Relaties Relaties

Relaties

Alison

Alison

15-02-2019 om 21:17

Datingsite etiquette


Paasei

Paasei

03-03-2019 om 21:37

Met je tijd mee

Dat met anaal en parenclubs valt wel mee, in mijn ervaring. Wel veel mannen die je direct benaderen met seksuele toespelingen en uitnodigingen. Negeren en/of direct weg klikken die hap. Ik heb in mijn date-periode wel geleerd om met mijn tijd mee te gaan.. sindsdien houd ik het 'down under' strak bij, wildgroei c.q. au naturel is tegenwoordig not done..

Elledoris, houd moed. Idioten en viezerikken heb je overal. Ik weet zeker dat er genoeg gewone normale zestiger mannen rond loopt die niets liever wilen dan iets moois beginnen met een leeftijdsgenote! Al moet je dan weer oppassen voor hen die een verzorgster zoeken. Heb je dat weer..

Alison

Alison

03-03-2019 om 21:38

Trouwjurk

Die is ook leuk
Ik ga alleen nog voor mannen van ongeveer mijn leeftijd of jonger. Er zijn nog andere dingen belangrijk in een relatie maar ik wil niet het risico lopen om weer iemand tegen het lijf te lopen die op een bepaald gebied niet functioneert. Leeftijdsselectie is geen garantie maar je moet iets.

AnnaNo

AnnaNo

04-03-2019 om 00:53

Ik durf niet eens op zo'n site

Vijftig plus, te dik en werkloos, geen kans. Alhoewel ik graag weer een nieuwe relatie zou hebben. Ik ben bang dat het niet goed is voor mijn toch al niet te grote zelfvertrouwen. Zo'n vijftien jaar geleden veel gedated, ook blind dates via vrienden. Ik was er op een gegeven moment zo klaar mee dat ik mijn laatste afspraak even tussendoor plande en me amper mooi maakte, bleek een voltreffer.

AdHombre

Ik denk dat AdHombre gelijk heeft en dat het het slimste is om zelf contact op te nemen als het profiel je aanstaat. Daarnaast is het verstandig om kritisch te kijken naar de foto's die je bij je profiel zet. Geen sexy foto's als je iets serieus zoekt.

Alison: een dagtaak aan reacties terugsturen? Daar begin ik niet eens aan. Als ik van die standaardreacties krijg of alleen "heeeee schoonheid ", reageer ik daar niet op hoor. In de kroeg knoop je immers ook niet uit beleefdheid een praatje aan als iemand iets zegt als "lekker ding, kom je hier vaker". Dan trek ik hooguit een wenkbrauw op en loop verder.

Goh. Zou ik daarom single zijn?!?!?! Grijns.

AnnaNo

Ik denk helemaal niet dat je geen kans maakt als je 50 plus bent en overgewicht hebt.

Ik denk wél dat datingsites slecht voor je zelfvertrouwen kunnen zijn. Het is het vluchtige, het gevoel dat je compleet inwisselbaar bent - niet fijn.

Ik kwam er onlangs achter dat mijn ex op een datingsite staat en realiseerde me ineens waarom ik eigenlijk niet meer wil internetdaten: je leest een profiel en je denkt: wauw. Het profiel van mijn ex geeft het beeld van een man die zijn zaken op de rit heeft en toe is aan een volgende relatie. Hij is ook nog eens knap en heeft een smashing foto op zijn profiel staan.

In werkelijkheid komt hij net uit een relatie waar hij absoluut niet overheen is, woont hij bij zijn ouders, en heeft hij geen contact met zijn kinderen. Zijn profielfoto waar hij zo knap opstaat heb ik genomen toen we een romantisch dagje weg waren - de lieve blik in de camera was voor mij bedoeld. Hij heeft forse psychische problemen waar hij mee aan de slag zou moeten ipv zich te storten in een nieuwe liefde.

Wat ik bedoel te zeggen is: als ik hem niet zou kennen en hem tegen zou komen op een datingsite, zou ik er met boter en suiker intrappen. O wacht, dat héb ik ook gedaan...

Op internet kan iedereen zich mooier voordoen dan ie is. Hoe je dan wél een leuke vent leert kennen, weet ik ook niet...

@Emma

@Emma

04-03-2019 om 07:29

zoeken

Ik heb ook steeds zelf het initiatief genomen tot contact. Ik stuurde dan meteen een foto mee want ik had een foto niet openbaar. Lees ook tussen de regels door: iemand die "tegengas" zoekt is in mijn ogen niet echt in voor een liefdevolle relatie. Een bucketlist is niet het eerste wat ik van iemand wil weten. Ik heb erg gelet op woonplaats in de buurt, zelfde leeftijd ongeveer, zelfde inkomen, kind van dezelfde leeftijd. Ik ben iemand tegengekomen met dezelfde levensstijl, in dezelfde levensfase. Dat is echt heel fijn. Het allerbelangrijkste: hoe reageert iemand op jou, voel je je prettig en worden grenzen gerespecteerd, naast het feit dat diegene je aantrekt natuurlijk

AnnaNo

AnnaNo

04-03-2019 om 11:29

Persephone

Dank voor je reacties
Dat je je ex tegenkomt! Zou mij waarschijnlijk niet kunnen gebeuren want hij pakt altijd snel door. Toen ik nog op de bank zat bij te komen woonde hij alweer samen met iemand die ook niet kinderachtig deed en pas 4 maanden gescheiden was na een relatie van 20 jaar. Mijn ex heeft inmiddels 3 relaties geregeld via internet, zoekende naar een "spontane" (braak) vrouw.
Ik heb geen zin in cafés of 45 plus dansavonden en irl kom ik ze al helemaal niet meer tegen dus ga toch verder met moed verzamelen en afvallen.

