Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Hap-slik-weg

Hap-slik-weg

17-04-2019 om 20:23

Brutale vraag aan Kaaskopje Tgtg.


Was net te laat voor brood een stad verder op

Anders was iker naar toe gefietst. Mooi tochtje. Morgen nieuwe poging.

Kaaskopje

Kaaskopje

19-04-2019 om 09:02

Wat vind ik dit leuk

Fijn dat het zo aanslaat . Misschien is het een leuk idee om te blijven vertellen wat je met de inhoud hebt gedaan, want het leidt misschien ook tot culinaire kunsten die wat buiten je eigen kookboekje gaan, puur omdat je het moet doen met wat er in je tas zit.

Iris

Iris

19-04-2019 om 19:28

Ook hier enthousiast

Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik vind het echt heel leuk. Er zijn nog heel wat winkels hier in 't dorp die er aan meedoen!

Pirata

Pirata

19-04-2019 om 19:44

Kalkoenragout

Die zit in blik zeker? Die ragouts zijn te zout en te veel gebonden. Maar als je het verdunt met wat water of volle melk, dan heb je een soepje.
Of je doet dat niet en doet het in de pasteibakjes die je nog hebt liggen van de kerstdagen. 🙂

Oo ik bof

Voor Morgen van de bakker hier in t dorp een tas gekocht. Zullen we om half 5 zien wat er op t paasontbijt staat😉

Tine Winkel

Tine Winkel

20-04-2019 om 17:05

hier

ook maar eens geprobeerd. Inhoud van de box/tas: was okee. Niet superenthousiast, maar wel een aantal leuke dingen. Jammer dat we vandaag een groep mensen te eten krijgen. De inhoud van de tas is te weinig voor met ons allen en ook niet handig te gebruiken bij wat we willen eten cq wat we verder in huis hebben. Een aantal zaken kunnen gelukkig de vriezer in (4 hamburgers, vleeswaren, een heel brood). De mini-verpakking ananas was in 2 tellen op (zijn er echt mensen die daar 2 euro voor betalen?!). Nu maar hopen dat de andere vers-ingrediënten het toch nog een dagje trekken (voorgekookte aardappelpartjes, voorgesneden spitskool, voorgesneden snijboontjes - ik geloof dat ik morgen op mijn neus afga, ze zagen er nu in ieder geval nog wel erg goed uit).
Kortom, zorg dat je nog geen vastomlijnde eetplannen hebt voor de dag dat je een tas mag afhalen! Ik ga het dus volgende week gewoon nog een keer proberen.

van de bakker

was het een lekkere tas. 4 gebakjes en een tompouche,appelflap,kersenflap,koffiebroodje,en een chocoladeachtige stengel, 4 kaasstengels en 10 harde broodjes. De kinderen zijn blij whhahaha.

Tine Winkel

Tine Winkel

20-04-2019 om 17:30

@Lilian1

dan moet je wel met een flink aantal mensen zijn, wil je dat allemaal wegeten op 1 dag. Maar t klinkt erg lekker. Best een goed idee voor binnenkort, als we met 14 man gaan kamperen. Een hoop lekkers bij het gewone brood en/of bij de koffie.

de gebakjes zijn voor morgen

Dit is allemaal vers van vandaag van de bakker, je mag t dan aan t eind van de dag ophalen. Dus de kaasstengels zijn ook nog prima dan en van de rest v d broodjes maken we pizzabroodjes.

Iris

Iris

20-04-2019 om 21:14

Helaas

Ik kreeg een mail dat de Jumbo geen waste had en dat mijn aankoopbedrag terug gestort zou worden. Gebeurt dat vaak?

Kaaskopje

Kaaskopje

21-04-2019 om 02:05

Iris

Dat heb ik nog niet meegemaakt.

Biebel

Biebel

21-04-2019 om 08:33

Ook geprobeerd, bij een hotel in de buurt

In eerste instantie viel het wat tegen; volgens de app zou het restant van het ontbijtbuffet zijn, het waren vier voorverpakte sandwiches, een pond(!) salami en een stuk broodpudding. Uiteindelijk weren we er creatief van: salami is ingevroren, kleffe sandwiches werden heerlijke tosti’s en de broodpudding was een succes.

We gaan het zeker nog een keer doen, maar dan bij een ander soort bedrijf. Ik zie er steeds meer in de lijst verschijnen die ‘te fietsen zijn’. En minimaal twee daarvan zijn taartenbakkers die ik graag een keer uitprobeer.

Pien

Pien

21-04-2019 om 09:05

Jammer

Ik werd enthousiast en heb de app geïnstalleerd. Helaas is er in mijn woonplaats met 20.000 inwoners, 4 supermarkten, meerdere bakkers en restaurants, geen enkele zaak die meedoet... Wel in dorpen hier buiten, maar ik denk dan: als ik daarheen moet rijden is het weer zonde van de brandstof (is weer net te ver fietsen...).
Ik laat de app staan en hoop dat er wat winkels uit mijn plaats gaan meedoen.

Mussie

Mussie

21-04-2019 om 10:27

Ook een fan

Ik ben ook een fan. Soms valt het wel een beetje tegen zoals die keer dat ik een complete slagroomtaart meekreeg en dat houdt niemand in ons gezin van. Maar soms zitten en er ook dingen in die ik normaal nooit koop en die dan heel lekker blijken te zijn.
Het is inderdaad handig om nog geen avondeten in huis te hebben. Laatst kreeg ik een stokbrood bij de bakker en dat moet dan wel echt dezelfde avond op. En bij de Jumbo kreeg ik een tas vol drumsticks en nasi/bamigroente en eieren. Dat werd dus nasi met sambaleieren en gebraden drumsticks. We hebben er 2 dagen van gegeten. Er zat ook nog heerlijke boerenyoghurt bij, dat was het toetje.

Emmawee

Emmawee

21-04-2019 om 13:35

Matig enthousiast

Hier doet de bakker mee, maar de Jumbo niet (beiden op loopafstand).

Ik weet niet of ik een pakket van de Jumbo zou willen. Ik eet veel dingen uit het assortiment niet, of weinig, omdat de samenstelling me niet aanstaat.

Van de bakker kreeg ik voor 4,99 tweeënhalf brood, 6 kadetjes, twee saucijzenbroodjes en twee gebakjes.
Brood heb ik deels ingevroren. De kadetjes aten we vanmorgen. Gebakjes en saucijzenbroodjes waren leuke extraatjes voor de kinderen.

Fijn dat het niet wordt weggegooid, maar als ik het niet had gekocht was ik voor 2,5 brood en wat lekkers naar eigen keuze, waarschijnlijk minder kwijt geweest. Misschien hecht ik teveel aan mijn keuzevrijheid.

Overigens krijgen wij wekelijks een biologische groententas en daar heb ik geen bezwaar tegen het niet kunnen kiezen. Deze groenten zijn nl. altijd vers en lekker en wat ik zelf niet zo snel zou kopen, is in elk geval niet een of ander vet-suiker-zout-product.

Brave Hendrik

Brave Hendrik

24-04-2019 om 10:52

Kaaskopje: Deka Hoge Weerd

Weliswaar wat laat, want ik reageer op de vraag van Kaaskopje in bericht #4:

Deka Hoge Weerd, dat is in Epe.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.