Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

mijk

mijk

05-01-2019 om 21:21

WIDM poule

Iemand zin in een "OOL Wie is de mol app"? Lijkt me lollig en vroeger hadden we hier ook altijd wel een actief draadje..


Mijntje

Mijntje

19-01-2019 om 17:31

iedereen

Ik dacht eerst ook Sarah, een actrice tenslotte (mollen zijn vaak acteurs of presentatoren), maar ze haalt teveel geld binnen. Van de vrouwen vind ik Merel het meest verdacht. Evelien lijkt me te keurig. Maar dat is intuitie. Van de mannen verdenk ik Rick Paul.Al hoewel ik denk dat de mol na zoveel mannelijke mollen een vrouw zal zijn.
Nikkie zou ik erg leuk vinden, maar zij is denk ik gewoon zo en ik denk dat de mol iemand is die een tweede gezicht kan hebben. Dan valt Robert ook af. Sinan zou ik ook erg leuk vinden. Kortom bijna iedereen is nog verdacht en ik weet het ook niet
Vanavond kijk ik weer met mijn zoon.

Jackie

Jackie

19-01-2019 om 18:41

Ik zou het grappig vinden als Robert.of Sinan het is, Nikkie zou ook een leuke verassing zijn. Voor de rest is iedereen nog wel een beetje verdacht, Niels en Sarah het meest, daarna Merel. Evelien valt helemaal niet op, kan ook bewust zo zijn gemonteerd natuurlijk, dus wie weet.

Emmawee

Emmawee

19-01-2019 om 21:41

Ooooowwww!!!

Wat ergerlijk...

Roda

Roda

20-01-2019 om 14:09

Ja, wat nu?

Bijzondere executie! Maar heb je de preview van de volgende aflevering gezien? Iedereen is zo blij en enthousiast, ik heb het idee dat ze Nikkie en Robert allebei terugkomen.

Volgen jullie trouwens ook de WIDM podcast?

Phryne Fisher

Phryne Fisher

20-01-2019 om 15:43

Hmmm

Nikkie is mijn mol en Robèrt vind ik een leuke kandidaat dus dit was wel een teleurstellend einde.

Roda

Roda

20-01-2019 om 17:04

Kan Nikki wel de mol zijn?

Want is in die tijd niet haar stiefbroertje overleden?

mijk

mijk

20-01-2019 om 20:17

Nikki lijkt me niet inderdaad

Ik denk eigenijk zelf dat die nu naar huis gaat en dat er dus geen echte exevutie was. We hebben wel een rood licht gezien maar geen rood scherm..

Niels merel Robert en Sinan staan o mijn lijstje nu terwijl ik eigenlijk een vrouw verwacht..

Mijk

Jackie

Jackie

21-01-2019 om 17:33

verdachten

Ik vond Merel (altijd maar warrig? sure...) en Nikkie (met de blokkenopdracht werkelijk NIKS gedaan) wel verdacht af en toe. Ook Evelien, Niels en Jamie lieten verdacht gedrag zien. Bij de rest niet zo veel opgemerkt. En ja, vervelend het einde!

Pooh bear

Pooh bear

16-02-2019 om 23:29

Mijn mollen

Ik kon maar niet kiezen wie de mol was naar mijn idee was her Jamie of Rick Paul. Gelukkig had ik ook nog wat punten op Sinan omdat ik daar in het begin op zat.

Phryne Fisher

Phryne Fisher

16-02-2019 om 23:41

Jee

Mijn mol was Jaimy, mijn vriend dacht Rick Paul. Ik ben dus hevig in verwarring nu. Het moet dan haast wel een van de dames zijn.
Ik heb het trouwens in alle seizoenen nog nooit goed gehad. En dat voor een opsporingsambtenaar ;-(

Emmawee

Emmawee

17-02-2019 om 00:30

Ha! Ik sta het hoogste on de poule!

Ik had redenen om te denken dat Rick Paul of Sarah eruit zou gaan, afgaand op de schermen bij de ziplijn vorige aflevering. Dus die twee had ik geen punten gegeven. Ook al is Sarah een van mijn verdachten.
Ik ben ervan overtuigd dat Sinan sowieso de finale gaat halen. Immers: hij gebruikt veel tijd om te observeren. Op hem had ik dus erg veel punten op gezet. Op Jamie en Merel had ik weinig punten gezet.
Ik denk trouwens dat Sinan de Mol is. Of Sarah.

