Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

mijk

mijk

05-01-2019 om 21:21

WIDM poule

Iemand zin in een "OOL Wie is de mol app"? Lijkt me lollig en vroeger hadden we hier ook altijd wel een actief draadje..


Triva

Triva

21-02-2019 om 13:50

vier.be

Op Vier.be gekeken, er staan wel honderden filmpjes, vanaf 2016 maar allemaal max 5 min. Waar kan ik de hele aflevering vinden?

Marijne

Marijne

21-02-2019 om 16:34

Inloggen

Je moet inloggen om dit programma te kunnen zien. Nu zie ik echter dat 10-3 het nieuwe seizoen begint en dan kan het dus zijn dat het vorige seizoen er niet meer op staat. Ik ga inloggen en dan kom ik er op terug.

Marijne

Marijne

21-02-2019 om 16:38

Niet meer te zien

Ik kan het vorige seizoen niet vinden. Dan maar vanaf 10-3 kijken

Triva

Triva

21-02-2019 om 19:08

komt dat

dan wel op vier.be? Goh heb ik dat, niet op de site en niet op de tv.....

Marijne

Marijne

21-02-2019 om 22:26

Ja op Vier

Ja, dat kun je dan op de site van Vier bekijken. Tenminste dat kon vorig jaar en als ik inlog kan ik de teasers zien, dus ik verwacht dat het kan. Tegen die tijd zal de Nederlandse versie wel zo’n beetje klaar zijn.

Mie-ke

Mie-ke

22-02-2019 om 10:56

10 maart

Begint volgens fb de Belgische mol op vier.

Marijne

Marijne

22-02-2019 om 12:55

Mieke

Precies wat ik zeg in # 64

Mie-ke

Mie-ke

23-02-2019 om 22:00

Pffff

mijn mol exit. Ik was zo overtuigd.

Pooh bear

Pooh bear

23-02-2019 om 22:10

Pfff ik weet het echt niet meer

Tot vorige week zat ik echt in twijfel jaimy of Rick Paul. Gelukkig had ik mijn punten nog iets meer verspreid dus kan nog steeds mee doen.
Dan is het Sinan dacht ik weer mis. Omdat ik mijn punten nog wat verspreid heb doe ik nog steeds mee maar ik weet het niet.
Vind Sarah de laatste paar x ook wel verdacht. Maar ik weet het echt niet.
Straks is het Merel degene die ik al die tijd het minst verdacht vind en volgens mij nog geen punten op heb gezet.
Maar vond die actie met die stokjes in dat bord wel heel raar.

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

24-02-2019 om 01:06

Ik ook Pooh bear

Maar ik vond het ook geen molactie.
Ik denk dat ik mijn mol nu heb. Ik ga alles er 1 iemand zetten en dan zien we het wel... Alles of niets.

Mijntje

Mijntje

24-02-2019 om 11:05

Ik ben ook mijn mol kwijt. Sinan. Ik vond hem zo leuk.
Nu weet ik het ook niet meer. Merel is of de winnaar of de mol. Als ze niet de winnaar is is ze wel zeker van haar zaak en ik vermoed dat ze op Sarah zit. En als ze zelf de mol is heeft ze wel erg veel geld ingebracht (dacht ik).

Roda

Roda

24-02-2019 om 13:31

Follow the money

https://wieisdemol-colombia.nl/wie-is-de-mol-colombia-2019-follow-the-money-geldoverzicht/

Volgens dit overzicht heeft zij het minste geld binnengebracht al zegt ze zelf inderdaad dat ze best veel heeft binnengebracht.

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

24-02-2019 om 14:32

Roda

Over wie heb je het nu?

rutiel

rutiel

25-02-2019 om 13:44

Wie is de mol?

Goeie vraag, zou het echt niet meer weten
Mijn enige niet-mol (Sinan) is er al uit en de rest vind ik dus verdacht.
Ginny, volgens Roda's follow-the-money-link zou Sarah de mol zijn (toch?), maar ik blijf echt twijfelen.
Het liefst zou ik de hele week vrij nemen om afleveringen terug te kijken en aantekeningen te maken, maar ja, dat is ook weer zo wat om daar nou je vakantiedagen aan op te maken.

