Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

lukas

lukas

17-04-2019 om 11:21

geboortelijsten bij first-time moms

Bent u net mama geworden? Dan bent u onze perfecte bron!
Wij zijn 5 studenten aan de Arteveldehogeschool in Gent. In het kader van onze opleiding werd ons gevraagd om een onderzoek te doen omtrent geboortelijsten bij first-time moms. In deze enquete zal u kort bevraagd worden over enkele onderwerpen omtrent dit concept. De enquete is volledig anoniem en het invullen duurt maar een paar minuutjes.
Heb je zelf nog vriendinnen die net mama zijn geworden? Deel dan zeker onze link! Alvast bedankt!
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=6oDgtrmteUyTA23Pgm-4VL7SKEjahW5BrAn8XcaJod1UMExXMjczR1JaWDQ5TjFYS0JRWk5HUkVZUy4u&fbclid=IwAR2rEejtZy4vDWKbzSWoGEyA2gldydmuGkmnACVsCi2UBk72h58zHCmwcjM

Pino

Pino

17-04-2019 om 11:31

Misschien

Als jullie een keuzemogelijkheid voor ‘nederland’ maken krijgen jullie ongetwijfeld meer respons.

Wiske

Wiske

17-04-2019 om 14:08

First time mom?

Nieuwe moeders graag ipv popie anglicismen.
Daarbij wordt je 'moeder' en is je aanspreektitel door je kind en alleen door je kind 'mama'.

Lotje

Lotje

17-04-2019 om 16:54

Geboortelijsten?

Ik heb géén idee wat dat zijn. Nu kan dat liggen aan het feit dat ik geen Belgische ben, en/of aan het feit dat mijn first-time mom worden (idd Wiske, bleh, waarom niet gewoon een Nederlandse benaming?) al heel wat jaartjes achter me ligt.
Lukas, ik zou de vragenlijst aanpassen en ook openstellen voor Nederlandse dames, dan krijg je vast meer inhoudelijke respons. En wellicht is het een goed idee je taal iets aan te passen en meer uitleg te geven. Hoe dan ook, succes!

vlinder72

vlinder72

17-04-2019 om 17:05

Lijst

Ik denk dat dat van die lijsten zijn waarop alles staat wat je nodig hebt als er een baby komt.

Bij de eerste haal je dan alles want je weet maar nooit. Bij de volgende haal je alleen wat absoluut nodig is en de rest zie je wel.

margaretha

margaretha

18-04-2019 om 10:58

ik denk

dat het ze lijsten bedoelen zoals bruids-/ huwelijks-/ cadeaulijsten. Die zijn bij een winkel waar je online kunt zien wat het bruidspaar/ aanstaande ouders aan wensen hebben en je kunt daar dan iets van kopen. Dat wordt dan voor hun klaargelegd en van de lijst geschrapt/ aangeduid als al gekocht.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.