Kaaskopje

Kaaskopje

17-02-2019 om 01:56

Ik doe niet mee met de poule

Maar toch een duit in het zakje . Ik had nog niet een definitieve mol, maar ik vond dat Rick Paul wel vaak verdachte dingen zei en deed. Maar goed... weer nadenken dus. Ik had Sarah al wel op mijn verdachtenlijstje staan en met wat ik vandaag gezien heb, vind ik het zeker mogelijk dat zij de mol is. Merel leek me vandaag echt oprecht verdrietig over de rode schermen, maar ja, het kan ook toneel zijn. Even aan iets zieligs denken en huilen maar, alles kan. Sinan... we lachen om zijn gedrag, te opvallend om de mol te zijn, maar wie weet... ondertussen. Ik zit er vaak naast dus dit jaar vast ook weer, maar op nummer 1 Sarah, 2 Nielson, 3 Sinan en 4 Merel is nu voor mij de volgorde.

mijk

mijk

17-02-2019 om 07:21

Op het laatste mokent helft van punten

Op Jamie ingezet omdat ik vorige week erg ging twijfelen aan Niels. Nu weet ik het echt biet meer. Ik ga geloof ik maar echt op sinan daar heb ik al vanaf aflevering 1 twijfels over...

Triva

Triva

17-02-2019 om 13:30

kaaskopje

' Ik had nog niet een definitieve mol, maar ik vond dat Rick Paul wel vaak verdachte dingen zei en deed. '

Bedenk dat het programma uitzendt wat ze willen uitzenden en bedenk dat niet-mollen er een voordeel aan hebben dat anderen dénken dat ze de mol zijn.

Sinds het debacle met Inge Iepenburg kijk ik nooit meer op niet officiële widmsites al ging het fout toen Klaas de mol was (maar dat wist ongeveer heel Nederland al). Mijn zoon zegt dat er nu weer een 'Klaasje' is en dat de hints weer overduidelijk zijn. Maakt me niet uit, ik wil het niet weten dus ik sluit me er voor af.

Biebel

Biebel

17-02-2019 om 14:54

Sinds het vertrek van Robert

... stond ik onderaan geloof ik. Maar, ik had obv één blik van zoon op het programma, ook geld op Niels gezet. En dat blijven doen, in combinatie met Sara. Wilde eigenlijk Rick Paul gisteren toevoegen omdat ik vond dat hij ontzettend gekunsteld overkwam, maar dat lukte niet meer. Gelukkig achteraf

En sinds die fout met Klaas zijn er maar weinig duidelijke hints geweest, of wezen ze allemaal een andere kant op. ‘Vroeger’ waren ze veel duidelijker. Zoals Kees Tol die ooit zei dat hij wel wist dat hij de finale zou halen. Logisch, want de mol hoeft niet naar huis. Maar goed, nog zon drie weken en we weten het weer!

Roda

Roda

17-02-2019 om 17:47

Helemaal onderaan

Ik sta echt helemaal onderaan. Ik was er nog niet eens zo van overtuigd dat Jamie de Mol zou zijn maar wel dat hij de winnaar zou worden. Want wie de mol is weet ik nog steeds niet. Ik ga nu maar gokken op Sinan. Maar eigenlijk wil ik dat niet, ergens las ik dat hij alleen maar mee is gaan doen om een jonger publiek voor zijn documentaireserie te bereiken. Niet omdat hij het het spel nou zo leuk vond.

Kaaskopje

Kaaskopje

17-02-2019 om 19:39

Triva

Ik kijk alleen naar Moltalk. Er ontgaat mij best veel tijdens het kijken van De Mol. Ik ben soms echt verbaasd over de vindingrijke opmerkingen van andere kijkers.

Marijne

Marijne

17-02-2019 om 21:01

Merel

Ik begin toch heel erg Merel te verdenken, maar ik heb nog nooit een mol goed gehad, dus wat weet ik nou!
Ze was erg aan het vertragen bij de kokosnootgooi-opdracht. En verdrietig kan ze echt zijn. Ik geloof namelijk dat je zelfs als je de mol bent, heel intensief contact met je medekandidaten krijgt.
Mijn advies: kijk op internet naar de Belgische Mol. Er zal er binnenkort wel weer een beginnen (of is al begonnen), die van 2018 was geweldig!