Ik zet in elk geval in op één persoon, want spreiden heeft nu niet zoveel zin meer natuurlijk. Maar ja, op wie ik in moet zetten weet ik echt niet.

Emmawee

Emmawee

25-02-2019 om 15:10

Tja...

Ik dacht Sinan. Of Sarah. Maar nu weet ik het niet meer zo.

Jackie

Jackie

25-02-2019 om 15:53

Weer jammer

Alle kandidaten die ik leuk vond zijn er nu uit. Ik ga het bijna niet spannend meer vinden Ik vind ze alledrie ook verdacht, Sarah/Niels wel iets meer dan Merel. Jammer, had zo gehoopt op een luie mol, juist omdat ik hem niet verdacht had dat me een leuke verassing geleken.

Roda

Roda

25-02-2019 om 18:51

Over Sarah

Ja sorry, het ging over Sarah.

Biebel

Biebel

26-02-2019 om 09:43

Merels stokje een mollenactie?

Behalve Robért, heb ik sinds het begin ingezet op Niels (want IADH kind vond hem er mollerig uitzien) en Sarah. Dat laatste kan ik niet uitleggen, maar "gewoon omdat" is bij WIDM ook een goede toelichting toch

Alleen bedacht ik me tijdens het uitlaten van de hond gisteren dat de actie van Merel bij de vrijstellingsopdracht wel een ultieme mollenactie kon zijn. Stel dat Niels heeft lopen verkondigen dat hij Merel als mol zag. Dan is Niels die eruit gaat de bevestiging dat Merel het niet is. Maar dan is Niels die blíjft, de bevestiging dat hij het bij het juiste eind heeft. En geeft het daarmee weg aan de andere finalist. Door ervoor te zorgen dat Niels sowieso in de finale komt, is het niet meer van belang voor wie Niels gekozen zou hebben.

Ofwel: ik laat de hond maar kiezen op wie ik mijn punten in ga zetten in de pool. Want ik weet het echt niet meer.

Mijntje

Mijntje

26-02-2019 om 10:02

Ik denk nu ook Merel. Als Sinan en Sarah allebei vol op haar zaten wilde ze er een uit wippen, een van die twee. Niels kan ze makkelijker aan, die zag z'n scherm niet. Sarah zag er erg opgelucht uit na de executie, ze weet nu dat zet goed ziet en de beste kaarten om te winnen. Dan heeft Merel wel relatief veel geld verdiend, maar anderen hebben zo gemold en ze heeft ook veel laten mislukken. Ze is ook lastig te peilen. Aangezien de onnozelheid van Sarah en Niels afstraalt ga ik maar op degene die het meest op een kandiaat lijkt: Merel. (normaal is mijn mol altijd de winnaar, ik gok nu maar eens andersom)

Jackie

Jackie

05-03-2019 om 18:24

ik hoop op niels

Alles wijst er op dat Sarah het is, en anders Merel dus misschien, maar ik vind het nu zo duidelijk dat het gewoon niet spannend meer is want als een van die twee het is dan is niemand verrast, toch?
Bijna niemand verdenkt Niels terwijl ik hem vanaf het begin al af en toe raar vond doen (net zoals Sarah en Merel), ik heb ze alledrie altijd verdacht gevonden want iedereen die ik minder of niet verdacht (of heel leuk/grappig) vond ging er uit. Ik zou het zo leuk vinden als Niels het is! Dat zou pas echt een enorme verassing zijn.

Mijntje

Mijntje

05-03-2019 om 18:38

Niels

Ik houdt het op Niels (na Sinan). Merel vind ik te echt reageren, Sarah te gemaakt. Ik zal het wel mis hebben want het is nog nooit voorgekomen dat er niemand op de mol is.
Maar Niels zet een pokerface op bij executies, reageert heel overdreven als bekend is wie eruit ligt. Ik hoop dat hij de mol is. Hij lapt allerlei regels aan z'n laars (in de tuftuf gewoon rechtstraaks naar Rik rijden), hij jat jokers (voor een mol vind ik dit minder erg, voor een kandidaat niet collegieaal)

Jackie

Jackie

05-03-2019 om 18:44

dat dus

"want het is nog nooit voorgekomen dat er niemand op de mol is."

