Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Werk, Recht en Geld Werk, Recht en Geld

Werk, Recht en Geld

Loontje

Loontje

03-01-2019 om 00:02

Uitvaartverzekering


Guppie

Guppie

09-01-2019 om 00:29

Ze woont nog thuis? Als ze op zichzelf gaan wonen komen er meer verantwoordelijkheden. Bij je ouders thuis kan de verwarming omhoog maar als je op jezelf woont, word je je er vaak pas van bewust wat het allemaal kost en dat een graadje lager flink kan schelen. Kan ook een moment zijn om eens te denken aan een uitvaartverzekering, inboedelverzekering als ze zelfstandig gaat wonen enz. Ik zou er in elk geval over praten en dan in de zin van bewustwording en minder van moeten. Hoe jonger je het afsluit, hoe voordeliger het is. En dan kan je (ze) nog kiezen voor een bedrag in natura of kapitaal.

Loontje

Loontje

27-01-2019 om 13:35

Reactie

Over gelijk behandelen werd gezegd dat ik haar niet gelijk behandel omdat de anderen wel een uitvaartverzekering hebben. Nou dit klopt niet...de anderen staan vanwege hun leeftijd nog bij mij op de polis... Vanaf 18 jaar is dat niet meer zo en ze wonen allemaal nog bij mij in huis. Vandaar mijn vraag hoe jullie dat allemaal hebben geregeld. Maar ik heb genoeg gelezen en weet wat ik nu ga doen.

Dank allen voor jullie reactie.

ilsepilse

ilsepilse

14-02-2019 om 13:31

toevallig

Kreeg ik gisteren het polisblad van de verzekering waar we alle 4 op staan 2zoons en ons, ik dacht dat zij na 20jr zelf en polis moesten afsluiten, maar de dame ad telefoon zei dat ze nog altijd meeverzekerd zijn met ons ik betaal nu rond de 40 eu p maand voor 4 personen.

Ilsepilse.

Zijn ze gratis meeverzekerd? Betaalde je ook 40€ toen ze minderjarig waren?

Nanja

Nanja

14-03-2019 om 00:25

Hier geen verzekering

Als je nu voor 5000 euro verzekert is dat waarschijnlijk veel te weinig voor een uitvaart. Ik ken gevallen waar maar 90 euro werd gedekt omdat de verzekeringen lang geleden zijn afgesloten.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.