Home » Forum » De mol belgie

De Mol Belgie

18 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Marijne
De Mol Belgie

Net heb ik de eerste aflevering op internet gekeken van De Mol Belgie. De eerste opdracht is al spannend.
Een aanrader.

Pooh bear
Ook gekeken

Vond het een erg leuke eerste aflevering. Heel bijzonder hoe ze de mol hebben gekozen.

Mieke
Heeft iemand het gevolgd?

Ik heb echt genoten van deze serie. Wie denken jullie dat de mol is?

Inanna
ik wel

Ik heb alle afleveringen gekeken en ik moet zeggen dat ik het veel leuker vond dat de Nederlandse versie.
Ik weet niet precies waar het hem in zit. Leukere opdrachten, leukere mensen?

Maar goed, wie denk ik dat de mol is. Ik heb al een paar afleveringen het gevoel dat het Elisabet is, maar ik vond Bas toch ook wel verdacht. Axel kan ik me niet voorstellen, dus die zal het wel zijn ;)

Wie denk jij?

Triva
ja

wij genieten al vanaf begin januari van Wie is de Mol, gevolgd door De mol 2018 en nu dus ook De mol 2019. Geweldig, die Vlamingen zijn echt veel beter maar hoe kan ik nu 2017 bekijken (of nog eerder?).

Axel zeker niet (of hij is de beste ooit), mijn man zit vanaf dat hij wist dat er een mol was gekozen op Elisabeth (en een spoedarts presteert prima onder druk maar kan als vrouw is dat niet zo zichtbaar als bij een piloot). Ik ben nooit zo bezig wie de mol is nadat ik het 1x vanaf het begin goed had (Dennis) en geniet gewoon van het spelletje.

Inanna
Triva

Ik kwam voor 2016 dit tegen:

https://www.widm.nl/afleveringen/seizoen-belgie-4.html

Ik heb ze niet allemaal gecheckt, maar de paar aflveringen die ik aangeklikt heb deden het wel. Volgens mij gewoon op YouTube, maar hier staan ze mooi bij elkaar.

Triva
Inanna

Thx. Op vier stond het niet meer. Mocht iemand nóg eerder hebben gevonden: graag!

Mieke
België vs Nederland

Ik vind de Belgische serie ook leuker dan de Nederlandse, maar geen idee waar het aan ligt.

Elisabet is het denk ik niet, ik kan eigenlijk niet uitleggen waarom ik dat denk. Aan de andere kant klonk ze zo echt toen ze tegen haar man zei dat ze de mol was (ja, ik ben ècht de mol).

Ik denk Axel, vooral omdat hij de eerste afleveringen zo anders was dan nu. Hij probeert zo te sturen.

Bas lijkt me een "ik probeer te mollen"-type.

Triva
ik

vond het verbazend dat van deze vier er maar 1 (vd 3) de tekst had gezien: jij wordt misschien de mol. Omdat er die eerste dag gekeken is naar of ze anders gingen reageren en of ze goed koelbloedig bleven dacht ik vooral aan Axel en Elisabeth omdat die dus vanuit hun beroep hier extra voor gekwalificeerd zijn. Het is echt niet eenvoudig om na 2 dagen opeens de Mol te moeten zijn, je mist echt de voorbereiding, zowel praktisch als in je hoofd. Ik zit nog even naar het filmpje van Bas te kijken: https://www.vier.be/de-mol/bas en juist dat impulsieve is lastig als je je niet kan voorbereiden.

Maar goe (d) we gaan het zien.

De Vlaamse serie is gewoon veel leuker omdat de spellen dieper gaan, goed uitgelegd worden en omdat de aflevering een half uur langer is. Veel meer tijd en rust. Ook niet dat bondjesgedoe de hele tijd en gewoon omdat het geen BN'ers zijn. Nederland zou naar België moeten kijken, na al die jaren ken ik het nu wel. Geef nu eens de onbekende mensen weer een kans. Bij Expeditie Robinson was dat ook geen verkeerd idee.

Inanna
al gekeken? (geen spoilers)

Ik heb net de finale gekeken, helaas wist ik dus wie het was omdat ik op de site van Vier de aflevering wilde opzoeken door op "meldingen" te klikken en daar stond dus doodleuk een verwijzing naar een filmpje van Café de Mol met in de titel wie de mol is. Het ergste was dat ik het daarlangs deed omdat ik niet op de site zelf durfde te kijken en ik bang was dat het daar zou staan.

Dat vond ik toch wel jammer, al was de aflevering evengoed nog echt leuk om te kijken.

Ik denk dat je gelijk hebt Triva met de redenen waarom het leuker is. Ik heb bij de Nederlandse versie soms gewoon geen idee hoe de opdracht precies werkt en inderdaad dat bondjesgedoe.
Ik ben nooit zo'n fan geweest van BN-ers als kandidaten, terwijl ik het gros meestal niet ken, dus voor mij zijn het gewoon willekeurige mensen, maar toch, misschien zijn zij zich meer bewust van het feit dat ze bezig zijn met televisie maken en gedragen ze zich daar ook naar.

Mieke
Gekeken

En o, wat zat ik weer fout. Ik heb al weken vanaf zondagavond mijn telefoon niet aangeraakt omdat ik pas op maandagochtend keek en ik niet per ongeluk op fb een bericht wilde zien.

Triva
superleuk

Superleuke serie, mijn man zat vanaf de cirkel op de mol en ik had al die tijd wel door wie de winnaar zou worden (omdat de andere twee de mol konden zijn en de winnaar zeker niet).

Overigens had ik hier geen enkele moeite om niet te horen wie er uit ging, dat heb ik alleen bij de Nederlandse Wie is de Mol. Nou ja en in dit draadje. Gisteren vergeten terug te kijken en vanmorgen opende ik nietsvemoedend dit draadje totdat ik opeens: ohhh weg weg weg... Maar gelukkig stond er geen spoiler. Nu ook nog niet ;)

Op naar serie 2016

Mieke
Triva

Ik volg op fb een enorm actieve belgische mollengroep, had ik fb geopend dat had ik het waarschijnlijk direct gezien!

Mieke
De mol Belgie 2017

Jammer, die kan ik nergens vinden. Ik kon wel de eerst 30 minuten kijken, maar verder niet. Kan iemand beter googlen dan ik (denk het wel)?

Triva
Mieke

Werkt de link van hierboven niet?

https://www.widm.nl/afleveringen/seizoen-belgie-4.html kies rechtsboven het seizoen

Mieke
Dat is serie 4

die heb ik gekeken. Nu wilde ik graag serie 5, daar staan zogenaamd 5 aflevering van op widm.nl/afleveringen. Maar als je op aflevering 1 klikt wordt je doorgelinkt naar vier.be en daar staat seizoen 5 niet op.

Inanna
dailymotion

Ik weet niet zeker of ze er allemaal op staan, maar als je zoekt op de mol 2017 belgie krijg je wel de nodige resultaten

Mieke
Inanna

Ik zie nu pas dat dat steeds halve afleveringen zijn. Ik had gister aflevering 1 gekeken en na 35 minuten stopte dat. Nu pas zie ik dat er ook een tweede helft is van aflevering 1. Kan ik toch verder ;))

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.