Paasei

Paasei

04-03-2019 om 12:37

Er is hoop

AnnaNo, ik was destijds 40+, met duidelijk overgewicht, een zichtbare aandoening en twee pubers thuis. Hopeloos geval, dus.. Maar dat bleek helemaal niet waar te zijn. Er was mannelijk animo genoeg (tot mijn verrassing)! Weet je, het zit meer in je houding dat in dat perfecte figuur en/of leven. Waar mannen het meeste hekel aan hebben is een verbitterde vrouw. Als je positief in het leven staat (en dan bedoel ik niet die standaard kreet in je profiel maar echt) en vrolijkheid uitstraalt, heb je aantrekkingskracht. Daar doen die extra kilo's niks aan af! En trouwens, de meeste middelbare vrouwen hebben geen maat 38 (meer)..

Dames, ik heb het eerder gezegd en kom er weer op terug; probeer die chatbox. Elke zichzelf respecterende relatiesite heeft er een. Daar kun je 'praten' met anderen en dan kom je wel eens op mannen die je normaliter niet op zouden vallen of je links zou laten liggen omdat ze niet in je keuze-profiel passen.. Mijn lief was 'te oud' en had een strenge (paspoort)foto in zijn profiel staan.. maar omdat ik al regelmatig contact met hem had gehad in de chatbox, ontstond de interesse toch. En dat is goed afgelopen.

Mijn lief had trouwens vrienden die, net als hij, ook via sites een serieuze relatie zochten. Dan hoor je eens de andere, mannelijke, kant van het verhaal. Over vrouwen die alleen seks willen. Over de moeite die ze moeten doen om op te vallen bij een vrouw, want vrouwen worden op zo'n site sowieso overspoelt met berichten. En probeer dan maar eens aandacht te trekken als man. Over vrouwen die zich direct 'zielig' voor doen en geld uit de zak proberen te kloppen. Geloof me, wij dames kunnen er ook wat van!

Jola

Jola

04-03-2019 om 17:10

Over tegengas (Emma)

"iemand die "tegengas" zoekt is in mijn ogen niet echt in voor een liefdevolle relatie."

Grappig dat dit zo opgevat kan worden. Ik lees dit als: 'Ik heb een sterk karakter en zoek iemand die zich niet onder de tafel laat praten' . Dan zoek je dus geen 'zachte vrouw' zoals sommige mannen het uitdrukken als ze een meegaand type zoeken.

Alison

Alison

05-03-2019 om 00:10

Van alles

AnnaNo
Grappig, zo'n ervaring heb ik ook. De vorige keer was ik na 6 afknappers het daten wel zat. Maar nr 7 moest nog en ik wilde dat ook weer niet afzeggen. De andere keren had ik me opgetut en een jurk aangetrokken. Nu ging ik in een spijkerbroek met alleen wat mascara. Laat die man nou heel leuk zijn. Dat is een relatie van 4 jaar geworden.
Over de foto's. Ik heb echt hele lelijke foto's op mijn profiel staan maar dat blijkt niks uit te maken.

Een ex ben ik niet tegengekomen maar geregeld wel bekenden. Da's ook best raar. Zeker als je dacht dat die een relatie had.

Net als Emma kijk ik ook naast de praktische kanten. Woont hij in de buurt, valt hij in de gewenste leeftijdscategorie, heeft hij geen jonge kinderen meer. Dat soort dingen. Romantiek is een mooi ding maar het moet wel praktisch blijven.

Paasei, als ik weer zou gaan daten dan zal ik aan de chatbox denken. Goeie tip

Ik had dus een hele leuke date gevonden op Tinder waar ik ook een ontmoeting mee had. Het klikte voor mijn gevoel echt en hij zegt dat het voor hem ook zo was. Maar date nr 2 komt er maar niet van. Aan zijn kant is elke keer wel wat. We appen en bellen en hij geeft elke keer aan dat hij wil afspreken maar er gebeurt niks concreets.
Dus ik krijg zo langzamerhand zo'n " he is just not that into you" gevoel. Ik kijk het nog even aan maar dan houdt het op.
Jammer, het was echt een leukerd.
Maar goed, het hele land is vol met mannen dus het hangt niet op die ene.

Ad Hombre

Ad Hombre

05-03-2019 om 06:27

Alison

Hooggespannen verwachtingen zijn de pest. Mensen die zich beter voordoen dan ze in het echt zijn. En wie weet, misschien ben je au naturel wel leuker dan je jezelf denkt te moeten presenteren.

Die façade gaat toch niet lang mee.

Zo gaat het in het daten en in veel huwelijken.

Laar je van je slechtste kant zien

Alison

Alison

13-03-2019 om 22:20

Update

Ik ben geghost. Ineens van het een op het andere moment liet de date niks meer van zich horen. Jammer, het was een lekker ding.
Ad, ik heb nogal wat dingetjes en daar ben ik best open over dus mijn slechte kanten komen al snel boven
Ik ben weer op " jacht " en heb Tinder al afgeschuimd. Niks leuks gevonden. Wel veel Belgen en Duitsers maar die wil ik niet. Nadeel van het wonen in de grensstreek.
Maar even samengevat, niet naar Badon't, wel naar de chatbox, zelf reageren op een geschikt profiel en m'n slechte kanten duidelijk maken
Nou, op dan naar de avonden op de bank met netflix, chips, wijn en de datingsites

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.