen mannen, wat doen die?

sorry, maar je maakt me nieuwsgierig, M!

Yanea

Yanea

05-02-2019 om 10:46

Fatal Attraction

Ik denk dat M teveel tv kijkt.

Pennestreek

Pennestreek

05-02-2019 om 10:50

ze heeft het over zichzelf .

Hier heeft de 'afgewezen vrouw' zich heel netjes gedragen. Nooit meer contact gezocht, en ik heb na een jaar een uitgebreide excuusbrief van haar ontvangen. Zo kan het ook.

Hoe zou het nu met Henkie zijn? Ben wel benieuwd.

Banjo

Banjo

05-02-2019 om 12:25

Berouw na de zonde

Daar kan ik niks mee, behalve bij mijn kinderen. Het kwaad is al geschied, weloverwogen..en dan voor het mooi even sorry zeggen. Ik kon ook niks met de brief van mijn ex, terwijl hij zich erna beter voelde en dat hij het netjes had afgerond. Zo doorzichtig was dat.

M

M

05-02-2019 om 19:46

Haha

Ik heb het zeker niet over mezelf
Haal het niet in mijn hoofd om vreemd te gaan en alles zeker op het spel zetten! No way!

Maar ik veroordeel niemand, ik snap die verleiding heus wel.

Nou, ik heb een keer in de omgeving meegemaakt dat een -laat ik het zo even noemen- minnares wat stampei maakte nadat minnaar toch -hoe kan het ook anders- voor voor zijn eigen vrouw koos.
Minnares werd des duivels want tsja, ze werd al lang aan het lijntje gehouden.
Een boel ellende volgde. Soortgelijke situatie ook elders gezien.
Vandaar mijn ‘waarschuwing’ aan Henkie die wat overdreven is

Ps. Ik zelden TV

Pennestreek

Pennestreek

05-02-2019 om 20:48

Banjo

Zou het kunnen zijn dat je ex oprecht spijt heeft van wat hij heeft gedaan? En van de consequenties die het heeft had? Ik vind vergeven belangrijk om zelf verder te kunnen, en daar helpt oprecht berouw van de ander wel degelijk bij. Ik had die brief niet nodig, maar het berouw en de erkenning van de pijn die ze mede veroorzaakt heeft maakte het voor mij wel gemakkelijker. En ik denk niet dat het op papier zetten ervoor zorgde dat ze zich erg veel beter ging voelen eerlijk gezegd. Het was duidelijk zeker niet haar grootste beweegreden.

Her kwaad is al geschied, weloverwogen, schrijf je. Ik kijk er anders tegenaan. Dat weloverwogen lijkt me niet van toepassing, dat geeft er echt een boosaardige draai aan. Ik kan me niet voorstellen dat iemand bewust met de bedoeling zijn of haar partner pijn te doen vreemd gaat. Dat het kortzichtig is, stom, kop-in-het-zand, blind door verliefdheid, escapisme, kan allemaal waar zijn, maar weloverwogen, nee, dat lijkt me toch in weinig gevallen waar.

Banjo

Banjo

05-02-2019 om 22:10

Pennenstreek

Niemand heeft ze gedwongen, vreemdgaan is boosaardig. Ik ben daar minder vergevingsgezindheid in en steek niet mn kop in het zand of houd mezelf voor de gek.

Ondanks dat heb ik een goed nahuwelijk met mijn ex, ben ik niet verbitterd en gewoon verder gegaan. Ik had alleen dat vergeven niet nodig. Wat stinkt dat stinkt.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.