Relaties Relaties

Relaties

Yasmin

Yasmin

03-04-2019 om 17:37

Silent treatment! Een week lang genegeerd worden!


Barbara

Barbara

05-04-2019 om 10:22

klopt

Het klopt dat het irrelevant is of mijn partner wel of niet leest, hij zou het kunnen, als hij zou willen.
Mail is trouwens wel prive, dat heb ik niet op mijn telefoon staan namelijk (wil ik niet, en niet om de reden dat hij zou kunnen lezen, maar omdat ik dat rustiger vind) Maar het komt gewoon nooit voor dat mensen mij dingen appen die geheim of prive zijn. Dingen die wat meer bijzonder zijn bespreken we mondeling, de chat is meer voor kleine ditjes en datjes of om een afspraak te maken voor een echt gesprek. En dat hebben we niet eens speciaal zo afgesproken, dat gaat vanzelf zo.

En ja, de geheimen die we dan bespreken zijn niet van die hele bijzondere dingen hoor, dat een vriendin een keer boos was op haar man omdat hij te laat thuis kwam met een borrel te veel op, of andere dingen die na een dag weer over zijn, waarschijnlijk hebben wij niet van die spannende levens, maar ik vind het prima zo.

Mari

Mari

05-04-2019 om 10:41

Niet persoonlijk?

Ja dat kan wat Flanagan zegt. Dat iemand helemaal dichtslaat. Maar als dat een week duurt zou ik niet aanraden als partner hem te gaan leren hoe het wel moet. Als het een week duurt en gebeurt vaker zou eerder een therapeut opportuun zijn. En ik vind het in geen verhouding staan met een huilbui en een indirect appje. Waar overigens een kleine spijtbetuiging misschien wel op zijn plaats is, is het niet te vergelijken met een week lang iemand zo aan het lijntje houden.
Natuurlijk zegt iemands gedrag alles over hem en weinig over jou. Maar zijn gedrag heeft wel invloed op jou als partner. En dat gedrag is kwetsend en denigrerend als er sprake is van een week lang zwijgen. Waar het ook door komt. En dan zou ts haar gevoelens opzij moeten zetten en hem gaan helpen? mwaoh, mocht er wel sprake van machtsuitoefening zijn (en ik vermoed dat wel) dan speel je zo iemand alleen maar in de kaart. Want die interpreteert het als 'ik heb gewonnen en kijk eens, jij gaat ook nog allemaal moeite voor me doen'.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.