Onderzoeks-oproepen en enquêtes Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Onderzoeks-oproepen en enquêtes

Studente Laura

Studente Laura

02-05-2019 om 13:16

Gezocht: tweeverdieners met kind(eren) tussen de 0 en 12 jaar oud!

Bent u een werkende vader of moeder? Werkt uw partner ook en heeft u minimaal één kind tussen de 0 en 12 jaar oud? Dan zoek ik u!

Ik doe voor mijn afstudeerscriptie via de Universiteit Utrecht, namelijk onderzoek naar de verdeling van betaald werk en gezinswerk anno 2019 en de ervaren tevredenheid hierover onder tweeverdieners.
Hiervoor heb ik mensen nodig die mijn vragenlijst willen invullen.

Het invullen van deze vragenlijst duurt 5 – 10 minuten en het is geheel anoniem. Om mee te doen met het onderzoek klikt u op de volgende link:
https://survey1.fss.uu.nl/index.php/658776?lang=nl
Op de eerste pagina wordt meer informatie over het onderzoek en de algemene voorwaarden gegeven.

Wilt u meedoen met het onderzoek, vergeet dan niet akkoord te gaan met deze voorwaarden op de tweede pagina van de vragenlijst. Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar [email protected].

Vriendelijke groet en alvast bedankt,

Laura

Tine Winkel

Tine Winkel

02-05-2019 om 15:39

leuke lijst

maar wel jammer dat ik niet kon aangeven waarom ik ergens (on)tevreden over ben. Ik ben erg blij dat partner en ik een verdeling van huishoudelijke taken hebben kunnen maken, waarin we allebei de dingen doen waar we het minst hekel aan hebben. In sommige gevallen ben ik dus heel blij dat ik er veel tijd aan mag/moet besteden, in andere gevallen ben ik juist heel blij dat ik er niets aan hoef te doen. Maar goed, misschien is dat wel helemaal niet relevant voor jouw onderzoek.

Beertje37

Beertje37

02-05-2019 om 16:19

Geen vraag gezien

Er ging iets mis en nu mag ik niets meer invullen...

Studente Laura

Studente Laura

03-05-2019 om 11:39

Bedankt!

Bedankt voor het invullen! @Tine Winkel.
Inderdaad leg ik in dit onderzoek geen nadruk op waarom men precies tevreden is. Echter, het is zeker een goede opmerking voor vervolgonderzoek!

Excuses @Beertje37. Ik denk dat er helaas iets mis ging met het informed consent.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.