Jackie

Jackie

17-02-2019 om 21:49

Jammer

Jammer dat Rick Paul en Jamie er uit zijn. Rick Paul verdacht ik totáál niet en Jamie maar een beetje, dus ik heb er niet zo veel aan. En Rick Paul was hilarisch, dat gemopper bij de bananenopdracht, haha
Ik denk trouwens ook dat je als mol verdrietig kan zijn als iemand weggaat, misschien zelfs extra verdrietig omdat er ook schuldgevoel bij komt.
Ik verdenk trouwens Sarah, daarna Merel en dan nog steeds een beetje Niels. Maar ik hoop elk seizoen op een verassing dus ik zou het geweldig vinden als Sinan het is. En ik blijf me er ook altijd bewust van dat het programma natuurlijk vooral het verdachte gedrag van gewone kandidaten in beeld brengt, zodat het niet te makkelijk wordt.

Triva

Triva

17-02-2019 om 22:24

Marijne

Heb je een link voor belgië?

Marijne

Marijne

18-02-2019 om 07:21

De Mol

https://www.vier.be/de-mol

Wel oppassen, want er staan allemaal filmpjes op de eerste pagina en omdat de uitzending al klaar is staat er ook een filmpje bij waarin de mol zijn of haar acties uitlegt.
Je moet even een account aanmaken bij vier.be en dan kun je de afleveringen zien.

Mijntje

Mijntje

18-02-2019 om 09:19

sympathieke

Ik weet het ook niet. Ik hoop op Sinan omdat ik hem de meest sympathieke vind, na Rick Paul, maar die ligt er al uit en ik gok eigenlijk elk jaar op de winnaar.
Sarah en Niels doen openlijk te verdacht. Zij willen de mol graag zelf zijn denk ik. Merel is een goede kandidaat en haar emoties lijken te oprecht. Dan misschien toch Sarah omdat zij actrice is.

Mie-ke

Mie-ke

18-02-2019 om 10:50

Sinan

Ik verdenk Sinan vooral. Ik heb nog wat punten op Merel gezet, maar ik denk dat zij echt is zoals ze is.

Een mol die weinig doet hebben we nog niet eerder gehad volgens mij. Toch is het gelukt veel geld niet in de pot te krijgen.

rutiel

rutiel

18-02-2019 om 12:35

Hmmm

Ik ben (zoals veel mensen) flink door mijn punten heen. Had inderdaad op Jamie ingezet en, vooruit, toch ook maar fors op Rick Paul.
Maar ja, wat nu?? Toch één van de dames? Of die lieve Niels die zomaar jokers uitdeelt? Acties kunnen altijd mol-acties zijn, maar ook acties om te doen alsof je de mol bent. Aaarghhh, wat is het toch eigenlijk een rotspel!!
Sinan verdenk ik nog steeds niet trouwens.

Maar ik weet het dus echt niet.

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

18-02-2019 om 22:17

Ik weet het ook niet meer

Maakt ook niet meer uit. Zoveel punten heb ook niet meer.
Stiekem denk ik nu toch dat het Sinan is. Want inderdaad een luie mol hebben nog niet gehad.

Zeetakje

Zeetakje

21-02-2019 om 07:23

Belgische mol

Op NPO 1 extra (kanaal 128 bij Ziggo) is iedere avond de Belgische mol 2018 te zien. Gisteravond begonnen. De tijd wisselt een beetje. Tussen 18.30 en 19.00 uur zo'n beetje.

Mie-ke

Mie-ke

21-02-2019 om 11:58

Thnx Zeetakje

Ik ga ze opnemen, straks om kwart voor 2 wordt aflevering 1 herhaald

Flavia

Flavia

21-02-2019 om 12:00

ziggo

bij ziggo heb je de mogelijkheid om via ziggogo terug te kijken, hoef je het niet op te nemen. Afhankelijk van je abbo is het 1 week of langer te zien.

Mie-ke

Mie-ke

21-02-2019 om 12:12

Mijn afwijking

Ik neem altijd alles op. Ik kan alles ook een week terugkijken, maar dat vergeet ik dan weer. Vandaar.

Triva

Triva

21-02-2019 om 13:33

balen

NPO1extra blijk ik niet te hebben, zit niet in het standaardpakket van ziggo

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.