Dat zou toch geweldig zijn?

Mijntje

Mijntje

05-03-2019 om 18:48

Jackie

Ja dat hopen wij hier van harte!!!

Mijntje

Mijntje

05-03-2019 om 18:49

oeps

Ik houdt - verschrikkelijk..

Triva

Triva

05-03-2019 om 19:50

hmm

"(voor een mol vind ik dit minder erg, voor een kandidaat niet collegieaal)"

Het is een spelletje, het zijn tegenstanders, geen collega's! Het gaat ook om de pot met geld wat je kunt winnen!

Marijne

Marijne

05-03-2019 om 21:14

Als het Niels is

en het waar is dat Merel Sarah verdenkt en Sarah Merel, dan wint er dus iemand die niet de Mol doorhad. Zou wel een stunt zijn. Ik ga er namelijk vanuit dat dan een van de twee door het fout beantwoorden van een vraag of meerdere vragen de meeste vragen goed heeft van de twee kandidaten.
Maar vermoedelijk, nee wel zeker, is het heel anders als je meedoet dan als je kijkt. En als de mol heel duidelijk een mollenactie doet, dan zenden ze het niet uit. De makers willen natuurlijk niet dat meteen duidelijk is wie de mol is. Zeker niet nu via internet zoveel gespeculeerd wordt.

Pooh bear

Pooh bear

05-03-2019 om 22:10

Sarah

Ik heb nu mijn punten maar op Sarah gezet nu al mijn mollen er uit zijn.
Maar inderdaad Niels was Agnes toe ook verdacht en ik zou het wel humor vinden als hij het is.
Heb afgelopen week overigens het hele seizoen de mol van België van vorig jaar gekeken. Dacht bij de laatste aflevering eindelijk de mol vanaf het begin goed te hebben hij zat er namelijk nog steeds in. Maar helaas mijn mil was verliezend finalist.
Wat een leuke opdrachten hadden ze trouwens.

Zeetakje

Zeetakje

06-03-2019 om 07:33

Hier ook...

op Sarah. Al vrijwel vanaf het begin eigenlijk. Het zou dan wel leuk zijn als het een ander is.

De mol België ook gekeken. Inderdaad superleuke opdrachten en wat een fantastische kandidaten. Ik vind het met kop en schouders boven de Nederlandse mol uitsteken, maar dit is het eerste Belgische seizoen wat ik gezien heb, dus dat zegt misschien niet zoveel.

Ik vind het Nederlandse seizoen trouwens niet zo spectaculair dit jaar, maar dat heeft wellicht te maken met het feit dat ik er maar weinig leuke kandidaten bij vind zitten. De smaakmakers (in mijn ogen) waren er al snel uit.

Misschien hier ook weer eens een seizoen zonder BN'ers maken.

Marijne

Marijne

06-03-2019 om 09:24

Ik zei het toch 😀

Die Belgische Mol is veel beter. Volgens mij is het omdat ze onbekenden hebben en ze veel ingewikkeldere opdrachten hebben.
Nog een paar dagen en dan begint het nieuwe seizoen.

Pooh bear

Pooh bear

06-03-2019 om 10:39

Opdrachten

Ja de opdrachten waren ook veel leuker. En het einde ook gewoon hoe wij het hier vroeger deden de mol die zich gewoon bekend maakt aan het einde van de finale i.p.v. in een studio met buiten allemaal fans. Waardoor er vaak ook veel minder tijd over blijft om alle molacties te laten zien.
Is het in België eigenlijk ook zo’n hype dat mensen naar clues gaan zoeken en er heel veel over gesproken wordt online? En hebben ze zoiets als moltalk?
Ik ga het nieuwe seizoen ook proberen te kijken maar dat kan alleen online toch?

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.